18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til Superligaens comeback-runde!

Superligaen er tilbage efter 75 dages vinterpause. Benjamin Leander var brandvarm i efteråret med sine Superliga-tips og satser på at fortsætte stimen i foråret med tips til alle runder.

Leanders Luringer.

Leanders Lette – søndag d. 18. februar kl. 14:00

Hvidovre – Randers: Mål efter 75:59 JA til odds 1,83 ved bet365*
Danmark, Superligaen 18. spillerunde

Hvidovre åbner sæsonen med tre absolutte dødskampe mod Randers, Viborg og Lyngby fra Bund5, og hvis man vil have nogen som helst reel chance for overlevelse i de kampe, skal der minimum 5-6 point på kontoen.

Man spillede en underholdende 2-2 deler mod Randers i det omvendte opgør tilbage i 2. spillerunde af sæsonen med store tilbud til begge mandskaber, og selvom underlaget på Pro Ventilation Arena i Hvidovre næppe taler for nogen målfest, så er der også faktorer, der rent faktisk taler for en underholdende affære.

Randers må se bort fra både Oliver Olsen på backen og vigtige Wessel Dammers i midterforsvaret, der begge er ude med karantæne. Til gengæld har man fået en spændende offensivspiller ind i Mohammed Fuseini, som har set skarp ud i testkampene.

Hvidovres opvarmningskampe har været ren målamok med en målscore på 14-12 for seks kampe, men med vigtigheden af Randers-kampen in mente, kan der godt gå afventende taktik i den, hvorfor et spil på over 2,5 mål ikke for alvor frister til 1,90.

Derimod giver det bedre mening at gå minimalt ned i pris, for i stedet at gå efter scoring i kampens sidste 14 minutter plus tillægstid. Ved uafgjort skal Hvidovre stadig satse for at hente de ni point plus en markant dårligere målscore på Randers, mens en føring til et af holdene naturligvis vil afføde samme reaktion fra det hold, som er bagud.

Spil Leanders Lette til odds 1,83* (spilbar til 1,75)

Leanders Listige – søndag d. 18. februar kl. 16:00

Silkeborg – FC København: Begge hold scorer og over 2,5 mål til odds 2,05 ved bet365*
Danmark, Superligaen 18. spillerunde

Silkeborg har solgt Tobias Salquist og har topscorer Alexander Lind i karantæne, hvilket taler for FCK-sejr her, men konceptet er stærkt og sikkert for SIF under Kent Nielsen, og derfor kommer de forsvarende mestre ingenlunde legende let til sejren i Silkeborg. Særligt ikke fordi holdet brugte mange kræfter i tirsdagens Champions League-kamp mod Manchester City.

Jacob Neestrups tropper vandt 3-0 i forårspremieren sidste sæson i Silkeborg og har de offensive kapaciteter til at gøre det samme denne gang, men selvom træningskampe er en ubetydelig størrelse, scorede Silkeborg otte gange i tre kampe ved Atlantic Cup mod IFK, Klaksvik og Elfsborg – sidstnævnte Elfsborg-hold scorede i øvrigt fire gange mod FC København i deres træningskamp, og københavnerne spillede ikke til nul i nogle af de seks opgør mod Rangers, Sparta Prag, AGF, Brøndby, Elfsborg eller Molde.

Uanset udfaldet af Brøndby – FC Midtjylland senere på aftenen har FCK ikke råd til at lade sig nøjes med eksempelvis uafgjort og 1-1, så ved den stilling må man antage, at der angribes fra begge lejre.

Fint odds på mindst tre kasser i kampen og fuldtræffere fra begge sider.

Spil Leanders Listige til odds 2,05* (spilbar til 1,95)

Leanders Langskud – fredag d. 16. februar kl. 19:00

Viborg – OB: Uafgjort til odds 3,60 ved bet365*
Danmark, Superligaen 18. spillerunde

Både OB og Viborg slipper ikke udenom det faktum, at de primært spiller for overlevelse i foråret. Nok giver Viborg 10,00 for at rykke ud, mens OB er nede i odds 4,50, men med Lucas Lund ude mellem stolperne for Viborg det resterende grundspil, mister de grønklædte en vigtig spiller i overlevelseskampen.

OB har set dårlige ud i træningskampene, men det bør man give et absolut minimum af opmærksomhed. Faktum var rent faktisk, at fynboerne gav færre store chancer væk i efteråret end både FCK, FCM og Silkeborg, men samtidig også kun skabte flere store chancer end Hvidovre, Vejle og Randers. Overlevelsen skal givetvis forsvares hjem fremfor et offensivt festfyrværkeri, og traditionelt set er det altid uhyggelig tæt, når de to klubber mødes.

Siden Viborgs oprykning i 2021 er fire af syv SL-opgør endt uafgjort, mens de resterende tre opgør er endt med tre VFF-sejre med mindst mulig margin på 2-1, 2-1 og 3-2.

Svært ikke at finde en snert af værdi i en logisk deler, som bringer begge hold på pointtavlen i et vigtigt forår, hvor ethvert point tæller.

Spil Leanders Langskud til odds 3,60* (spilbar til 3,40)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Denne artikel er sponsoreret af bet365.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar