18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til VM i Dart 27. – 28. december 2023

Spillerne er tilbage i Alexandra Palace efter en kort julepause. Benjamin Leander sigter efter bullseye på tre tips onsdag og torsdag.

Foto: IMAGO / Action Plus

Leanders Lette – onsdag d. 27. december kl. 15:00

Dave Chisnall – Gabriel Clemens: Over 14,5 180’ere til odds 1,74 ved Expekt*
VM i Dart, 3. runde

Chisnall og Clemens står godt til hinanden med et forholdsvis hurtigt kast og godt flow i spillet. De to herrer bød på otte 180’ere på lige så mange runder, da Clemens vandt med 6-2 i runder på European Tour i en herlig kamp, hvor Chisnall snittede 99,4 og Clemens 101,0.

Chisnall er 1,50-2,40 favorit til kampen her i tredje runde, men der skal en del skævt, hvis ikke vi får mindst seks sæt i kampen. De sidste to år er 24 kampe gået over 4,5 sæt i tredje og fjerde runde (bedst af syv format), og 15 af de kampe er endt med mindst 15 180’ere.

Chisnall ligger nummer tre over alle spillere på 180’ere pr. runde i 2023 med mægtige 0,35 pr. runde, mens Clemens lige klemmer sig ind i top30 med acceptable 0,26.

I en kamp, som meget vel kan gå længden ud, skal der ikke meget til at få 15 gange, hvor tilskuerne løfter deres 180’er skilte i vejret.

Spil Leanders Lette til odds 1,74* (spilbar til 1,65)

Leanders Listige – onsdag d. 27. december kl. 20:15

Matt Campbell – Luke Littler: Over 5,5 sæt i kampen til odds 1,91 ved Expekt*
VM i Dart, 3. runde

Spillerne er gået over til bedst af syv sæt-formatet, så der skal trods alt to breaks til for, at en spiller kan vinde 4-0 eller 4-1.

Hele verden er forståeligt betaget af 16-årige Luke Littler, som i sin første senior-VM-kamp snittede over 106 point og fik Alexandra Palace til at gynge. Han får med statsgaranti publikums gunst mod canadiske Matt Campbell, men efter sin majestætiske debut var Littler mere nede på jorden i anden runde, hvor 3-1 sejren over Andrew Gilding kom i hus med langt mere mådeholdne 92,7 i snit, hvor Gilding missede et hav af vitale lukninger- bla. med muligheden for at nappe andet sæt, ligesom han kunne have bragt sig foran 2-1 i fjerde sæt, men også missede.

Canadiske Matt Campbell slog seedede James Wade ud i anden runde med et stærkt snit på 96,3 og har vundet 3-2 i sine første to kampe. Som lidt af en sjældenhed har Campbell været hjemme mellem jul og nytår for at se sine børn, men selv med hidsig rejseaktivitet over Atlanten, skal han stadig være i stand til at sætte pres på Littler, som kun er 1,4 point bedre end canadieren på årsgennemsnittet.

Meget fin betaling på, at vi får mindst seks sæt ud af de syv mulige.

Spil Leanders Listige til odds 1,91* (spilbar til 1,75)

Spil Leanders Luringer hos Expekt

Matched freebet op til 600 kr.
18 +. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudeluk via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Kun for nye spillere Min. indsats på 100 kr til odds 1,80 Maks freebet op til 600 kr. Aktiveres under “mine tilbud” og skal bruges inden 60 dage. Skrill og PaySafeCard indbetalinger er ikke bonusberettigede. Freebet gælder kun som et livebet. Alle regler og vilkår

Leanders Langskud – torsdag d. 28. december kl. 13:45

Stephen Bunting – Florian Hempel: Bunting King Of The Oche; vinder, flest 180’ere og højeste checkout til odds 2,48 ved Expekt*
VM i Dart, 3. runde

Stephen Bunting har længe sagt, at han spiller noget af sit livs bedste dart, og ved første kamp til VM bakkede han det op med at levere det højeste snit i nogen kamp indtil videre på mageløse 107,3 i en 3-0 nedsabling af ellers velspillende Ryan Joyce. Bunting er reel outsider til at gå rigtig langt ved dette VM, og første hurdle efter julepausen bliver tyske Florian Hempel, som er blandt spillerne med det klart laveste årsgennemsnit blandt de tilbageværende.

Hempel skulle bruge to VM-sejre for overhovedet at være garanteret en plads på 2024 PDC Touren, men tyskeren holdt hovedet koldt og vendte 0-2 i sæt til 3-2 i seneste kamp mod Dimitri van den Bergh i en dog også uskøn affære, hvor begge spillere snittede under 92.

Hempel er blot syvendebedst blandt de tyske spillere alene på årsgennemsnit, og selvom han nok skal få opbakning af mange tilrejsende tyske fans, er det intet mod hvad Stephen Bunting vil få som englænder i torsdagens første kamp fra et feststemt Alexandra Palace.

Bunting ligger foran Hempel i alle tre kategorier (årssnit 96,1 mod 89,5, 0,30 180’ere pr. runde mod 0,22 og checkoutprocent på 40,3 mod Hempels 38,7) og ligner et solidt skud på en King Of The Oche torsdag.

Spil Leanders Langskud til odds 2,48* (spilbar til 2,30)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Denne artikel er sponsoreret af Expekt.

Læs også:

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar