18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til VM i Dart 15 – 17. december 2023

VM i Dart kastes i gang i Alexandra Palace fredag eftermiddag. Benjamin Leander dækker hele slutrunden og har sine første tips klar.

Foto: IMAGO / Action Plus

Leanders Lette – søndag d. 16. december kl. 13:45

Ricky Evans – Simon Adams: Evans King of The Oche – Vinder kampen, flest 180’ere og højeste checkout til odds 1,90 ved Expekt*
VM i Dart, 1. runde

I mange år var Sydafrikas bidrag til VM stensikkert i form af Devon Petersen, som boede i London og spillede på højeste niveau, men Petersen har skruet ned for ambitionerne, hvilket har overladt pladsen ved VM til nyere sydafrikanske ansigter.

Sidste år vandt Grant Sampson sensationelt over Keane Barry i en frygtelig 1. runde kamp, hvor varmen i hallen ikke for alvor var kommet i gang og Barry konstant gik og pustede på sine fingre. Det endte med et rædderligt snit på 78,4 mod Sampsons 77,4 og en 3-1 sejr i sæt til sydafrikaneren, inden næste runde blev endestationen med en ordentlig endefuld mod Kim Huybrechts, som sikkert vandt med 3-0 i sæt.

I år er pladsen gået til Simon Adams, der spiller på marginalt højere niveau end landsmand Sampson, men er stadig helt ukendt på den store scene. Adams kommer med et årsgennemsnit på sølle 76,3 – et gennemsnit som svarer til niveauet hos PDCs Development Tour, der svarer til en form for 2. division niveauet under Challenge Touren og PDCs Tour for de bedste spillere.

Adams varmede op til VM ved at spille med i træningsturneringen MODUS Super Series, hvor det endte med ni sejre og 18 nederlag – vel at mærke i kampe spillet uden tilskuere på gulvet. Nu venter Adams’ første kamp på stor scene mod den rutinerede show man Ricky Evans.

“Rapid Ricky” spiller sit femte VM og er en yndet spiller hos publikum grundet sit lune humør og sit ekstremt hurtige kast, som ofte eksekveres på mellem 3 og 4 sekunder. Evans har rekorden for den hurtigste 180’er kastet på 2,65 sekunder – prøv lige at kaste tre pile så hurtigt og se, om I kommer i nærheden af bare 100.

Evans er dog mere end bare en show spiller. Han kommer i god form med en plads i 1/8-finalerne ved World Series finalerne. Årsgennemsnittet er lige syd for 93 point – altså over 16 point bedre end Simon Adams. Evans har hamret 221 180’ere ind i løbet af året – et snit på 0,24 180’ere pr. runde. Her ligger Adams på 0,17, og på checkout-procenten er Adams endnu længere efter Evans med 29,4% succesrate i løbet af året, hvor Evans ligger på 38,3.

Meget, meget svært at se andet end højeste checkout komme i fare her og dermed flot værdi i et “hattrick” fra Evans som kampvinder, 180’er konge og højeste checkout.

Spil Leanders Lette til odds 1,90* (spilbar til 1,85)

Leanders Listige – lørdag d. 16. september kl. 13:45

Lee Evans – Sandro Eric Sosing: Evans King of The Oche – Vinder kampen, flest 180’ere og højeste checkout til odds 2,20 ved Expekt*
VM i Dart, 1. runde

Vi går med en kopi af Leanders Lette – bare i opgøret mellem Lee Evans og Sandro Eric Sosing.

Filippinerne er i kraftig fremgang i asiatisk dart og sender rekordhøje fire mand til verdensmesterskaberne i år. Sandro Eric Sosing er dog det klart svageste kort blandt de fire og har et årsgennemsnit på blot lige over 80 – det kun 14. bedste gennemsnit blandt alle filippinske spillere. Sosing er med til sit første verdensmesterskab efter et flot Asian Championship, hvor han tabte finalen til japanske Muramatsu og snittede 87 point i snit over seks kampe, men der er en verden til forskel på at spille i Asien og så at tage turen til Europa på den største scene af dem alle foran tusindvis af tilskuere.

Sosing er primært vant til at spille helt korte formater i bedst af syv legs, og her spilles der i sætformatet med bedst af fem sæt med først til tre legs i hvert sæt.

Engelske Lee Evans er på hjemmebane i Alexandra Palace og har haft et flot 2023 med et årsgennemsnit på 90. På den store scene har resultaterne været mere svingende med tre sejre og seks nederlag, men modstanden har også været af markant højere kaliber end hvad Sosing kan fremvise; nederlagene er kommet til Top20 spillere som Chris Dobey, Gabriel Clemens, Jose de Sousa og Joe Cullen, mens de mere meritterende sejre bla. er kommet mod Peter Wright på European Tour, hvis Evans knuste den tidligere verdensmester med 6-1.

Selvom det også er Evans’ første VM, har han markant større erfaring i at håndtere større scener end Sosing har, og på 180’er fronten er Evans også Sosing overlegen med 0,23 180’ere pr. runde i sæsonen sammenlignet med Sosings 0,16.

På lukningerne har Sosing slidt med blot 29,5% succes på sine lukninger, mens Evans ligger over seks procentpoint højere med 35,8.

Solid værdi i, at Evans vinder kampen, scorer flest 180’ere og også har kampens højeste checkout.

Spil Leanders Listige til odds 2,20* (spilbar til 2,00)

Spil Leanders Luringer hos Expekt

Matched freebet op til 600 kr.
18 +. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudeluk via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Kun for nye spillere Min. indsats på 100 kr til odds 1,80 Maks freebet op til 600 kr. Aktiveres under “mine tilbud” og skal bruges inden 60 dage. Skrill og PaySafeCard indbetalinger er ikke bonusberettigede. Freebet gælder kun som et livebet. Alle regler og vilkår

Leanders Langskud – fredag d. 15. september kl. 21:45

Simon Whitlock – Paolo Nebrida: Kampen ender 3-2 eller 2-3 i sæt til odds 9,58 ved Expekt*
VM i Dart, 1. runde

Simon “The Wizard” Whitlock har ikke haft nogen stor sæson, og står for første gang i sin karriere med flere nederlag end sejre. Års-gennemsnittet på 91,7 er acceptabelt, men at Whitlock er gjort til kæmpefavorit med odds ned mod 1,05 mod Paolo Nebrida fra Filippinerne virker helt forkert.

Nebrida er kun fire point efter Whitlock på årsgennemsnittet og fik debut ved VM sidste år, hvor han tabte knebent til hollandske Danny Jansen med 3-2 i sæt. Siden har Nebrida hævet niveauet betragteligt og vandt Asian Tour dette år med voldsomt imponerende 51 sejre og 16 nederlag undervejs.

Whitlock mødte filippinsk modstand ved VM så sent som sidste år, hvor han med møje og besvær slog Cristian Perez med 3-2 i sæt med et snit på 87 mod Perez’ 85, og landsmanden Nebrida bør være omtrent på det niveau og med god mulighed for at tvinge kampen ud i et femte og afgørende sæt.

Absurd høj betaling fra Expekt på det udfald. Bet365 ligger lige over seks gange indsatsen på samme spil. For at få odds 9,58 kræver det 76,6 procent af indsatserne på 3-2 til Whitlock til odds 12,50, mens de resterende 23,4 procent skal spilles på 3-2 til Nebrida til skyhøje odds 41.

Spil Leanders Langskud til odds 9,58* (spilbar til 6,00)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Denne artikel er sponsoreret af Expekt.

Læs også:

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

1 Kommentar

Skriv et svar