18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til U21 EM-finalen 8. juli 2023

England og Spanien har uden den mindste tvivl været de to bedste hold ved U21-slutrunden i Georgien og Rumænien. Nu mødes de to talentmastodonter i et brag af en finale. Benjamin Leander er klar med spiltips til weekendens største fodboldkamp.

Foto: Razvan Pasarica / Sport Pictures

Leanders Lette – lørdag d. 8. juli kl. 18:00

England – Spanien: Under 2,5 mål i ordinær tid til odds 1,83 ved bet365*
U21 EM-finale. Spilles i Batumi, Georgien.

De fire seneste U19 EM-finaler og de fire seneste U21 EM-finaler er endt 0-0, 1-0, 1-0, 1-1, 2-0, 2-1, 2-1 og 2-2. Med andre ord er fem af otte finaler endt målfattigt og med et samlet snit på 2,0 mål pr. finale – nærmest uden undtagelse med to stornationer blandt de sidste to hold.

England og Spanien er ingen undtagelse denne gang – englænderne med fem imponerende Clean Sheets i turneringen indtil videre, mens spanierne har hakket noget mere, men omvendt med kun fem mål lukket ind i otte kvalifikationskampe og med hele 2,0 Expected Goals mindre mod sig end England har haft i turneringen hidtil.

Efter en lang sæson for de fleste spillere og fem kampe de sidste to uger for de to finalister, vil det ikke være noget under, hvis vi får en finale i forholdsvis langsomt tempo, og hvor der både ved stillingen 0-0 og 1-1 sent i kampen næppe vil blive satset hovedløst. Gå derfor efter maksimalt to scoringer i ordinær tid i en finale, som oddsmæssigt er vurderet fuldkommen lige mellem de to stornationer på forhånd

Spil Leanders Lette til odds 1,83* (spilbar til 1,70)

Leanders Listige– lørdag d. 8. juli kl. 18:00

England – Spanien: Spanien flest hjørnespark til odds 2,10 ved bet365*
U21 EM-finale. Spilles i Batumi, Georgien.

Overraskende højt odds på spanierne til at komme flest gange til hjørneflaget, når man kigger på holdenes spillestil indtil videre. Spanierne har slået i omegnen af 18 indlæg pr. kamp på trods af, at holdets 9’er er forholdsvis lille Abel Ruiz på 180 centimeter.

Englænderne er nede på det halve antal indlæg, nemlig ni, hvilket giver mere mening med tanke på, at man skyder efter 182 cm høje Anthony Gordon fra Everton og Morgan Gibbs-White på klejne 171 cm.

Englændernes jerndefensiv har ikke lukket mål ind endnu, og har samtidig også stået ekstremt kompakt og haft ro i maven med at tillade hele 14 indlæg pr. kamp mod sig. Mod lignende modstand fra Portugal tabte man hjørnesparkene med 1-4, mens Spanien har fået 29 hjørnespark og tilladt 19 mod sig i de foreløbige fem kampe, hvor facit for England er mere beskedne 17-11.

Spil Leanders Listige til odds 2,10* (spilbar til 1,90)

Leanders Langskud– lørdag d. 8. juli kl. 18:00

England – Spanien: Max Aarons (ENG) får kort til odds 5,50 ved bet365*
U21 EM-finale. Spilles i Batumi, Georgien.

Fuldkommen bimselademad-odds på kort til terrieren Max Aarons på Englands venstre back position.

Aarons fik 10 gule kort for Norwich i den næstbedste række i den forgangne sæson, og så også gult så sent som i kvartfinalen mod Portugal, hvor Aarons kort inde i 2. halvleg af det opgør flæskede en portugiser i gennembrud.

Aarons har generelt ikke holdt sig tilbage på U21-landsholdet, hvor han i ni starter de sidste 22 måneder har fået SEKS advarsler. På alle måder en match spoiler som næppe undgår at komme i finaledommer Espen Eskås’ søgelys.

Nordmanden har uddelt 14 gule kort og et rødt i sine foreløbige tre kampe ved turneringen, og i en direkte duel mod spaniernes 10’er, Rodri Sanchez fra Betis, er det helt hul i hovedet at tilbyde odds 5,50 på kort til iltre Aarons.

Spil Leanders Langskud til odds 5,50* (spilbar til 3,00)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Denne artikel er sponsoreret af bet365

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar