18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til Sydbank Pokalfinalen 26. maj 2022

FC Midtjylland og OB duellerer om titlen som pokalmester på neutral grund i Brøndby. SpilXpertens Benjamin Leander disker op med tre tips til kampen.


Leanders Lette – torsdag d. 26. maj kl. 15:00

OB – FC Midtjylland: Under 2,5 kort til FC Midtjylland til odds 1,55 ved Nordicbet*
Sydbank Pokalen, Finale (Spilles i Brøndby)

FC Midtjylland har ikke fået et eneste gult kort i sæsonens to foreløbige indbyrdes møder med OB, og det er svært at se holdet gå amok i pokalfinalen.

I de to Superligakampe, som OB vandt med 2-1 i Herning og fik 2-2 hjemme i Odense, begik FCM 21 frispark mod OBs 39 fordelt over de to gange 90 minutter, og finaledommer Sandi Putros har blot ved én ud af seks lejligheder denne sæson uddelt flere end to gule kort til FCM i en kamp han har dømt dem i.

Spil Leanders Lette til odds 1,55* (spilbar til 1,42)

Leanders Listige – torsdag d. 26. maj kl. 15:00

OB – FC Midtjylland: OB får flest kort i kampen til odds 2,30 ved bet25*
Sydbank Pokalen, Finale (Spilles i Brøndby)

Som nævnt har OB vundet frisparksstatistikkerne stort mod FCM denne sæson med 20-10 i Herning og 19-11 hjemme i Odense i de to indbyrdes Superliga-opgør. På kort-fronten har OB vundet opgørene 3-0 og 4-0, og det bør ikke være dårligere for spillet, at FCM sidenhen har fået Edward Chilufya ind på holdet, som med sin fart og sit udfordrende spil allerede nu har trukket flere advarsler til sine modspillere.

Dommer Sandi Putros dømte netop opgøret i Herning mellem de to hold, hvor OB fik tre kort og FCM nul, så her skal fynboerne være klart større favoritter til at få flest mand i bogen end oddsene antyder.

Spil Leanders Listige til odds 2,30* (spilbar til 1,95)

Leanders Langskud – onsdag d. 25. maj kl. 15:00

OB – FC Midtjylland: Evander bliver årets pokalfighter til odds 6,00 ved bet25*
Sydbank Pokalen, Finale (Spilles i Brøndby)

Med undtagelse af ekstremt sympatiske Simon Jakobsen fra Silkeborg, som vandt titlen som årets pokalfighter i 2018, er prisen for kampens spiller gået til en spiller fra det vindende hold i alle andre tilfælde de seneste 10 år.

FC Midtjylland er klare favoritter til at vinde pokalfinalen med odds 1,45 – 1,50 for at løfte trofæet, og de seneste tre år har prisen været forbeholdt offensivspillere som Gustav Wikheim (FCM) Anders K. Jacobsen (SJE, to mål i finalen) og sidste sæson Mathias Greve (RFC, to mål i finalen)

Derfor er det svært ikke at se Evander være klar favorit til at få prisen i år i det, der nemt kan blive brasilianerens sidste kamp for klubben. Evander har haft en ekstremt flot sæson i det midtjyske og er også konstant i kameralinsernes søgelys qua sin vandrende position fra midtbanen op mod modstandernes straffesparksfelt. Sammen med Anders Dreyer er han også sit holds største offensive trussel, så hvis brasilianeren kan positionere sig med lækre detaljer, mål eller et oplæg, skal han være i Pole Position til at vinde her.

Spil Leanders Langskud til odds 6,00* (spilbar til 5,00)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Skriv et svar