18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til søndag d. 26. september

Leanders Luringer runder weekenden af med tre spilforslag til søndagen, hvor kampe fra Italien, Norge og Hviderusland holder værdi.

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander

Leanders Lette – søndag d. 26. september kl. 20:00

Bodø/Glimt – Vålerenga: Begge hold scorer til odds 1,61 ved Marathonbet*

Vålerenga har gjort det overordentlig fint mod top4-holdene fra Bodø, Molde, Kristiansund og Rosenborg i denne sæson, hvor man endnu er ubesejret med seks point af 12 mulige. I samtlige fire kampe har begge hold været på tavlen hver eneste gang, og meget tyder på en gentagelse, når Vålerenga tager turen fra Oslo til Aspmyra i Bodø for at møde førerholdet.

Vålerenga-træner Dag-Eliev Fagermo har et fint tag på sin modpart Kjetil Knutsen med kun to nederlag i otte indbyrdes opgør siden 2015, og selvom de sidste to kampe i Bodø er endt med nederlag på 0-2 og 0-3, møder man trods alt Bodø på et tidspunkt, hvor holdet ikke har holdt et Clean Sheet fem gange i træk og tilmed står foran vigtig kamp i Conference League allerede torsdag, hvor man har et godt udgangspunkt efter sejr over ukrainske Zorya i første runde af gruppespillet.

Begge hold på tavlen til godkendte 1,61.

Spil Leanders Lette til odds 1,61* (spilbar til 1,50)

100 % bonus op til 500 kr. / Freebet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % freebet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Freebet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Freebet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Leanders Listige – søndag d. 26. september kl. 15:00

Smorgon – Dinamo Minsk: Dinamo Minsk vinder og holder nullet til odds 1,90 ved bet365*

I Belarus ligner Smorgon voldsomt nedrykker nummer to efter tvangsnedrykkede Sputnik. Smorgons to eneste sejre i hele sæsonen kommer nemlig over Sputnik, den ene på 2-0 og den anden på skrivebordet med 3-0.

Selvom man den sidste måneds tid har klaret X mod andre tophold som Ruh Brest og Shakhtyor på eget græs, så er situationen en anden nu, fordi man inden sidste kamp skilte sig af med cheftræner Vyacheslav Geraschenko og erstattede ham med totalt uprøvede Vladislav Dukso, der prekært nok er far til offensivspilleren Matvey Dukso.

Første kamp med Dukso ved roret endte med en ydmygende 0-5 lussing mod midterbundholdet Neman Grodno i en kamp, hvor Smorgon blot kunne mønstre fire markspillere ud af 10 tilladte på bænken.

Derfor er det svært at se Dinamo Minsk kvaje sig her. Hovedstadsklubben er godt nok fem point efter Shakhtyor på førstepladsen med to kampe mere spillet, men man er kun fire point og en kamp i hånden efter BATE Borisov på andenpladsen med syv spillerunder igen.

Derfor er der ingen undskyldninger for at kvaje sig her, men holdet har også en voldsomt god track-record mod bundholdene i rækken. Således er Dinamo Minsks fem nederlag i sæsonen alle kommet mod den stærkt besatte top5 i ligaen, hvor alle hold snitter omkring 2 point eller over, mens man mod de nederste otte hold i den 16 hold store række har spillet 12 kampe med 11 sejre, 1 uafgjort, 0 nederlag og den knusende suveræne målscore 28-4.

Minsk til at vinde til 0 ligner et af søndagens bedste spil.

Spil Leanders Listige til odds 1,90* (spilbar til 1,72)


Leanders Langskud – søndag d. 26. september kl. 17:30

Legnago Salus – Südtirol: Südtirol vinder og holder nullet til odds 3,00 ved bet365*

I den italienske Serie C gruppe A har Legnago Salus indledt sæsonen tungt med to point for fire kampe, og holdet ligner igen en nedrykningskandidat, efter man i sidste sæson endte femtesidst.

En del af forklaringen på holdets problemer er elendighed i begge felter – fremforalt offensivt, for der kommer man ganske enkelt ikke nok ind i modstandernes felt. Legnano Salus har en kedelig rekord med flest afslutninger af ALLE 60 hold i de tre Serie C puljer med hele 37 af slagsen på blot fire kampe og sølle 18 skud inde i straffesparksfeltet. Når man samtidig har rækkens næstdårligste præcisions-procent med 80% af afslutningerne ved siden af mål, så er ingredienserne til klar Südtirol-sejr efterhånden listet op.

De to mandskaber mødtes også i sidste sæson, hvor tyrolerne vandt med 3-2 ude og 1-0 hjemme, men sidenda har Legnago sagt farvel til topscorerduoen med Bulivardi og Grandolfo, der med otte mål hver stod for næsten halvdelen af Legnagos samlede målhøst.

Legnago tabte i tredje runde med hele 0-4 til Padova, der endte lige foran Südtirol i sidste sæson, og når dagens gæster samtidig kun har lukket et mål ind i fire kampe og tilladt suveræne færrest skud mod sig af alle 60 hold i Serie C, er det ganske enkelt for fristende ikke at tage dem til at vinde med rent bur i dag.

Spil Leanders Langskud til odds 3,00* (spilbar til 2,70)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.


Find flere spiltips fra Leander i SpilXpoden

Skriv et svar