18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til tirsdagens pokalkampe 1. marts

SpilXpertens Benjamin Leander har fundet stærke tips til de mange spændende pokalkampe i midtugen. England, Frankrig og Italien besøges i jagten på gevinster, og der er kickoff i alle tre kampe tirsdag aften

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander

Leanders Lette – tirsdag d. 1. marts kl. 20:15

Peterborough – Manchester City: Manchester vinder og begge hold scorer IKKE til odds 1,72 ved LeoVegas*
England, FA Cupbyg selv væddemål

Peterborough har valgt det helt forkerte tidspunkt at få en storkamp mod Manchester City på, for holdet er i elendig form og på durk nedrykningskurs i Championship, hvor man siden nytår har tabt otte ud af 10 kampe og høstet sølle to point mod andre bundhold som Reading og Birmingham og blot scoret undervældende fire mål i processen, hvor et var et 89’minuts reduceringsmål mod Fulham, et andet et 1-2 reduceringsmål i 1-4 nederlaget mod Coventry og de sidste to i 2-2 deleren med Birmingham, hvor et af målene blev scoret på straffe.

“The Posh” solgte sin offensive kreatør Siriki Dembele til Bournemouth 31. januar og har haft det umanerlig svært uden ham, så det virker generøst, at Manchester City giver op mod odds 1,60 for at holde nullet mod bundholdet fra rækken under.

Uanset om Pep Guardiola vælger at give spilletid til mindre aktuelle spillere som reserven Zach Steffen eller Oleksandr Zinchenko i bagkæden, skal de rigeligt være i stand til at holde City fra fadet, og selvom Swindon Town fra League Two og Fulham fra toppen af Championship tidligere har scoret mod City i denne sæson, skal værdien være pæn på, at de vinder til nul mod et uhyre svagt Peterborough-mandskab.

Spil Leanders Lette til odds 1,72* (spilbar til 1,55)

Leanders Listige – tirsdag d. 1. marts kl. 21:00

Nice – Versailles: Nice vinder, over 1,5 mål og begge hold scorer IKKE til odds 2,18 ved LeoVegas*
Frankrig, Coupe de Francebyg selv væddemål

Versailles fra den fjerdebedste række har sensationelt kvalificeret sig til semifinalerne, men nu stopper festen for fyraftensprofferne, som også har haft en overordentlig gavmild Fru Fortuna med sig i vejen mod de sidste fire hold.

Man har ikke mødt et eneste Ligue 1-hold på vejen, ligesom Ligue 2 mandskabet Toulouse var eneste hold fra den næstbedste række, og her blev kampbilledet forplumret af et tidligt rødt kort til Toulouse efter 20 minutter, der banede vejen for Versailles overraskende 1-0 sejr.

Til dagligt ligger holdet nummer et i den fjerbedste række, CFA; men kun med 10 sejre i 19 kampe og et relativt overkommeligt pointsnit på 2,0 pr. kamp. Man har eksempelvis spillet fire gange uafgjort mod de to andre tophold i rækken, som er Chartres og Lorients B-hold, så nu bør der altså komme andre boller på suppen, når Nices Champions League-aspiranter er værter for semifinalen.

Kasper Dolberg og co. indtager en flot tredjeplads i Ligue 1 og har ekspederet markant større navne ud i turneringen i form af 0-0 og straffesparkssejr mod selveste PSG, ligesom Marseille fra 2.pladsen blev smadret med 4-1 tidligere i februar i kvartfinalen.

Versailles hold består af spillere, der primært har erfaring fra den tredjebedste række som højeste niveau, og dem skal Nice ganske enkelt være i stand til at slå. Der er den lille joker, at Nice spiller hjemmekamp mod PSG allerede lørdag aften, så her går vi med cruise control varianten, der inkluderer Nice-sejr på 2-0, 3-0, 4-0 eller så fremdeles, altså sejrscifre på mindst 2-0 uden at modstanderen scorer.

Spil Leanders Listige til odds 2,18* (spilbar til 2,00)

Leanders Langskud – tirsdag d. 1. marts kl. 21:00

Milan – Inter: X’et til odds 3,60 ved Nordicbet*
Italien, Coppa Italia 1. semifinale

Første semifinale af to, og det er urimelig svært at adskille de to hold ad her på dagsform. Inter fortsætter sin enorme slingrekurs, senest med 0-0 mod bundholdet Genoa fredag aften, mens Milan ikke kunne profitere på det i tabellen, men lige så skuffende kun fik 1-1 hjemme mod Udinese.

Derfor er mesterskabsduellen stadig pivåben med Milan i spidsen med et forspring på to point til ærkerivalerne, som dog har spillet en kamp mindre. Nu kommer der så en første pokalsemifinale i vejen midt i den intense guldkamp, hvor Milan møder den tredje bejler fra Napoli senere på ugen søndag aften. Inter har en walkover mod Salernitana på hjemmebane inden man skal forsøge at levere et mageløst comeback mod Liverpool næste tirsdag.

Med andre ord er der altså masser af tænke på for begge mandskaber, og med tanke på, at der er et returopgør at vende tingene i, virker det logisk at første opgør ender uden vinder.

Spil Leanders Listige til odds 3,60* (spilbar til 3,35)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Skriv et svar