18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til søndagens storkampe 6. februar

Søndagen byder på flere fremragende opgør, hvor der bla. skal findes en vinder i Africa Cup of Nations, ligesom Barcelona – Atletico Madrid og Dortmund – Leverkusen også bør kalde fodboldelskerne til skærmen. Leanders Luringer har fokus på alle tre kampe.

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander

Leanders Lette – søndag d. 6. februar kl. 16:15

Barcelona – Atletico Madrid: Begge hold scorer til odds 1,80 ved Nordicbet*
Spanien, La Liga

Atletico Madrid er langt fra fordums styrke, især i defensiven, hvor Cholo Simeones tropper fuldkommen vanvittigt ikke har holdt et Clean Sheet på udebane i La Liga i denne sæson og i de sidste fire sågar har lukket mindst to mål ind hver gang.

Tabelsituationen in mente bør der også være mål i luften på Camp Nou søndag eftermiddag, for to ugers kamppause bør give fart over feltet og lyst til at gå efter tre point. Mesterskabsdrømmene er væk hos begge hold, men jagten på top4 er stadig vidt åben. Afstanden mellem Atletico på fjerdepladsen og Bilbao på niendepladsen er blot fem point, så begge mandskaber lægger unødigt pres på sig selv med en deler.

Spørgsmålet er så, om et af holdene rent faktisk kan få hul i gennem ved 1-1? Xavis Barcelona er stadig en ubekendt, mens Diego Simeone traditionelt altid har haft det tungt på Camp Nou med NUL sejre i La Liga-sammenhæng gennem hele sin karriere.

I en fuldkommen lige kamp ligner begge hold scorer det bedste bet.

Spil Leanders Lette til odds 1,80* (spilbar til 1,73)

Leanders Listige – søndag d. 6. februar kl. 20:00

Senegal – Egypten: Under 0,5 mål i 1. halvleg til odds 2,10 ved LeoVegas*
Africa Cup of Nations, Finale

Argumenterne for få mål i finalen er mange; det stod 0-0 ved pausen i begge semifinaler, og vi har at gøre med to hold, som ikke har mødt hinanden indbyrdes i otte år og givetvis vil gå forsigtigt til værks. Det er den ottende kamp på stadion i Yaondé som gør baneforholdene svære, der er træthed hos spillerne efter et intenst program og meget mere.

Spørgsmålet er, om prisen så er god nok? Prisen er helt identisk i forhold til finalen i 2019, hvor Algeriet vandt 1-0 på en scoring efter 100 sekunder på en absurd, afrettet scoring fra nordafrikanernes Baghdad Bounedjah.

Hvis vi kan undgå tilfældigheder eller målmandsdrops, skal 0-0 til pause her være logik for burhøns i en kamp, hvor første mål givetvis også bliver det sidste.

Spil Leanders Listige til odds 2,10* (spilbar til 2,00)

Leanders Langskud – søndag d. 6. febuar kl. 15:30

Dortmund – Leverkusen: Begge hold scorer i begge halvlege til odds 7,00 ved bet365*
Tyskland, Bundesliga

Med tanke på, at begge hold har været på tavlen i begge halvlege i tre af de sidste fem indbyrdes opgør og holdenes nuværende situation i tabellen in mente, så er det dæleme et saftigt odds på, at historien gentager sig i Dortmund søndag eftermiddag.

Uafgjort batter ikke det store for hverken 2’erne fra BVB eller 3’erne fra B04, hvis man vil gøre sig det mindste håb om at hente Bayern i toppen af rækken. Sæsonens første opgør mellem holdene endte 4-3 til Dortmund i en vanvittig affære, hvor Seoanes Leverkusen og Roses Dortmund i den grad viste, at de bare står godt til hinanden uanset hvem trænerne er.

Når begge hold samtidig kommer i tilnærmelsesvis stærkeste opstilling udover perifære afbud som eksempelvis Leverkusens rotationsspiller Tapsoba, som er til AFCON, så må målene komme fra navne som Schick, Haaland, Diaby og Malen. Vi går efter langskuddet med mindst fire scoringer i opgøret fordelt på, at begge hold skal på tavlen i begge halvlege.

Spil Leanders Listige til odds 7,00* (spilbar til 5,50)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.


Lyt også til den seneste udgave af SpilXpoden (03/02) hvor Leander er klar med flere spiltips!

Skriv et svar