18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Benjamin Leander: Gratis spiltips til søndag den 18. september

Leanders Luringer har fuld fokus på en spændende søndag, hvor alle tre weekend-tips fra Leanders Luringer afvikles. Spændende kampe hos de nordiske naboer venter!

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander

Leanders Lette – søndag d. 19. september kl. 18:15

FH – Breidablik: 2-tallet til odds 1,65 ved LeoVegas*

Næstsidste runde i den islandske Pepsideild, hvor der skal være både klasse og motivation til forskel i opgøret mellem FH og Breidablik.

FH har haft en skuffende sæson og er sikre på at blive nummer seks uanset hvordan de sidste to runder forløber; holdets dårligste placering i NITTEN år og den blot anden placering udenfor top3 i den periode. Holdet er fuld af rutinerede spillere på 30+, som næppe synes det er voldsomt motiverende at skulle spille de sidste to kampe i sæsonen uden noget på spil, og derfor skal Breidablik være kæmpefavoritter på Kaplakrikavöllur.

Gæsterne fører rækken med to point ned til Vikingur og har været komplet ustoppelige med syv sejre på stribe med den knusende målscore 23-2, hvor bla. Vikingur blev sat til vægs med 4-0. Man har sågar gjort sig uafhængig af den ellers offensive talisman Thomas Mikkelsen, der vendte hjem til Kolding IF i midten af august måned og i stedet fordelt det offensive ansvar vidt og bredt med hele seks spillere, der har nettet mindst fem gange i sæsonen.

FH har været katastrofale mod top5-holdene i Pepsideild, som er markant bedre end bundholdene fra 7-12, der alle snitter mellem 0,75 og 1,1 point pr. kamp. Top5 holdene fra Breidablik, Vikingur, KR, KA Akureyri og Valur snitter alle 1,8 point pr. kamp, og i de otte kampe har FH fået tre point ud af 24 mulige, nul sejre og en målscore på 4-15, hvor tre af de fire mål hhv. er scoret i overtal 11-mod-10, et reduceringsmål i 87. minut til 1-2 og et mål på straffespark.

Som om elendigheden ikke var nok, blev landsholdsmålmand Gunnar Nielsen udvist senest mod Stjarnan foran 4-0, hvilket overlader handskerne til Atli Gudmundsson, der får sin første start i sæsonen for FH. Sidste sæson stod han 17 kampe for Fjölnirs nedrykkere og lukkede undervældende 39 mål ind.

Klasse-spil på Breidablik til de nuværende priser, der med statsgaranti ikke står til kampstart.

Spil Leanders Lette til odds 1,65* (spilbar til 1,45)


Leanders Listige – søndag d. 19. september kl. 16:00

Akranes – Fylkir: 1. halvleg X til odds 2,32 ved LeoVegas*

Voldsom bundgyser mellem Akranes og Fylkir, hvor taberen kan risikere at være rykket ned inden sidste spillerunde i den islandske Pepsideild.

Akranes har 15 point, Fylkir 16, mens Kopavogur over stregen har 17 og Keflavik 18. Derfor vil det virkelig undre meget, hvis ikke kampen her begynder enormt henholdende og måske med en telefonforbindelse eller to til holdene over stregen. Akranes møder nemlig Keflavik i sidste runde, hvor man selv kan afgøre sagerne hvis resultaterne flasker sig, mens Fylkir har en noget sværere hjemmekamp mod Valur fra top5, men hvor man kan stille sig selv gunstigt ved at krydse i kampen her, såfremt Keflavik og Kopavogur taber.

Det omvendte opgør i Fylkir helt tilbage i runde 9 stod også 1-1 ved pausen, og når begge hold tilmed var ude i hårde pokalkampe så sent som onsdag aften, virker det som en rigtig god idé at satse på kryds efter første halvleg her til meget flot betaling.

Spil Leanders Listige til odds 2,32* (spilbar til 2,10)


Leanders Langskud – søndag d. 19. september kl. 15:00

PK-35 – Mikkeli: Over 3,5 mål til odds 3,25 ved bet365*

Sidste runde i grundspillet af den næstbedste finske række, og missionen er simpel for både PK-35 og Mikkeli; vind, hvis I vil i top6. Inden sidste runde har KPV fra Kokkola sidste mandat med 28 point, mens Gnistan (27), PK-35 (27), og Mikkeli (25) halser efter. KPV møder det suveræne tophold fra RoPS på udebane, så muligheden for top6 er i den grad til stede for begge mandskaber.

Mikkeli skal dog vinde med mindst fire mål, hvis KPV taber med en enkelt, men missionen kan gøres lettere, hvis KPV taber større. Uanset hvad er det svært at se få mål i kampen, for PK-35 kan også stå i en situation, hvor de skal angribe for flere mål, hvis Gnistan er foran mod bundholdet Jippo på hjemmebane.

I forvejen har PK-35 blot et Clean Sheet i august og septembers 11 kampe, mens Mikkeli har det samme, dog kun med otte kampe spillet. Det omvendte opgør endte 1-1 for to uger siden, men med Expected Goals 1,96 mod 0,95 og hele 29 afslutninger i kampen. Når Bet365 tilmed ligger godt over markedets gennemsnit, testes mindst fire scoringer i kampen.

Spil Leanders Langskud til odds 3,25* (spilbar til 2,80)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.


Find flere spiltips fra Leander i SpilXpoden

Få 100 % i velkomstbonus op til 500 kroner

18+. Regler og vilkår gælder. Til nye spillere ved indbetaling på min. 100 kroner. Maks. bonusbeløb: 500 kroner. Indbetaling + bonus skal gennemspilles 5x på sport (min. odds 1.50) inden for 60 dage.

Skriv et svar