18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til Slovenien – Danmark 19. juni 2023

Det var ikke kønt, men Danmark spillede sig fredag i front af kvalifikationsgruppe H til EM i 2024 med en 1-0 sejr over Nordirland. Nu venter en af gruppens mere krævende udekampe mod Slovenien.

20230617 000728 L 1920x1316we, konkurrencedygtige sportsmænd i holduniform på spillefeltet.

Foto: Liselotte Sabroe / Scanpix

Leanders Lette – mandag d. 19. juni kl. 20:45

Slovenien – Danmark: Danmark vinder til odds 1,80 ved bet365*
EM-kvalifikation, Gruppe H

Nej, det var ikke god reklame for det danske landshold med kampen fredag aften mod Nordirland, men det var det så sandelig heller ikke en god håndfuld 100 kilometre nordpå, hvor Slovenien tabte 0-2 til Finland i en kamp, hvor slovenerne bombarderede finnernes mål mellem minut 28 og 37 med syv afslutninger, flere af fin karakter, men i 2. halvleg fuldstændig gav op og leverede en blodfattig indsats.

Et kig nedover slovenernes spraglede hold afslører spillere udtaget fra 13 forskellige ligaer med Leipzigs Benjamin Sesko som den utvivlsomt største profil. Ham bør holdkammeraten Yussuf Poulsen have vældig fin insiderviden på, og derfra er det småt med kolorit på slovenernes hold, hvor ex-FCK’eren Benjamin Verbic er tredjetopscorer for slovenerne med sølle fem mål. Verbic har ikke spillet fast siden Dynamo Kiev i 2018/19-sæsonen, og ligesom resten af det slovenske hold sidder man ikke med indtrykket af, at det er et mandskab med spillere i karrierens absolutte peak, der sætter Danmark stævne. De aldrende legender Jasmin Kurtic og Josip Ilicic er også stoppet på holdet fra denne kvalifikation af – begge var med til bla. at slå Kroatien med 1-0 tilbage i VM-kvalen til Qatar 2022.

Sikkert og vist er det, at suveræne Jan Oblak i målet ikke er med pga. en skade, og her kan man for alvor tale om et afbud der gør ondt med kolossalt langt ned til Vid Belec fra cypriotiske APOEL som reserve.

Danskerne måtte se Joakim Mæhle udgå med en knæskade, men alt i alt må Hjulmands tropper stadig betragtes som klare favoritter i Ljubljana.

Spil Leanders Lette til odds 1,80* (spilbar til 1,72)

Leanders Listige – mandag d. 19. juni kl. 20:45

Slovenien – Danmark: Danmark vinder med rent bur til odds 2,87 ved bet365*
EM-kvalifikation, Gruppe H

Under Matjaz Kek’s anden æra som landstræner har Slovenien tabt 11 gange – de seks af dem med rent bur. Det er næppe nogen underdrivelse at sige, at holdet fremstår allermindst kreativt netop nu med tabene af Josip Ilicic og Jasmin Kurtic – også selvom føromtalte Benjamin Sesko utvivlsomt bliver en stor stjerne fremover. Sesko lider dog over at være voldsomt i fokus som slovenernes stort set eneste offensive trussel, og derfor vil danskerne givetvis være over ham som høge på Stadion Stozice i Ljubljana mandag aften.

Selvom danskernes sejr i Parken ikke var imponerende, holdt de nordirerne nede til et absolut minimum af chancer og sammenlagt 0,30 Expected Goals givet væk. Simon Kjær spillede en fremragende kamp mod Nordirland og bør også være klar til at lukke ned for det danske forsvar en gang mere.

I VM-kvalifikationen spillede Danmark til nul på udebane mod både Israel og Østrig – nationer på hhv. lidt lavere og lidt højere hylde end slovenerne. Derfor giver det god mening at gå efter sejr med Clean Sheet til Danmark – af de 19 sejre holdet har hentet under Kasper Hjulmand siden 2021, har hele 12 af dem været med Clean Sheet.

Spil Leanders Listige til odds 2,87* (spilbar til 2,50)

Leanders Langskud – mandag d. 19. juni kl. 20:45

Slovenien – Danmark: Jaka Bijol (SVN) får kort i kampen til odds 3,50 ved bet365*
EM-kvalifikation, Gruppe H

Meget spændende odds på Empoli-spilleren Jaka Bijol til at få kort i kampen. Det blev til 10 advarsler i Serie A for Empoli på 32 starter – adskillige af gangene i situationer, hvor den venstre midtstopper var ude af position og gik all-in på at vinde en direkte duel om en løs bold.

,I seneste VM-kvalifikation hev Bijol også gule kort mod de to top2-modstandere fra Rusland og Kroatien, og på internationalt klubniveau blev det til fire gule kort i fem starter for CSKA Moskva. Med andre ord en spiller, der gør opmærksom på sig selv og bør være i overhængende fare for at se gult mandag.

Nordirland hev fire gule kort mod danskerne i Parken på forskellige grundlag – brok, luftdueller og lignende, og Bijol har fået kort for lidt af det hele i løbet af sæsonen. Han er ikke i karantænefare og kan derfor nærmest gratis nappe en gul billet mod danskerne.

Klart godkendt odds på banens mest sandsynlige mand i bogen.

Spil Leanders Langskud til odds 3,50* (spilbar til 2,75)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Denne artikel er sponsoreret af bet365

spx logo

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen! 📩

1 kommentar

Skriv et svar