18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Benjamin Leander: Gratis spiltips til søndagens store fodboldkampe 16. januar

Fodboldsøndagen emmer af action med finale i den spanske Super Cup, dramatisk North London Derby mellem Tottenham og Arsenal og topbrag i Serie A mellem Atalanta og Milan. Leanders Luringer sætter fokus på alle tre opgør.

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander

Leanders Lette – søndag d. 16. januar kl. 19:30

Athletic Bilbao – Real Madrid: Athletic +1,5 (AH) til odds 1,43 ved bet365*
Spanien, Super Cup (spilles i Saudi Arabien)

Selvom Athletic-træner Marcelino ikke har haft det historisk nemt mod Real Madrid, er det alligevel voldsomt, at Real er gjort til glasklare favoritter til kampen her.

Ikke siden et 0-2 nederlag på Bernabeu i december 2018 har Marcelino tabt med mere end et enkelt mål til “Kongeklubben”, hvilket inkluderer fem indbyrdes opgør med tre nederlag på et enkelt mål og to sejre. Kampkalenderen har været hidsig ved begge hold i januar måned, og finalen søndag bliver den femte kamp på 15 dage for begge mandskaber.

Læg dertil, at finalen de sidste to sæsoner (hvor den kun har været spillet over én kamp) begge er blevet afgjort i forlænget spilletid, så her skal det være solid betaling på, at Athletic maksimalt taber med en enkelt pind i ordinær spilletid.

Spil Leanders Lette til odds 1,43* (spilbar til 1,37)

Leanders Listige – søndag d. 16. januar kl. 20:45

Atalanta – Inter: Over 2,5 mål og begge hold scorer i kampen til odds 1,80 ved bet365*
Italien, Serie A

De indbyrdes opgør mellem cheftrænerne Gasperini (ATA) og Inzaghi (INT) har været alt andet end kedelige de sidste tre sæsoner:

2-2, 1-3, 3-2, 4-1, 3-2 og 3-3 lyder de voldsomt underholdende cifre på, hvilket altså giver 29 scoringer på seks opgør.

Allerede inden pausen i det omvendte opgør i Milano var begge hold på tavlen kombineret med mindst tre scoringer i kampen, og selvom Inter er favoritter til kampen, kan Atalanta nyde godt af, at de let slog Venezia med 2-0 i midtugen, mens Inter var ude i noget mere strabadserende 120 minutters Super Cup mod Juventus.

Klart godkendte 1,80 på mindst tre mål i kampen og scoringer fra begge sider.

Spil Leanders Listige til odds 1,80* (spilbar til 1,72)

Leanders Langskud – søndag d. 16. januar kl. 17:30

Tottenham – Arsenal: Oliver Skipp (TOT) får kort i kampen til odds 3,00 ved bet365*
England, Premier League

Der bør være jævnt dårlig stemning i begge lejre inden det traditionelt ophedede London-derby. Tottenham spillede endnu en undervældende kamp mod Chelsea i Liga Cuppen og har generelt ikke været voldsomt ophidsende at se på i 2022, mens Arsenal krigede sig til 0-0 mod et tandløst Liverpool-hold trods Granit Xhakas tidlige udvisning.

Selvom schweizeren ikke er med til opgøret her og givetvis trækker lidt af den hadske stemning ned, er der stadig rigeligt med involverede, og blandt andet Tottenhams Oli Skipp ligner et oplagt bud på en mand, der må i dommer Chris Kavanaghs bog.

Kavanagh har dømt Tottenham to gange i ligaen i denne sæson, og søreme om Skipp ikke har fået kort begge gange, ligesom den unge Spurs-midtbane også har set gult i de sidste to indbyrdes opgør, hvor den ene endda var en træningskamp i august.

LeoVegas ligger helt nede i 2,35 for kort til Skipp, hvilket er uforholdsmæssigt lavt, men sandheden ligger nok et sted midt i mellem de to i forhold til spilbart odds. Prøv kort til Skipp i en affære, som sagtens kan blive ondskabsfuld.

Spil Leanders Listige til odds 3,00* (spilbar til 2,70)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Vil du se flere spiltips fra Leander? Så giv denne uges SpilXpoden et lyt

Skriv et svar