18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til VM i Dart 22. – 23. december 2023

VM i Dart afvikler de sidste kampe inden en kort julepause. Benjamin Leander har sine tre bedste tips klar fra Alexandra Palace.

Foto: IMAGO / Action Plus

Leanders Lette – lørdag d. 23. december kl. 14:45

Callan Rydz – Ricardo Pietreczko: Over 6,5 180’ere til odds 1,49 ved Expekt*
VM i Dart, 2. runde

De sidste to gange, Callan Rydz og Ricardo Pietreczko har mødt hinanden i Players Championship-regi, er kampene gået fuld længde med en 6-5 sejr til hver, og begge gange har det været med ren 180’er fest til følge.

17 180’ere på 22 runder blev det til fordelt på hhv. 10 og 7 i de to indbyrdes opgør, og alt tyder på et opgør lørdag eftermiddag, som sagtens kunne gå ud i alle fem sæt.

Pietreczko lavede blot en enkelt 180’er i en let første runde sejr over japanske Mikuru Suzuki, men her bør der komme markant mere fart i kampen mellem to spillere, der kaster med god rytme og således ikke kommer til at lide under, at kampen kommer ned i tempo, som hvis modstanderen var af mere langsom kaliber.

Begge spillere nærmer sig en 180’er hver tredje runde i den samlede årsoversigt, og dermed skal kampen gå i fire eller færre meget korte sæt, hvis ikke vi skal ramme mindst syv for kampen.

Spil Leanders Lette til odds 1,49* (spilbar til 1,40)

Leanders Listige – fredag d. 22. december kl. 22:40

Raymond van Barneveld – Rado Szaganski: Szaganski vinder til odds 2,60 ved Expekt*
VM i Dart, 2. runde

Raymond van Barneveld har fem verdensmesterskaber på sit CV, men den 55-årige hollænder gik på pension i 2019 efter karrieren i længere tid havde været på vej nedad. Et år efter gjorde han comeback, men udover en semifinaleplads ved Grand Slam-turneringen i 2022, har præstationerne på den store scene ladet meget tilbage at ønske.

I 2023 har Barneveld vundet 10 og tabt 14 på stor scene, og i halvdelen af kampene har han snittet under 91 point.

Netop polske Rado Szaganski snitter 91 point for året indtil videre, og selvom førsterundesejren over Marko Kantele langt fra var køn med 3-2 i sæt og et slattent snit på 82,4, bør polakken kunne hive sig selv op til at spille en sen aftenkamp 22:40 mod publikumsfavoritten van Barneveld. Det er under en måned siden, at Szaganski snittede mægtige 98,4 mod Luke Humphries i Players Championship Finals, men alligevel måtte se sig slået med 6-0 af favoritten til at vinde VM.

Barneveld er en humørspiller af guds nåde, og spiller tingene ikke fra første kast, kan det sagtens blive en lang aften for veteranen. 2,60 på Szaganski skal være favorabelt i en uhyre tæt kamp.

Spil Leanders Listige til odds 2,60* (spilbar til 2,35)

Spil Leanders Luringer hos Expekt

Matched freebet op til 600 kr.
18 +. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudeluk via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Kun for nye spillere Min. indsats på 100 kr til odds 1,80 Maks freebet op til 600 kr. Aktiveres under “mine tilbud” og skal bruges inden 60 dage. Skrill og PaySafeCard indbetalinger er ikke bonusberettigede. Freebet gælder kun som et livebet. Alle regler og vilkår

Leanders Langskud – fredag d. 22. december kl. 16:45

Dirk van Duijvenbode – Boris Krcmar: Krcmar vinder 3-0 i sæt til odds 5,00 ved Expekt*
VM i Dart, 2. runde

Dirk van Duijvenbode spillede noget af sit bedste dart nogensinde i 2022 og nåede langt i både Matchplay (kvartfinale), Grand Slam (1/8-finale), EM i Dart (semifinale) World Series Sæsonafslutning (finale), VM i Holddart (semifinale) samt flere sejre på Players Championship Touren.

2023 skulle være året, hvor DvD for alvor tog nye skridt mod verdenstoppen, men en drilsk skulderskade dette efterår har forhindret nogen form for udvikling hos hollænderen, som kommer til VM i rædderlig form med syv nederlag i sine sidste otte kampe med gennemsnitlige 80,5 point pr. kamp. Et fuldkommen uigenkendeligt snit for van Duijvenbode, som snittede næsten 97 point pr. kamp i årets første ni måneder.

Det åbner for et spændende spil på kroatiske Boris Krcmar, som i sikker stil sejrede 3-1 over Keegan Brown i første runde med et snit på knap 91. Kroaten har snittet over 90 point i 16 af sine seneste 18 kampe, og Duijvenbode er næppe i bedring til kampen her. Hollænderen har været stille på sociale medier, og i et interview fra 13. december siger han, at han som minimum håber på at være konkurrencedygtig.

På den baggrund skal fem gange stålet på 3-0 i sæt til Krcmar være særdeles spændende.

Spil Leanders Langskud til odds 5,00* (spilbar til 4,00)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Denne artikel er sponsoreret af Expekt.

Læs også:

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar