18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Benjamin Leander: Gratis spiltips til VM-kvalifikationen 13. – 14. november

Sidste kapitel i den europæiske VM-kvalifikation skal skrives, men også andre steder i verden er der massiv spænding i kampene lørdag og søndag. Leanders Luringer starter fidusflyveren påny.

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander

Leanders Lette – lørdag d. 13. november kl. 20:00

Elfenbenskysten – Mozambique: Elfenbenskysten vinder med rent bur til odds 1,61 ved bet365*

Mozambique fyrede landstræner Goncalves blot et halvt år inde i sin kontrakt efter det seneste 0-1 nederlag til Cameroun, og det er nu uprøvede Chiquinho Condes tur til at prøve at få vendt tingene for det hårdtprøvede mandskab, der er uden chance for at kvalificere sig til VM i 2022 med to runder igen.

Man mangler flere profiler til kampen her, hvor kantprofilen Kamo-Kamo er seneste afbud i en trup, der i forvejen mangler stor-profilen Mexer fra Bordeaux med skade.

Det åbner for sikker sejr til Elfenbenskysten, som SKAL vinde for at have pole position inden mødet med Cameroun i gruppefinalen. Ivorianernes trup behøver ikke yderligere introduktion med de mange stjernenavne fra de store ligaer, og selvom man lukkede mål ind hjemme mod Malawi i den spinkle hjemmesejr i seneste hjemmekamp, skal man kvaje sig gevaldigt for at lade Mozambique komme på tavlen her. Sejr til nul er fint betalt.

Spil Leanders Lette til odds 1,61* (spilbar til 1,50)


Leanders Listige – søndag d. 14. november kl. 20:45

Portugal – Serbien: 1. halvleg ender uafgjort til odds 2,43 ved LeoVegas*

Stor finale mellem Portugal og Serbien. Vinderen tager en direkte billet til Qatar, men vigtigt for spillet her er, at uafgjort også sikrer Portugal gruppesejren på bedre målscore. Det bør passe portugisernes filosofi rigtig godt, og for serberne gælder det naturligvis om ikke at få en mareridtsstart på kampen, komme tidligt bagud og derefter have et bjerg at bestige i forhold til at levere den sensationelle, men ikke umulige sejr.

På den baggrund kan det kort og godt postuleres: Afventende start på kampen, som derefter åbner i de sidste 45 minutter. Betalingen på uafgjort efter 1. halvleg er overordentlig fin.

Spil Leanders Listige til odds 2,43* (spilbar til 2,20)


Leanders Langskud – lørdag d. 13. november kl. 20:45

Belgien – Estland: Christian Benteke (BEL) 1. målscorer i kampen til odds 4,33 ved bet365*

Med Romelu Lukaku og Michy Batshuayi ude med skader, er der lagt i kakkelovnen til, at Christian Benteke starter inde for Belgien for første gang siden 19. november 2019, hvor angriberen fik fornøjelsen mod Cypern. Dengang scorede Benteke første og sidste belgiske mål i 6-1 sejren, og det var endda på et tidspunkt af karrieren, hvor Benteke fik langt mindre spilletid end han gør lige for tiden hos Crystal Palace.

Elendige Estland bør ikke have hverken motivation eller klasse til at stille ret meget op, så odds 4,33 på kæmpefavoritternes spidsangriber må siges at være gavmildt betalt som første målscorer.

Spil Leanders Langskud til odds 4,33* (spilbar til 3,75)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.


Skriv et svar