18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Benjamin Leander: Gratis spiltips til VM i Dart 27. – 28. december

Efter en kort julepause er darten tilbage i Alexandra Palace, hvor 32 spillere dyster om at blive verdensmester. SpilXpertens Benjamin Leander kigger på kampene mandag og tirsdag

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander

Leanders Lette – tirsdag d. 28. december kl. 13:40

Steve Lennon – Mervyn King: Over 5,5 sæt i kampen til odds 1,72 ved LeoVegas*

Der spilles bedst af syv sæt på dette stadie, så vi skal blot undgå sejr på 4-0 eller 4-1 til nogle af de to herrer her.

Mervyn King er gjort til klar favorit, hvilket kan skurre en smule i øjnene, når han var halvvejs ude af VM efter to sæt i første kamp, men på magisk vis vendte 0-2 til 3-2 ved at vinde ni runder i træk mod Ryan Joyce.

Irske Steve Lennon har spillet godkendt dart i de første to runder og stod for en artig overraskelse, da han sendte seede Krzystof Ratajski ud inden jul med sikre 3-1 i sæt. Lennon har hamret imponerende 13 180’ere i skiven på blot otte sæt og bør give King kamp til stregen i matchuppet her – på årsbasis skiller da også blot 1,3 point de to herrer ad med Kings 94,3 mod Lennons 93,0.

Spil Leanders Lette til odds 1,72* (spilbar til 1,65)

Leanders Listige – mandag d. 27. december kl. 21:15

Gerwyn Price – Kim Huybrechts: Price vinder 4-1 eller 4-2 i sæt til odds 2,01 ved Nordicbet*

Tilskuerne i Alexandra Palace har tydeligvis ikke tilgivet Gerwyn Price tidligere tiders gestikulerende og temperamentsfulde opførsel, for en stor brøkdel af publikummet buher og pifter stadig, når Price går på scenen.

Verdensetteren havde store problemer i åbningsrunden mod upåagtede Ritchie Edhouse, og intet tyder på, at han blæser Kim Huybrechts af scenen.

Belgieren har haft en hård optakt til turneringen med et absolut minimum af træning pga. Corona hos en nærkontakt og var heller ikke ret imponerende i sin 3-1 sejr over Steve Beaton i 2. runde, hvor belgieren blot snittede 88,5 point, men han blev i England julen over for at indhente det forsømte og har eftersigende trænet intenst henover helligdagene.

Price har blot gjort rent bord ved VM to gange på i alt 18 kampe, mens Huybrechts tilsvarende kun én gang har tabt en VM-kamp uden at tage sæt i de foregående ni verdensmesterskaber.

At Price ligefrem skulle tabe kampen virker voldsomt usandsynligt, for waliseren bør være garanti for at havne i nærheden af 100 point i snit, så her går vi med den hjemmebryggede løsning, hvor vi spiller 4-1 eller 4-2 til Price, som effektivt giver odds 2,01, hvis man spiller 57,5% af indsatsen på 4-1 til Price til odds 3,50 og de resterende 42,5% på 4-2 til odds 4,75.

Spil Leanders Listige til odds 2,01* (spilbar til 1,90)

Leanders Langskud – tirsdag d. 28. december kl. 14:45

Ryan Searle – Danny Noppert: Lukning på 170 i kampen til odds 10,00 ved Mr. Green*

Decideret voldsom betaling på, at vi får “The Big Fish” at se i kampen mellem Ryan Searle og Danny Noppert, som nemt kunne udvikle sig til et voldsomt attraktivt opgør.

Både Searle og Noppert ligger til helt i toppen, når det kommer til præcision på Triple-20-feltet i løbet af 2021 med høje scorer på både 140’ere og 180’ere, ligesom begge herrer også er i top15 for året hvad angår præcision på deres checkout-forsøg.

Vi skal heller ikke længere tilbage end til Europamesterskaberne i Dart i oktober for at finde en 170’er-checkout fra Danny Noppert i de to herrers indbyrdes opgør i 1/8-finalerne.

ComeOn har til sammenligning odds 6,00 på udfaldet, mens Bet365 har odds 9, så her skal der ikke mange argumenter til for at finde værdi i checkout på fabelagtige Triple20-Triple20-BULLSEYE

Spil Leanders Listige til odds 10,00* (spilbar til 6,50)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Læs også Leander Luringer til Dronningens Nytårstale

Skriv et svar