18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til Superligaens 25. spillerunde 14. – 15. april

Påskebolden ruller i Superligaen, og Benjamin Leander kigger efter både målscorere og drama i både mesterskabs- og nedrykningsspil.


Leanders Lette – torsdag d. 14. april kl. 16:00

SilkeborgFC København: Under 2,5 mål i kampen til odds 1,93 ved bet365*
Danmark, Superligaen Mesterskabsspil

To gange 0-0 mellem FCK og Silkeborg i denne sæson afskrækker ikke bookmakerne fra at komme med flot odds på få mål i Søhøjlandet, hvor Silkeborg har været meget på bolden i begge topkampe mod FCM og FCK, men ikke har skabt voldsomt meget offensivt. Nok slog man Brøndby 3-0 senest, men her skal man altså op mod rekordholderne fra FC København, der har holdt nullet syv kampe på stribe og kommer med Kamil Grabara i topform og som nylig rekordindehaver med flest minutter i træk i Superligaens historie uden mål imod.

Læg dertil, at FC København sådan set lever ganske fint med uafgjort med tanke på, at man har overstået tre af de absolut mest krævende kampe i hele slutspillet, nemlig ude mod AaB og Silkeborg samt en hjemmekamp mod FC Midtjylland.

Meget fin betaling på maksimalt to mål i opgøret, hvor ciffertips som 0-0, 0-1 og 1-1 ligger ganske ligetil.

Spil Leanders Lette til odds 1,93* (spilbar til 1,83)

Leanders Listige – fredag d. 15. april kl. 18:00

FC Nordsjælland – Sønderjyske: Simon Adingra (FCN) scorer i kampen til odds 2,88 ved LeoVegas*
Danmark, Superligaen Nedrykningsspil

FCN har endelig fået Simon Adingra med fra start, og den talentfulde frontløber har kvitteret med hele TI afslutninger i sine seneste to kampe fra start. Det blev til scoring mod OB og flere gode tilbud mod AGF senest, og nu bør Adingra igen være et godt bud på en målscorer, når trængte Sønderjyske gæster Right To Dream Park.

Haderslev-mandskabet er oppe på femten kampe i træk uden sejr og tabte også det omvendte opgør til FCN med 0-2 hvor Adingra også scorede på trods af blot 24 minutter på banen.

Med de kolossale, defensive udfordringer in mente, skal næsten tre gange pengene på FCNs bedste bud på en målscorer være flot betalt.

Spil Leanders Listige til odds 2,88* (spilbar til 2,50)

Leanders Langskud – torsdag d. 14. april kl. 14:00

AGF – Viborg: Rødt kort i kampen til odds 4,65 ved Nordicbet*
Danmark, Superligaen Nedrykningsspil

Man skulle tro, folk var blevet uvenner til et halbal i Nørre Snede, sådan som ukvemsordene og kortene føg da AGF og Viborg mødtes i Århus for blot tre spillerunder siden. Dommer Peter Kjærsgaard måtte af med TRETTEN kort, heriblandt seks gule og Sebastian Hausners andet gule kort alene i kampens sidste kvarter.

Havende in mente, at opgøret her er voldsomt vigtigt i kampen om syvendepladsen, er det utopisk at tro, at selvsamme dommer Kjærsgaard får mindre travlt til opgøret her, hvor opmanden fra forleden altså har fået genvalg.

Flot odds på, at vi ikke ender 22 mand på banen i Århus torsdag eftermiddag.

Spil Leanders Langskud til odds 4,65* (spilbar til 3,75)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.


Se også:

Læs også:

Skriv et svar