18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til Superliga-runde 25

Leanders Luringer tuner ind på El Plastico i Silkeborg mandag samt Vejle-Randers og bundgyseren Lyngby – Hvidovre

Odds og optakt til FC Nordsjælland - FCK i Superligaen


Foto: IMAGO / Gonzales Photo

Leanders Lette – mandag d. 15. april kl. 19:00

Silkeborg – FC Nordsjælland: Begge hold scorer til odds 1,61 ved bet365*
Superligaen, Mesterskabsspil

Silkeborg ser langt skarpere ud end tidligere og er også blevet boostet af en plads i pokalfinalen om en måneds tid. Indsatserne på det seneste mod både AGF (2-2) og Brøndby (1-1) har været opløftende, og selvom man er uden sin karantæneramte topscorer Alexander Lind, har det unge stjernefrø været en absolut skygge af sig selv, og var da også henvist til bænken mod Brøndby inden han ragede en karantænegivende advarsel til sig.

Kent Nielsen har haft et fint kram på FCN de sidste tre sæsoner, hvor SIF har fire sejre en uafgjort og et nederlag med scoring i samtlige seks opgør, heraf tre sejre i træk på eget kunstgræs på JYSK Park med en målscore på 8-1.

FCN er defensivt udfordrede for tiden og er uden Clean Sheet i hele 2024, mens man til gengæld kun er blevet holdt til nul i Parken for snart to måneder siden.

Logiske 1,61 på scoring fra begge sider, især fordi FCNs favoritværdighed udfordres af det faktum, at man brugte mange forgæves kræfter i torsdagens pokalsemifinalereturopgør mod AGF, som blev tabt 0-1.

Spil Leanders Lette til odds 1,61* (spilbar til 1,55)

Leanders Listige – søndag d. 14. april kl. 14:00

Lyngby – Hvidovre: Under 2,5 mål til odds 2,07 ved bet365*
Superligaen, Nedrykningsspil

Under 2,5 mål i en kamp, begge hold SKAL vinde? Det kan lyde fjollet, men der kan meget nemt gå nerver i den på Lyngby Stadion søndag eftermiddag. Lyngby vil naturligvis have den pinagtige 2. halvleg mod Hvidovre i runde 20 frisk i erindring, hvor man førte 2-0 efter 55 minutter, men var bagud 2-4 efter 80 minutter.

Udover en scoring mod Viborg, som kom på baggrund af et hjørnespark, der aldrig burde være givet, har Lyngby skabt NUL (!) store chancer i 2024 sammenholdt med Hvidovres otte, og derfor skal man ikke tage Lyngbys 1,72-favoritværdighed for givet søndag eftermiddag.

Senest blev det dog 0-0 på Lyngby Stadion i et sandt Lalandia-show, hvor baneforholdene nærmede sig en farce. Selv ni dages hvile har næppe gjort det for græstæppet i postnummer 2800, særligt ikke med tanke på, at der har været spredt nedbør det meste af ugen. Derudover ventes der vindstød op mod 20 meter i sekundet ved kickoff søndag klokken 14 på det pivåbne Lyngby Stadion, så man skal ikke uden videre tro på, at vi får en gentagelse af det vanvittige goal show fra senest.

1-0 er rigeligt for begge mandskaber i jagten på overlevelse, og kan vi undgå ciffertips som 1-1 alt for tidligt i kampen, skal maksimalt to scoringer være et udmærket spil til prisen.

Spil Leanders Listige til odds 2,07* (spilbar til 1,95)

Leanders Langskud – søndag d. 14. april kl. 14:00

Vejle – Randers: Mohammed Fuseini (RFC) scorer til odds 3,25 ved bet365*
Superligaen, Nedrykningsspil

Det er bare at smede mens jernet er varmt, og varmt er det i sandhed hos Mohammed Fuseini i Randers. Ghaneseren har scoret fem gange i sine seneste to kampe for Randers mod Lyngby og Hvidovre, og det kunne endda være blevet til mere for Fuseini, som har haft vilde 14 afslutninger i de to kampe krydret med mægtige 20 aktioner i modstanderens straffesparksfelt, som IKKE har medført en afslutning.

Selvom Vejle forsvarer sig storslået og har lukket klart færrest mål ind og tilladt færrest store chancer blandt de nederste seks hold, bør man blive gevaldigt udfordret af randrusianernes fart med Lasso Coulibaly, Fuseini og nytilkomne Tammer Bany, og store kolosser som Denis Kolinger og Raul Albentosa synes næppe om at skulle dække lynhurtige Fuseini op.

Som Randers har spillet de sidste par kampe, bliver de voldsomt svære at dæmme op for, og over odds 3 på kronjydernes mest formstærke spiller til at komme på tavlen er godtaget.

Spil Leanders Langskud til odds 3,25* (spilbar til 2,95)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Denne artikel er sponsoreret af bet365.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar