18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold

Benjamin Leander: Gratis spiltips til Skotland – Danmark 15. november

Danmark skal forsøge at runde VM-kvalifikationen af med en Perfekt 10’er ved at nappe alle tre point mod Skotland i en kamp, der næppe kommer til at gå over i historien som en af de mest intense. Alligevel er der dog masser af benzin på fidusflyveren.

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander

Leanders Lette – mandag d. 15. november kl. 20:45

Skotland – Danmark: Over 1,5 mål i kampen til odds 1,45 ved Nordicbet*

Med Clean Sheet-rekorden væk efter Klæmint Olsens forfærdelige scoring kort før tid i Parken, bør Danmark spille helt frit i kampen på Hampden Park. Kun sejren tæller i forhold til at opsøge muligheden for at blive nummer syv på verdensranglisten; en placering, der vil sikre Danmark plads i første seedningslag til slutrunden i Qatar.

Skotterne spiller for en seedning i playoff-kampene og skal bruge et resultat, der er bedre end det waliserne får mod Belgien eller Polen får hjemme mod Ungarn for at nå den ambition. Med andre ord er der også incitament for at angribe her.

Udmærket betaling på mindst to scoringer i kampen – de dristige går efter over 2,5 mål til langt over odds 2.

Spil Leanders Lette til odds 1,45* (spilbar til 1,38)


Leanders Listige – mandag d. 15. november kl. 20:45

Skotland – Danmark: Under 8,5 hjørnespark til odds 2,10 ved betfair*

Der var kommet NUL hjørnespark i Parken efter 72 minutter af Danmarks kamp mod Færøerne, og selvom den dårlige bane havde lidt af ansvaret, har Danmark generelt ikke været forrygende til at komme dybt og slå indlæg, som bliver blokeret til hjørnespark.

Seks af ni kampe er endt med maksimalt otte hjørnespark, og de seneste to af slagsen mod Østrig og Færøerne er endt med de vilde cifre 2-0 og 1-0. Læg dertil, at Kasper Hjulmand givetvis kommer til at rotere holdet pænt og at der derfor næppe er masser af fart og relationer i mandskabet.

Det samme gør sig nok gældende for skotterne, der har et utal af spillere i karantænefare og som også har seks ud af ni kampe i VM-kvalen med maksimalt otte hjørnespark.

Vi satser på en gentagelse af det omvendte opgør, hvor det endte med to danske hjørnespark og fem skotske; altså to hjørnespark under de tilladte 8,5.

Spil Leanders Listige til odds 2,10* (spilbar til 1,95)


Leanders Langskud – mandag d. 15. november kl. 20:45

Skotland – Danmark: Første spiller som får kort: INGEN til odds 12,00 ved Nordicbet*

Skotterne har ikke færre end NI mand i karantænefare til det første af to playoff-opgør, og selvom holdet givetvis vil gøre sit for at blive seedede, lugter kampen mest af alt af 90 minutter, hvor ingen tackler unødigt i gennem af fare for både skader og karantæner.

Det omvendte opgør i Parken endte med 22 frispark og NUL kort, hvor der allerhøjest var lidt ulden stemning, da Greg Hanley var lidt hård ved Joakim Mæhle i forbindelse med et skulderskub ude ved banden, og det er svært at komme udenom værdien i, at vi får endnu en kamp uden brug af kort. Spanske Alejandro Hernandez Hernandez har godt nok ikke haft mange kampe uden kort, men her bør han også få et kampbillede, der ikke kræver voldsomt meget man management.

Spil Leanders Langskud til odds 12,00* (spilbar til 8,00)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.


Læs også:

1 kommentar

  1. Faldet til 8.5 på Nordicbet, men ligger pt. I odds 13 på Betfair – til dem der ikke har spillet endnu 🙂

Skriv et svar