18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til SIDSTE Superligarunde 21. – 22. maj 2022

186 Superligakampe er spillet. Seks og en play-off kamp er tilbage. Leanders Luringer er på banen for sidste gang med Superliga-fiduser i 2021/22-sæsonen.


Leanders Lette – lørdag d. 21. maj kl. 17:00

Vejle – OB: Under 3,5 mål til odds 1,43 ved LeoVegas*
Superligaen, Nedrykningsspil

OB har givetvis halvandet øje og et bryn på pokalfinalen fem dage senere i Brøndby mod FC Midtjylland, og det vil derfor undre, hvis profiler som Issam Jebali, Sabbi eller Fenger spiller her. Naturligvis vil OB’erne have et øre i retning af Haderslev for at høre, om værterne kan lykkes med at ryste Viborg, for i tilfælde af Sønderjyske-sejr overtager OB syvendepladsen fra Viborg med sejr i Vejle.

Vejlenserne er færdige for sæsonen, men kan stadig høste en minimal økonomisk- og moralsk bonus ved ikke at ende sidst i Superligaen. Man sikrer 11.pladsen med point mod OB, og i forvejen har Vejles offensiv været jævnt betinget af enkeltmandspræstationer, så det er svært at se dem gå målamok mod OB.

En snert af værdi at klemme ud af maksimalt tre scoringer i opgøret.

Spil Leanders Lette til odds 1,43* (spilbar til 1,38)

Leanders Listige – lørdag d. 21. maj kl. 17:00

Sønderjyske – Viborg: Sønderjyske flest hjørnespark til odds 2,30 ved LeoVegas*
Superligaen, Nedrykningsspil

Viborg skal blot bruge uafgjort for at sikre sig syvendepladsen i nedrykningsspillet, som giver en europæisk playoffplads mod enten nummer fire eller fem alt efter hvem, som vinder pokalfinalen af FCM og OB.

Det bør efterlade initiativet hos Sønderjyske, som siger tak for nu til status som Superliga-mandskab hjemme i Haderslev. I de foregående tre kampe mod Viborg er det endt 2-1 til Viborg, 1-1 og 2-2, hvor hjørnesparkene i de opgør er endt 6-5 til Viborg, 4-1 til Sønderjyske og uafgjort 5-5.

Selvom Stefan Gartenmann er i karantæne for Sønderjyske, hvilket kan give usikkerhed i bagkæden hos hjemmeholdet, ligger det til, at Sønderjyske er mest på bolden både ved uafgjort stilling og ved viborgensisk føring. På den baggrund skal 2,30 for, at de får flest hjørnespark være rigtig fint.

Spil Leanders Listige til odds 2,30* (spilbar til 2,10)

Leanders Langskud – søndag d. 22. maj kl. 17:00

FC København – AaB: Under 0,5 mål i 1. halvleg til odds 3,70 ved LeoVegas*
Superligaen, Mesterskabsspil

Bevares, FC København skal tabe med tre mål, mens FC Midtjylland skal vinde med seks over Randers, hvis mesterskabet skal glippe på sidstedagen, men med karantæne til både Denis Vavro og Davit Khocholava, ville det være fjollet af københavnerne at begynde at spille fandango mod AaB.

Nordjyderne skal matche Brøndbys resultat hjemme mod Silkeborg for at være sikre på at få den fjerdeplads, som kan give en plads i Conference Leagues kvalifikationsrunde i tilfælde af, at FCM vinder pokalturneringen, og her vil man formentlig være fint tilfredse med at holde 0-0 og så have Livescore klar fra Vestegnen af. Derudover er holdet hårdt ramt af karantæne til Iver Fossum, skade til Milan Makaric og tvivl om den suveræne topscorer Louka Prip – sidstnævnte to udgik begge i 1-3 nederlaget til Brøndby. Det er naturligvis et tab, at anfører Rasmus Thelander og forsvarskollega Granli begge sidder i skammekrogen, men så meget desto mere kan det udvikle sig til en lettere forsigtig affære, hvor ingen for alvor skal det store de første 45 minutter, mens der så kan gives los de sidste 45 minutter.

Voldsomt med næsten fire gange pengene på 0-0 ved pausen – det var facit i det seneste indbyrdes opgør i Aalborg, mens det også stod 0-0 indtil minut 36 i det seneste indbyrdes møde i Parken.

Spil Leanders Langskud til odds 3,70* (spilbar til 3,40)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.


2 kommentarer

 1. Hej.

  Kommer der ikke luringer til weekendens kampe?

  1. Hej Kim,

   I denne uge kører Benjamin kun de tre i artiklen her, og de tre i SpilXpoden, til weekenden. 🙂

   /SpilXperten.com

Skriv et svar