18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til Superliga-premiererunden 18. – 21. februar

Su-su-Superliga! Endelig er der årsdebut i landets bedste række, som er tilbage efter knap 10 ugers vinterpause. Benjamin Leander udpeger sine tre bedste spil i en skøn omgang Superliga-luringer.

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander

Leanders Lette – søndag d. 20. februar kl. 14:00

Silkeborg – Vejle: 1-tallet til odds 1,55 ved bet365*
Danmark, Superliga

Kontinuitet og en klar filosofi mod kaos og elendighed både offensivt og defensivt. Så karikeret kan man tegne Silkeborg mod Vejle op, men det er godt nok svært at se Silkeborgs velkørende maskine komme i problemer mod et Vejle-hold, som har sagt farvel til en hel håndfuld startere i form af hele den bærende midtbane med Schoop, Hansson og Ezatolahi samt Grytebust og James i forsvaret. Lykkeridere som Babayan, Albentosa og Ofori har skrevet under på halvårige kontrakter, og vil helt sikkert give alt for trøjen, men der er ikke meget, der tyder på, at Peter Sørensen for første gang i 10 forsøg lykkes med at besejre Kent Nielsen i en udekamp, hvis bare Vallys, Helenius og Jørgensen spiller op til normalt niveau.

Spil Leanders Lette til odds 1,55* (spilbar til 1,44)

Leanders Listige – søndag d. 20. februar kl. 16:00

FC København – OB: FC København vinder med rent bur til odds 2,37 ved bet365*
Danmark, Superliga

Intet hold i Superligaen er i nærheden af at give så få store chancer væk (mindst 0,30 xG*) som FCK med latterligt lave seks af slagsen. FCM følger efter som næstbedste hold på den konto med det dobbelte antal, så nu er det op til Grabara, Khocholava, Boilesen og hjemvendte Vavro at spille op til niveau, for så venter der også rent bur mod OB.

Fynboerne har scoret flot med mål og skabt masser af afslutninger, størstedelen af dem er bare faldet mod rækkens svagere hold som Vejle, FCN, Viborg og Sønderjyske, og Bashkim Kadrii, Emmanuel Sabbi og Issam Jebali virker fortsat ikke til at have fundet melodien.

På trods af usikkerheder omkring FCKs startopstilling hvad angår sammenspillethed og et nylagt hybridgræstæppe i Parken, går vi med favoritsejr til kraftigt forstærkede FCK her.

Spil Leanders Listige til odds 2,37* (spilbar til 2,15)

Leanders Langskud – mandag d. 21. februar kl. 19:00

Randers FC – Viborg: Stephen Odey (RFC) 1. RFC-målscorer i kampen til odds 3,40 ved bet365*
Danmark, Superliga

Stephen Odey ragede et torskedumt rødt kort til sig i Randers sidste Conference League-gruppespilskamp og misser derfor begge opgør mod Leicester. Regn derfor med en toptunet frontløber til kampen mod Viborg, selvom kronjyderne givetvis kommer til at bruge mange kræfter mod Leicester på King Power Stadium torsdag aften.

Viborgenserne står dog også stærkt svækkede med karantæne til forsvarsstyrmand Kramer, som har misset fire kampe i sin tid i Viborg med TI indslupne mål til følge mod OB x2, Vejle og Nykøbing.

I forvejen gav Viborg mange store chancer væk i efterårssæsonen og blev kun overgået af Vejle, Sønderjyske og FCN, så her bør Randers komme på tavlen med gode muligheder for, at det blir en knivskarp og motiveret Odey som første målscorer for hjemmeholdet.

Spil Leanders Listige til odds 3,40* (spilbar til 3,00)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.


Benjamin Leander giver flere spiltips til Superligaen i SpilXpoden

Skriv et svar