18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til søndagens fodboldkampe 13. februar

Leanders Luringer har fundet de tre bedste bud på fiduser fra fodboldens verden søndag. Det er et solidt middelhavsmiks af tyrkisk, græsk og spansk. En lidt uvant tapas-sammensætning, men det plejer jo at blive til guf fra Chef Leander.

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander

Leanders Lette – søndag d. 13. februar kl. 13:45

Zakynthos – Kallithea: Kallithea vinder til odds 1,72 ved Nordicbet*
Grækenland, Super League 2

Nok fik Zakynthos firedoblet sæsonens hidtidige pointantal med sejren over bundholdskollegerne fra Karaiskakis senest, men det virker stadig uhyre generøst, at man får 1,7 gange indsatsen på, at holdet taber for 12 gang ud af 14 mulige når topholdet Kallithea gæster.

Kallithea kommer selv fra et skuffende 0-2 nederlag til Episkopi, som dog er i en helt anden forfatning end Zakynthos via 14 point i syv kampe efter nytår, og udover det nederlag har Kallithea udelukkende sat point til mod rækkens top8-hold, der alle snitter 1,50 point pr. kamp.

Værterne har ikke fået tilført markante forstærkninger i transfervinduet, ligesom Kallithea er status quo og med rækkens bedste defensiv bør kunne indfri favoritværdigheden og nappe den velbetalte sejr.

Spil Leanders Lette til odds 1,72* (spilbar til 1,57)

Leanders Listige – søndag d. 13. februar kl. 16:15

Villarreal – Real Madrid: Under 2,5 mål i kampen til odds 2,10 ved Nordicbet*
Spanien, La Liga

Real Madrid står foran en gevaldig opgave mod PSG i Champions League 72 timer efter slutfløjtet mod Villarreal, og det vil derfor være mystisk, hvis man risikerer en småskadet Karim Benzema, der har siddet ude de seneste to kampe mod Athletic i pokalen og mod Granada i ligaen, som er endt 0-1 og 1-0.

Det åbner for få mål i kampen mod Villarreal og Unai Emery, som Ancelotti opsigtsvækkende nok ikke har slået fire kampe på stribe og end ikke har scoret mod både som træner for Napoli, Real Madrid og FC Bayern mod hhv. Villarreal, Arsenal og PSG. For Real vil uafgjort være et glimrende resultat i forhold til at holde Sevilla minimum fire point væk fra førstepladsen, og Villarreal står i en situation, hvor de rent faktisk er knebne favoritter på oddset, men næppe vil komme buldrende.

0-0 i det omvendte opgør på Bernabeu giver også gode chancer for få mål her.

Spil Leanders Listige til odds 2,10* (spilbar til 2,00)

Leanders Langskud – søndag d. 13. februar kl. 17:00

Trabzonspor – Konyaspor: Uafgjort og under 2,5 mål til odds 4,00 ved bet365*
Tyrkiet, Super Lig

Guldbrag i Tyrkiet, hvor Konyaspor ligner den eneste reelle udfordrer til Trabzonspor. Konya har ni point op til Trabzon med en kamp i hånden, og derfor må guldduellen siges at være reelt ovre, hvis Trabzon vinder og har 12 point ned til Konya med trumfkortet, at man så også vil være bedre indbyrdes, hvilket er tiebreakeren i tyrkisk fodbold ved pointlighed.

Omvendt vil et nederlag til Trabzon åbne guldduellen reelt, for så vil Konya kun være seks point efter, bedre indbyrdes og endda med en kamp i hånden.

Derfor lugter det af en afventende affære på Medical Park Stadyumu, hvor et point er rigeligt værd for begge mandskaber og hvor Trabzon næppe vil have travlt med at angribe. Læg dertil, at begge hold var ude i krævende pokal-ottendedelsfinaler i midtugen som også kan lægge en dæmper på tempoet.

Konyaspor har i ligaregi spillet fire ud af fire kampe under 1,5 mål efter nytår, så derfor virker odds 4 på enten 0-0 eller 1-1 som et noget bedre spil end de 3,35 man kan få som højeste pris på det rene X.

Spil Leanders Listige til odds 4,00* (spilbar til 3,50)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.


Flere spilforslag fra Benjamin Leander?

Skriv et svar