18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Benjamin Leander: Gratis spiltips til VM-kvalifikationen 15. – 16. november

Om lidt blir der stille. Om lidt er det forbi. Fik du spillet på det du ville? Fik du læst Leanders VM-kvalifikations Luringer til sidste runde?

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander

Leanders Lette – mandag d. 15. november kl. 20:45

Polen – Ungarn: Ungarn får flest kort i kampen til odds 1,71 ved LeoVegas*

Med mindre San Marino laver årtusindets sensation og besejrer England samtidig med, at Polen slår Ungarn med seks mål, så er Polen sikker 2’er og på vej til playoff-kampe om en VM-billet. Det bør influere på holdets spillestil i naboopgøret mod Ungarn, for hele otte spillere er i karantænefare, mens Grzegorz Krykhowiak er karantæneramt til opgøret mandag aften.

Ungarerne har ikke noget at spille for, men spiller en rå omgang fodbold, hvilket også blev bevist under EM-slutrunden på hjemmebane. Bisser som Attila Fiola og Zsolt Nagy kan sagtens komme i fedtefadet her, og det skal være flot betalt, at ungarerne får flest kort i en kamp, hvor det er svært at se polakkerne få mere end et enkelt gult kort med tanke på de vigtige opgaver, der venter forude.

Spil Leanders Lette til odds 1,71* (spilbar til 1,60)


Leanders Listige – tirsdag d. 16. november kl. 20:00

Cameroun – Elfenbenskysten: Scorer først i 1. halvleg: Ingen til odds 2,29 ved bet25*

Voldsomt afgørende kamp, hvor vinderen af opgøret får en billet til den afgørende VM-kvalifikationsrunde med to kampe ude og hjemme. Det er fordel Elfenbenskysten i tilfælde af uafgjort, men Cameroun har hjemmebanefordel i Yaoundé.

Det er svært at se andet end et henholdende opgør med samme nerve som i Ghana mod Sydafrika, hvor et ikke-eksisterende straffespark efter 31 minutter gav kampens enlige scoring. Undgår vi den slags i tirsdagens opgør, skal der være særdeles fine chancer for, at 1. halvleg ender uden mål.

Spil Leanders Listige til odds 2,25* (spilbar til 2,10)


Leanders Langskud – tirsdag d. 16. november kl. 20:45

Tjekkiet – Estland: Tjekkiet -1,5 1. HALVLEG (AH) til odds 2,83 ved Marathonbet*

Missionen er simpel for Tjekkiet, som skal slå Estland og håbe på, at Wales ikke får point mod Belgien. Et på ingen måder umuligt scenarie, og motivationen skal ganske enkelt være voldsomt forskellig her. Nationer som Malta, Kasakhstan og Cypern har de senere dage bevist, at bundpropperne i gruppen har det med at falde helt i gennem, og flere af spillerne i den estiske trup har langt vigtigere opgaver forude i den hjemlige liga, der nærmer sig sin afslutning.

På den baggrund skal det give god mening at spille tjekkerne til at føre med mindst to mål ved pausen. Der er en risiko for, at kampen går død i 2. halvleg, for sejrens størrelse bliver aldrig aktuel for tjekkerne, der bliver 2’er uanset hvad, hvis Wales taber til Belgien.

Spil Leanders Langskud til odds 2,83* (spilbar til 2,50)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.


Læs også:

Skriv et svar