18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Benjamin Leander: Gratis spiltips til VM i Dart 18. – 19. december

VM i Dart ruller for fulde gardiner, og naturligvis har Leanders Luringer fuldt fokus på kampene. Her med en weekend-udgave fra kampene mellem fredag og lørdag.

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander


Leanders Lette – søndag d. 19. december kl. 22:00

Steve Beaton – Fallon Sherrock: Fallon Sherrock vinder til odds 1,81 ved Marathonbet*

Evigt sympatiske Steve Beaton har fået den udprægede Urias-post at møde publikumsdarlingen Fallon Sherrock i første runde. Det er sikkert og vist, at publikum vil være på nakken af Beaton gennem hele kampen for at heppe verdens bedste, kvindelige dartspiller videre til næste runde, nøjagtigt som tilfældet var sidste sæson, hvor hverken Ted Evetts eller Mensur Suljovic kunne stå for presset og endte med at tabe til Sherrock, mens Chris Dobey var ude i tovene, men endte med at vinde 4-2.

Siden VM har Sherrock taget pæne skridt på udviklingsstigen, og hun kommer fra en forrygende premiere ved Grand Slam of Darts, hvor Sherrock nåede til kvartfinalerne og tvang Peter Wright ud i 29 nervepirrende runder inden hun måtte strække våben med et nederlag på 13-16 og et gennemsnit på forrygende 99 pr. kast. Sherrock trives markant bedre på de store scener end i de tomme haller uden tilskuere, hvor Sherrocks gennemsnit er nede op omkring 85 point pr. kast, mens hun ikke har været under 85 i snit i en kamp med publikum på siden et nederlag på 5-6 til Jeff Smith i september 2020.

Steve Beaton kommer til VM i forfærdelig form med 3 sejre og 13 nederlag siden august måned, mens han blot snittede 86,5 point pr. kast i generalpremieren ved Players Championship Finals, der også var med tilskuere i Minehead.

Vigtigst af alt vil Beaton for første gang nærmest nogensinde opleve decideret fjendtlig stemning blandt tilskuerne, som givetvis vil buh’e af Beaton, når han skyder efter sine doubler, og det bør sætte sig mentalt. Gå derfor efter sejr til Sherrock, som både på form og kvalitet virker som den bedre spiller lige nu.

Spil Leanders Lette til odds 1,81* (spilbar til 1,72)

Leanders Listige – søndag d. 19. december kl. 19:30

Alan Soutar – Diogo Portela: Alan Soutar King of The Oche (vinder kampen, højeste checkout og flest 180ere) til odds 2,38 ved LeoVegas*

Som anbefalet i SpilXpoden bør der være flot værdi i sejr til Soutar med overlegne cifre, men LeoVegas har også et interessant kombinationsbet på kampen, hvor Soutar skal vinde, levere kampens højeste checkout og lave flest 180’ere. Englænderen bør være favorit til alle tre udfald, især på checkout-delen, hvor Portela har sine helt store mangler med blot 31% succes på sine checkout-forsøg på Challenge Touren, hvor Soutar ligger helt oppe på 39 på en skala, hvor de markant bedste ligger på 45.

180’er-mæssigt kan det godt blive tæt, men Portela har ikke vist skræmmende styrke i Triple20-feltet de sidste mange måneder, så alt i alt skal de tre udfald til langt over odds 2 være særdeles spiseligt.

Spil Leanders Listige til odds 2,38* (spilbar til 2,05)

Leanders Langskud – lørdag d. 18. december kl. 16:30

Ian White – Chris Landman: Ian White vinder 3-0 i sæt til odds 3,75 ved LeoVegas*

Ian White er blandt feltets største mysterier. Han spiller blændende dart på de små scener uden tilskuere, men så snart præmiepengene bliver større, er det som om, der hviler en forbandelse over “Diamond”.

Tre gange i træk har White tabt sin første kamp ved VM, men ingen af gangene har han snittet under 98 point, og de sidste to år har han snittet over 100 point, men bare være oppe mod modstand på dagen, som ganske enkelt ramte nærmest alt.

Nu får White nærmest ikke bedre kår end en anden runde-kamp mod den hollandske sensation Chris Landman, som kun har sparsom erfaring fra det mere amatøragtige forbund BDO, inden i 2021 han tog turen over til næsthøjeste PDC-niveau; Challenge Touren. Her har Landman snittet middelmådige 83,9 point, hvilket lige er nok til at placere ham i top100…på næsthøjeste niveau! Her har Ian White altså snittet markant bedre 95 point i snit pr. kast på Players Championship-niveau, og kan forskellen mellem de to snige sig op på 11 point pr. kast lørdag eftermiddag, så skal White have overordentlig gode chancer for at vinde med 3-0.

Chris Landman vandt sin første kamp ved VM med 3-0 over svag modstand på dagen fra Scott Mitchell, som snittede vage 88 mod Landmans 89, så her prøver vi sjælden VM-succes til Ian White med 3-0 i sætscore.

Spil Leanders Langskud til odds 3,75* (spilbar til 3,00)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Skriv et svar