18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Benjamin Leander: Gratis spiltips til Tjekkiet – Danmark 3. juli 2021

Danmark er favoritter til at gå i EM-semifinalerne, men Tjekkiet er ikke nogen walk-over. Se her, hvilke tre spilforslag SpilXpertens egen Benjamin Leander har fundet frem til kampen.

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander


Leanders Lette – lørdag d. 3. juli kl. 18:00

Tjekkiet – Danmark: Antal mål fra 00:01-29:59: NUL til odds 1,67 ved Nordicbet*

Temperaturerne i de tre gruppespilskampe i København og 1/8-finalen i Amsterdam var til den absolut forladelige side sammenholdt med de temperaturer, der venter Danmark i Baku. 33 grader ved kickoff er de seneste meldinger, og det med lavere luftfugtighed end i Centraleuropa.

Tjekkerne fik en forsmag på de varme temperaturer, da de spillede ottendedelsfinale i Budapest mod Holland i en første halvleg, der heller ikke havde mange store offensive momenter. Det er en gigantisk mulighed for begge mandskaber i forhold til at stå i en semifinale ved en slutrunde, og selvom Danmark er værdige favoritter, bør varmen lægge en dæmper på angrebslysten.

Fin værdi i, at der som minimum står 0-0 efter en halv times spil. Især fordi der ventes en Cooling Break på 90 sekunder efter 25 minutters spil, som måske vil tage rytmen ud af kampen.

Spil Leanders Lette til odds 1,67* (spilbar til 1,55)


Leanders Listige – lørdag d. 3. juli kl. 18:00

Tjekkiet – Danmark: Under 3,5 gule kort i kampen til odds 1,80 ved Cashpoint*

Hvis kampen som forventet spiller ud i et lavt tempo pga. varmen, er det også svært at se kortene flyve af sted. Nok har vi haft drama i England-Tyskland og senest også i den første kvartfinale mellem Spanien og Schweiz, men matchuppet her skriger ikke på ret mange kort. Det er svært at se en omstillings-krig, hvor holdene bare suser forbi hinanden, og stemningen i Baku bliver givetvis også langt mere turistet end i heksekedlen i Parken eller et voldsomt tændt Puskas Arena i Budapest, hvor Holland og Tjekkiet duelleret.

Bjørn Kuipers er dommer i kampen – ved VM i 2018 kørte han i slutspilsregi både Spanien-Rusland og Sverige-England i land med tre gule kort, ligesom Frankrig-Island ved EM 2016 endte med blot to gule kort og hadets opgør mellem Colombia og Uruguay ved VM 2014 også kun medførte tre gule kort fra den karismatiske hollænder.

Flot værdi i, at det ikke bliver dramatisk og voldsomt i Baku hvad angår hårdhed i kampen.

Spil Leanders Listige til odds 1,80* (spilbar til 1,65)


Leanders Langskud – lørdag d. 3. juli kl. 18:00

Tjekkiet – Danmark: Jannik Vestergaard (DAN) scorer til odds 12,00 ved Bet365*

199 centimeter høje Jannik Vestergaard får gunstige forhold i luftrummet mod de tjekkiske midtstoppere Boril og Celutska, der blot måler 183 og 186 centimeter. I syv landskampe fra start under Kasper Hjulmands tøjler har Vestergaard haft fem afslutninger, de fire af dem her under EM, og senest mod Wales var han tæt på efter et hjørnespark.

Vestergaard scorede tre gange for Southampton i den netop overståede sæson, og har tidligere scoret mod Tjekkiet ved en EM-slutrunde! Godt nok på U21-niveau, men mod tjekkerne på deres hjemmebane i 2015, hvor Danmark vandt 2-1.

Til odds 12,00 er det værd at gå efter scoring fra den lange midtstopper.

Spil Leanders Langskud til odds 12,00* (spilbar til 8,50)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders ugentlige spiltips HER.


Find flere spiltips fra Leander i SpilXpoden

Skriv et svar