18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Benjamin Leander: Gratis spiltips til VM i Dart 21. – 22. december

VM i Dart ruller videre, og Benjamin Leander har fundet sine tre bedste spil til kampene, som afvikles tirsdag og onsdag.

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander

Leanders Lette – tirsdag d. 21. december kl. 14:30

Jason Lowe – Daniel Larsson: Jason Lowe -1,5 (AH) til odds 1,81 ved LeoVegas*

Svenske Daniel Larsson er eneste nordiske repræsentant ved årets VM i Dart, men intet taler for, at det blir med succes. Larsson fik ørerne gevaldigt i maskinen på højeste niveau i Players Championship, hvor 11 ud af 12 kampe endte med nederlag, og eneste sejr var over kriseramte Glen Durrant, som på dagen leverede et elendigt gennemsnit på 76, hvilket var nok til at vinde for Daniel Larsson.

Det er tredje gang, Larsson deltager ved de professionelles VM, og selvom han kom på tavlen sidste år med et 1-3 nederlag til Steve Lennon, bør der ikke blive uddelt tidlige julegaver fra modstander Jason Lowe.

Lowe leverede en fin PDC-VM-debut sidste år, hvor han nåede tredje runde blandt andet efter fremragende sejr over Michael Smith i runde to. Lowe har snittet glimrende 93 på Players Championship-touren i denne sæson, hvorimod Larsson altså har rodet rundt omkring 87.

Holder de to gennemsnit i denne kamp, skal der være fine chancer for, at Lowe vinder med 3-0 eller 3-1 i sæt.

Spil Leanders Lette til odds 1,81* (spilbar til 1,72)

Leanders Listige – onsdag d. 22. december kl. 14:30

Glen Durrant – William O’ Connor: William O’ Connor vinder 3-0 i sæt til odds 2,05 ved Nordicbet*

Mysteriet om Glen Durrant er et af de helt store i dartens verden. Den mangedobbelte verdensmester fra amatørforbundet BDO startede som lyn og torden i det professionelle PDC-forbund og vandt også Premier League i Dart i 2020.

2021 har været fuldkommen horribelt for Durrant, som har været på et fuldkommen uhyrligt lavt niveau, hvor det mentale aspekt helt sikkert også har spillet ind. Durrant har åbenlyst talt om svære situationer i privatlivet, og han trak sig flere uger efter at være blevet ydmyget i dette års Premier League, hvor det blev til 9 nederlag i 9 kampe og sølle 24 runder vundet ud af 87 mulige.

Durrant snitter under 85 point for året og vil næppe synes godt om at komme tilbage i det rampelys, han har forsøgt at gemme sig for de sidste mange måneder. Modstanderen William O’ Connor snitter godt 92 point i sine kampe og har givet alt hvad han har haft i sine to seneste VM-slutrunder, hvor han har tvunget både Gerwyn Price og Darryl Gurney ud i femte og afgørende sæt. Det behøver han næppe mod en Durrant-udgave, som næppe er set dårligere, så her går vi med stensikker sejr til O’ Connor.

Spil Leanders Listige til odds 2,05* (spilbar til 1,92)

Leanders Langskud – onsdag d. 22. december kl. 23:00

Simon Whitlock – Martijn Kleermaker: Over 4,5 sæt i kampen til odds 2,62 ved bet365*

Under et halvt point snitter Whitlock og Kleermaker, hvad angår årets pointsnit, så Whitlocks favoritværdighed virker til den friske side her. Hollandske Kleermaker mangler godt nok rutine, hvad angår at spille på de store scener, men niveauet var fornuftigt i Kleermakers sejr i første runde, hvor John Michael i weekenden blev besejret med 3-1 i sæt og et gennemsnit på 91.

På Players Championship-touren spillede begge spillere helt ufatteligt mange kampe, som indeholdt enten 10 eller 11 runder i bedst af 11 runder-formatet. For Whitlock var det 26 af 48 kampe, som indeholdt mindst 10 runder, mens Kleermakers statistik hed 30 ud af 61 kampe med mindst 10 runder. Det bør være en fin indikator for, at kampen her bliver voldsomt tæt, og derfor prøver vi, at vi må ud i et femte og afgørende sæt for at finde en vinder.

Spil Leanders Langskud til odds 2,62* (spilbar til 2,50)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Skriv et svar