18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til søndagens storkampe i fodbold 23. januar

Leanders Luringer bruger fredagen og lørdagen i Algeriet, Qatar og de lavere engelske rækker. Se her hvilke spilforslag eksperten har til weekenden.

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander

Leanders Lette – søndag d. 23. januar kl. 17:30

Chelsea – Tottenham: Under 3,0 mål (AH) i kampen til odds 1,47 ved bet365*
England, Premier League

TREDJE møde mellem de to mandskaber alene i januar måned bør næppe medføre vilde ændringer i forhold til de to forrige kampforløb, hvor Chelsea vandt med 1-0 og 2-0. Tottenhams indsats mod Leicester i midtugen kombineret med endnu et Chelsea-pointtab, denne gang mod Brighton, har dog medført, at oddsmarkedet er gået op på Chelsea og ned på Tottenham med forventning om en lidt tættere kamp med Chelsea som lige over 50% favoritter til sejren.

Thomas Tuchel har været pletfri mod Tottenham i sin tid som træner med seks sejre i seks forsøg, og selvom to af dem kom for seks år siden som Dortmund-træner, så har han også ren plade som Chelsea-manager med fire sejre uden at lukke mål ind mod Tottenham i nogle af de fire forsøg.

Derfor skal det være helt udmærket betalt at få odds 1,47 på maksimalt to mål i kampen og pengene retur ved præcis tre mål i kampen – ciffertips som 2-1 og 3-0 er ikke utænkeligt, så det er en fin lille forsikring at få på udfaldet “Under 3,0 mål”, som findes under “antal mål – Asian – alternative hos Bet365.

Spil Leanders Lette til odds 1,47* (spilbar til 1,40)

Leanders Listige – søndag d. 23. januar kl. 20:45

Milan – Juventus: Over 5,5 kort i kampen til odds 1,90 ved bet365*
Italien, Serie A

Fuldkommen åben affære rent odds-mæssigt med i omegnen af 2,70 på begge sider og 3,40 for uafgjort. Sidstnævnte vil dog ikke hjælpe nogle af holdene med Milan to point efter Inter med en kamp mere spillet, mens Juventus er et point efter Atalanta på den CL-givende fjerdeplads – også med en kamp mere spillet.

Den store sportslige værdi i opgøret vil naturligvis smitte af på banen, hvor dommer Di Bello helt sikkert vil få rigeligt at se til selv med reduceret tilskuerkapacitet på San Siro. De tre indbyrdes møder i 2021 har kun budt på to, tre og fire advarsler, men her er der altså langt mere på spil til opgøret, hvilket nok vil give kraftige dønninger på banen. Man skal heller ikke undervurdere, at Milan vil lægge et stort pres på dommer di Bello efter at føle sig ufattelig bortdømt i seneste hjemmekamp mod Spezia.

Mindst seks kort i kampen virker langt fra uoverkommeligt.

Spil Leanders Listige til odds 1,90* (spilbar til 1,80)

Leanders Langskud – søndag d. 22. januar kl. 14:30

PSV – Ajax: Ajax vinder med rent bur til odds 4,00 ved Betfair*
Holland, Eredivisie

Match of the week i ugens udgave af SpilXpoden er PSV – Ajax, så her kan der passende lyttes med for en fyldig optakt – link findes i bunden af denne artikel.

Ajax er pæne og berettigede favoritter i Eindhoven, selvom det er værterne, som fører rækken efter 19 af 34 færdigspillede runder. Tilbage står dog, at PSV har mødt de to andre tophold fra Ajax og Feyenoord to gange i denne sæson med forsmædelige 0-4 hjemme mod Feyenoord og 0-5 ude mod Ajax som facit.

Kreatør og topscorer Cody Gakpo har ikke scoret mod Ajax i seks forsøg, og Ajax har altså holdt nullet i vanvittige 16 af 19 opgør i denne sæson med en ekstremt velorganiseret defensiv.

Selvom der naturligvis er en risiko for, at topkampen bliver en låst og nervøs affære, hvor begge hold i princippet lever fint med uafgjort, så skal der være flot værdi i Ajax-sejr uden PSV-scoring til høje fire gange indsatsen.

Spil Leanders Listige til odds 4,00* (spilbar til 3,50)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.


Vil du have flere spilforslag fra Leander? Så ligger der tre klar til dig i SpilXpoden

Skriv et svar