18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til SIDSTE runde af de europæiske gruppespil 2. – 3. november 2022

Benjamin Leander giver for sidste gang i år sine bedste bud på spil i Champions League, Europa League og Conference League og jagter bla. tæt på odds 10!

Afgørelsens stund nærmer sig for alvor i de tre europæiske gruppespil. Benjamin Leander disker op med sine bedste spil til Champions League, Europa League og Conference League.

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander


Leanders Lette – torsdag d. 3. november kl. 21:00

Partizan – Slovacko: Slovacko til odds 1,60 ved Nordicbet*
Conference League, Gruppe D

Slovacko er færdige i Europa for denne gang og kan nu fokusere på at få vendt den sløje start holdet har fået i den tjekkiske liga, hvor man har 16 point efter 13 runder og ligger 12’er ud af 16 hold. Søndag eftermiddag venter et skæbnesvangert møde med sidsteplacerede Pardubice, hvor nederlag for alvor kan trække Slovacko helt ned i nedrykningskampen, og af samme grund bør man nedprioritere det sportsligt ligegyldige opgør mod Partizan Beograd.

Serberne spiller derimod stadig for videre avancement og kan sågar vinde gruppen, hvis man selv vinder og får pointtab til Nice i udekampen mod FC Köln. Hjemme slog man Köln flot med 2-0 i oktober og bør også være overlegne her på både klasse og motivation.

Fint odds på 1-tallet.

Spil Leanders Lette til odds 1,60* (spilbar til 1,53)

Leanders Listige – torsdag d. 3. november kl. 18:45

Olympiakos – Nantes: Nantes til odds 2,35 ved Marathonbet*
Europa League, Gruppe G

Olympiakos er en sand skygge af sig selv i denne sæson, hvor man er forsmædelige 10 point efter Panathinaikos i den græske Super League og allerede færdige i Europa League inden sidste hjemmekamp mod Nantes.

Netop Panathinaikos venter i ligaen i weekenden i en absolut must-win-kamp for Olympiakos, som af samme grund må formodes at være komplet ligeglade med kampen mod Nantes torsdag aften.

Det er mere end hvad man kan sige om franskmændene, for de SKAL bruge tre point i jagten på gruppens andenplads som Qarabag pt. indtager et point foran. Aserbajdsjanerne møder selv et umotiveret Freiburg-hold på eget græs, men Nantes kan ikke gøre andet end at fuldføre deres opgave og håbe på hjælp fra deres tyske naboer.

Nydeligt odds på udesejren.

Spil Leanders Listige til odds 2,35* (spilbar til 2,22)


Leanders Langskud – onsdag d. 2. november kl. 21:00

Chelsea – Dinamo Zagreb: Dinamo Zagreb til odds 9,70 ved Nordicbet
Champions League, Gruppe E

Chelsea har allerede vundet Gruppe E inden kickoff, og med tanke på, at man kommer fra et forsmædeligt 1-4 nederlag til Brighton i sidstespillerunde af Premier League, må Graham Potter formodes at være jævnt fokuseret på at få revanche i et intenst London-derby med førende Arsenal søndag 13:00.

Dinamo Zagreb SKAL omvendt vinde for at have chancen for at gå i Europa League. Det kræver en Milan-sejr over Salzburg, hvor milaneserne alt andet lige er 1,55 favoritter i snit, så kroaterne bør spille deres chance på Stamford Bridge mod det, som næppe bliver med mange normale startere.

Næsten odds 10 på gæsterne kræver ikke ret mange argumenter, og søreme om det ikke endte 1-0 til Dinamo i det omvendte opgør.

Spil Leanders Langskud til odds 9,70* (spilbar til 8,00)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.


Skriv et svar