18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til torsdagens UEL og UECL-semifinaler 28. april 2022

Giganternes møde i Manchester City mod Real Madrid og David mod Goliath i Liverpool mod Villarreal. SpilXpertens Benjamin Leander har tre spiltips med til de to opgør.

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander


Leanders Lette – torsdag d. 28. april kl. 21:00

Leicester – Roma: Begge hold scorer til odds 1,80 ved Nordicbet*
Conference League, 1. semifinale

Hverken Roma eller Leicester har deres forcer i det defensive, og selvom der er tale om en første semifinale med meget på spil, ligner begge hold til at score et voldsomt stærkt spil til oddset. Leicester er boostet af at have Jamie Vardy til rådighed igen, mens romerne har scoret i de seneste FJORTEN kampe på stribe og i samtlige seks Conference League-udekampe i turneringen, hvoraf de fire er endt med scoring fra begge sider.

Leicester fik godt nok 0-0 hjemme mod PSV Eindhoven i en chancefattig affære, men alle holdets Europa League-hjemmekampe mod Spartak Moskva, Legia Warszawa og Romas konkullegaer fra Napoli endte med mål fra begge sider, så det går vi også efter på King Power Stadium torsdag aften.

Spil Leanders Lette til odds 1,80* (spilbar til 1,65)

Leanders Listige – torsdag d. 28. april kl. 21:00

Feyenoord – Marseille: Under 4,5 kort i kampen til odds 1,95 ved LeoVegas*
Conference League, 1. semifinale

Selvom de to holds fans nok skal animere en intens kulisse, er det svært at se opgøret løbe af hænderne for engelske Michael Oliver, der er kendt for at køre en international linje uden voldsomt mange kort. Oliver har i 2021/22 dømt 13 internationale kampe i klub- og landsholdsregi, og hele ni af dem er endt med maksimalt fire kort. Over-kampene var bla. Sverige-Tjekkiet playoff-kampen i VM-kvalifikationen som skulle afgøres samme aften, mens returopgøret mellem Cluj og Røde Stjerne også blev en ond affære med mange primitive spillere.

Kampen her er trods alt en første semifinale, hvor det er svært at se opgøret eksplodere i frispark og duelspil mellem to tekniske mandskaber, og hvor returopgøret på Velodromen sagtens kan eksplodere, så er fem kort meget at forlange af Oliver for, at væddemålet her tabes.

Spil Leanders Listige til odds 1,95 (spilbar til 1,85)

Leanders Langskud – torsdag d. 28. april kl. 21:00

Leipzig – Rangers: Rangers flest hjørnespark til odds 4,35 ved LeoVegas*
Europa League, 1. semifinale

Leipzigs stærkt definerede spillestil er ikke specielt hjørnefordrende. Tyskerne er end ikke i top50 over hold fra top5-ligaerne i Europa med flest hjørnespark, og med tanke på, at holdet er klare favoritter helt ned mod odds 1,35 mod Rangers, kan der sagtens opstå tysk føring på både 1 og 2 mål, der overlader initiativet til skotterne.

Rangers vandt blandt andet hjørnesparkene med 5-4 i Dortmund, da man spillede 4-2 dernede, og lynhurtige Ryan Kent skal nok blive en trussel mod Leipzigs bagkæde.

Alt for højt odds på flest hjørnespark til de skotske gæster.

Spil Leanders Langskud til odds 4,35* (spilbar til 3,50)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.


Skriv et svar