18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til VM i Dart-semifinalerne

Et historisk ungt felt er tilbage blandt de sidste fire ved VM i Dart. Benjamin Leander disker op med tips til begge kampe.

Foto: IMAGO / Action Plus, Shaun Brooks

Leanders Lette – tirsdag d. 2. januar kl. 20:45

Rob Cross – Luke Littler: Littler til odds 1,67 ved Expekt*
VM i Dart, semifinaler

Luke Littler har taget hele verden med storm, og den blot 16-årige gut lægger på ingen måde an til at gå ned i gear. Littler smadrede Brendan Dolan 5-1 i kvartfinalerne og har hele vejen i gennem fremstået balanceret, nede på jorden og med et kolossalt højt bundniveau.

Littler har fortalt, at han ikke laver andet end at stå op, spise, spille lidt xBox og træne på dartskiven. Der sker ingenting udenfor hjemmets fire vægge, og den taktisk har foreløbigt sikret, at den unge mand har en sætscore på 19-4 ved turneringen indtil videre og et gennemsnit for hele VM på 99,5.

Rob Cross leverede et comeback af de historiske, da han vendte 0-4 til 5-4 mod Chris Dobey i gårsdagens kvartfinale. Tag ikke fejl af, at selvom dart ikke er hverken bjergbestigning eller et maraton, så har det tæret på den tidligere verdensmester at skulle ud i så lang en kamp. Cross har spillet et stærkt VM, men kommer reelt på udebane tirsdag aften, når mere eller mindre hele Alexandra Palace vil heppe på Littler i duellen mellem de to englændere.

Eventyret fortsætter, og Littler sætter kurs mod finalen.

Spil Leanders Lette til odds 1,67* (spilbar til 1,60)

Leanders Listige – tirsdag d. 2. januar kl. 20:45

Rob Cross – Luke Littler: Littler 3 Dart Average over 99,5 til odds 1,80 ved Expekt*
VM i Dart, semifinaler

I forlængelse af ovenstående analyse napper vi en bonus-indsats på, at Littlers gennemsnit kommer på 100 eller ganske tæt på.

Kontinuitet og solide fødder plantet på jorden har været Littlers varemærke, og man sidder med fornemmelsen af, at det er ligegyldigt om det er en pubkamp eller en VM-semifinale for den unge mand. Littler har været over 99,5 i gennemsnit i tre ud af fem kampe, og generelt for semifinalerne ved VM i Dart har det været gældende, at kvaliteten har været stor de sidste tre år med syv spillere over 99,5 i snit ud af 12 mulige.

Gå efter ny storkamp fra Littler, hvor vi sågar kan være heldige at gå gevinst selvom det ikke bliver til sejr.

Spil Leanders Listige til odds 1,80* (spilbar til 1,72)

Spil Leanders Luringer hos Expekt

Matched freebet op til 600 kr.
18 +. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudeluk via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Kun for nye spillere Min. indsats på 100 kr til odds 1,80 Maks freebet op til 600 kr. Aktiveres under “mine tilbud” og skal bruges inden 60 dage. Skrill og PaySafeCard indbetalinger er ikke bonusberettigede. Freebet gælder kun som et livebet. Alle regler og vilkår

Leanders Langskud – tirsdag d. 2. januar kl. 22:30

Scott Williams – Luke Humphries: Under 7,5 sæt til odds 3,40 ved Expekt*
VM i Dart, semifinaler

Det handler om at peake på de rigtige tidspunkter ved en slutrunde i mere eller mindre alle slags sportsgrene, og Luke Humphries peakede mandag aften, da han snittede 103,5 i snit og sendte Dave Chisnall på porten med 5-1 i sæt.

Efter en række mindre imponerende og nervepirrende kampe, hvor Humphries var bagud 1-3 i sæt mod Ricardo Pietreczko og havde match darts mod sig mod Joe Cullen, var der aldrig tvivl om sejren mod Chisnall.

Nu skal Humphries op mod overraskelsen Scott Williams, som besejrede en fuldstændig ude af form Michael van Gerwen i sin kvartfinale. Hollænderen var en bleg udgave af sig selv og snittede det laveste ved en VM-kamp for hans vedkommende siden 2013.

Williams har på intet tidspunkt været over 96,5 i snit i sine kampe og har tværtom været under 95 i fire af fem opgør ved slutrunden. Til gengæld har Williams været syleskarp på sine doubler, men med al respekt også været oppe mod modstandere, som i stor stil ikke ramte dagen. van Gerwen snittede 93 og havde en checkoutprocent på 29. Damon Heta snittede 92,5 og ramte 30% på doublerne. Mod Martin Schindler var Williams bagud 0-2 og 2-3 i sæt inden han vandt 4-3 i en kamp, hvor han snittede 94, og sådan kunne man blive ved.

Selvom det er voldsomt at vinde en semifinale med 6-0 eller 6-1 i sæt, skete det så sent som sidste år, hvor Michael van Gerwen savede Dimitri van den Bergh over med 6-0, mens Michael Smith var tæt på mod Gabriel Clemens, men vandt 6-2.

Luke Humphries har SYTTEN sejre i træk og kan sagtens gøre denne semifinale meget kort. Gå efter maksimalt syv sæt i kampen – man får samme odds på Humphries -4,5 sæt, men med spillet her får man også usandsynlige 6-0 eller 6-1 med til Williams, hvis klappen skulle gå helt ned for forhåndsfavoritten.

Spil Leanders Langskud til odds 3,40* (spilbar til 3,20)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Denne artikel er sponsoreret af Expekt.

Læs også:

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar