18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til Superligaens premiererunde 15. – 17. juli 2022

“Det er ikke verdens bedste liga, men det er VORES liga”. Superligaen ruller sæsonen 2022/23 ud, og Benjamin Leander kommer vanen tro med tips til samtlige 32 runder gennem sæsonen. I runde 1 behandles åbningskampen FCM – Randers, Lyngby mod Silkeborg samt Brøndby – AGF.

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander


Leanders Lette – søndag d. 17. juli kl. 18:00

Brøndby – AGF: Begge hold scorer til odds 1,80 ved bet365*
Danmark, Superliga 1. runde

Andreas Maxsøs knæskade, som holder BIF-kaptajnen ude i tre måneder, er en defensiv katastrofe for Niels Frederiksens tropper, som i sidste sæson måtte undvære Maxsø fem kampe, mens forsvarskrumtappen blev udvist efter syv minutter mod FCM ved et sjette tilfælde. I alle seks tilfælde endte det med udfaldet “begge hold scorer”, ligesom sæsonen 2020/21s blot to tilfælde uden Maxsø på banen endte med scoringer fra begge hold.

AGF kommer til Brøndby Stadion på bagkant af en rædselsfuld sæson, hvor offensiven havde gigantiske problemer med at skabe chancer selv mod bund6-holdene i sidste halvdel, men Uwe Rösler som ny cheftræner bør have forandret de negative energier, og selvom man ikke skal lægge alverden i testkamps-resultaterne, er det dog påfaldende, at AGF har spillet 2-2 mod AaB og tabt 1-2 til Sønderjyske i de to testkampe, århusianerne har spillet.

Godkendt odds på scoringer fra begge sider.

Spil Leanders Lette til odds 1,80* (spilbar til 1,70)

Leanders Listige – søndag d. 17. juli kl. 14:00

Lyngby – Silkeborg: Silkeborg vinder til odds 1,97 ved LeoVegas*
Danmark, Superliga 1. runde

Silkeborg holder fast på succesholdet fra sidste sæson, der skabte chancer i et væk og spillede blændende possesion-fodbold. Derfor fortjener man også et klart medaljebejler-klistermærke inden sæsonstart, og så er odds 2 på åbningssejr i Lyngby for højt.

Værterne kommer naturligvis med en oprykkers gejst og massiv støtte i ryggen hjemme i Lyngby, men oprykningen til Superligaen var bestemt ikke imponerende med under 2 point i snit og ordinære fem sejre, tre uafgjorte og fire nederlag i 12 indbyrdes opgør mod de tre øvrige tophold fra Horsens, Helsingør og Hvidovre.

Forstærkningerne henover sommeren har primært været for at styrke bredden med tilføjelserne af Nykøbing-duoen Mathias Kristensen og Mikkel Juhl, så her får Helenius, Vallys, Jørgensen og resten af SIF-holdet et pænt favoritprædikat.

Spil Leanders Listige til odds 1,97* (spilbar til 1,83)


Leanders Langskud – fredag d. 15. juli kl. 19:00

FC Midtjylland – Randers: FCM -1,5 (AH) til 2,85 ved LeoVegas*
Danmark, Superliga 1. runde

Randers var den helt store skuffelse, når det kom til resultaterne mod de øvrige top6-hold i sidste sæson. Thomas Thomasbergs tropper hentede 16 ud af 60 mulige point og endte med en statistik for store chancer skabt og store chancer imod (mindst 0,30 Expected Goals*) på 10-32, hvorimod FCM hentede 41 point og havde en stor chance-score på 25-14.

Med Randers-farvel til profiler som Simon Piesinger og Vito Mistrati på hver sin side af den centrale midtbane, er det således også et svækket hold, som åbner på MCH Arena, og det med en defensiv, der også er store spørgsmålstegn ved eftersom både Hugo Andersson og Simon Graves har været meldt ude den forgangne uge.

I FC Midtjylland er der derimod stor glæde over, at Anders Dreyer har forlænget sit ophold på Heden, sådan så Bo Henriksens tropper bliver den oplagte modkandidat til FCKs guldfavoritværdighed.

Slutteligt er det værd at tage med, at Thomas Thomasberg har et FCM-kompleks af gigantiske dimensioner med blot to uafgjorte i 15 forsøg, hvor de øvrige 13 kampe alle er endt med nederlag.

Randers kan gå hen og blive sæsonens skuffelse i forhold til præstationerne i 2021/22, så her åbner vi med klar FCM-sejr på minimum to mål.

Spil Leanders Langskud til odds 2,85* (spilbar til 2,50)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.


Skriv et svar