18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til sidste grundspilsrunde i Superligaen

Sidste grundspilsrunde skal afvikles søndag kl. 14:30 med simultan kickoff i alle seks kampe. Leanders Superliga-luringer kigger mod opgørene Sønderjyske – Randers, Silkeborg – FC Midtjylland og AaB – Brøndby

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander

Leanders Lette – søndag d. 20. marts kl. 14:30

Silkeborg – FC Midtjylland: Under 2,5 mål i kampen til odds 2,00 ved bet365*
Superligaen, 22. spillerunde

De øvrige tophold fra Brøndby og FC København har haft det svært på JYSK Park, hvor Silkeborg har været voldsomt boldbesiddende i to gange stillingskrig undervejs, og det er svært at se FC Midtjylland gå til kampen med et all-out-attack udtryk med tanke på, at Bo Henriksens tropper står et ustabilt sted med svingende form og senest et smertefuldt nederlag til ærkerivalerne fra FC København i sidste sekund.

Midtjydernes store svaghed i denne sæson har været at skabe store chancer – især mod de øvrige tophold, hvor man udover tre store chancer i vanvidskampen på Brøndby Stadion i de seneste fire opgør mod FCK, AaB, Brøndby og Randers har skabt sølle to store chancer og blot scoret på den ene.

Silkeborg har lidt under samme problem mod de øvrige tophold, hvor mængden af store chancer mod Brøndby, AaB, FCK, FCM og Randers i sæsonen beløber sig til syv i ni kampe, hvor tre af dem blev skabt mod AaB i runde tre.

Selvom uafgjort ikke for alvor fungerer for nogle af holdene, så tyder det stadig på et målfattigt opgør til flot fordobling af indsatsen

Spil Leanders Lette til odds 2,00* (spilbar til 1,88)

Leanders Listige – søndag d. 20. marts kl. 14:30

Sønderjyske – Randers: Randers vinder kampen til odds 2,22 ved Nordicbet*
Superligaen, 22. spillerunde

Randers har gjort det overordentlig fint i de første 11 kampe mod hold fra bund6 i Superligaen, hvor det er blevet til otte sejre, to uafgjorte og blot et enkelt nederlag, som tilmed kom hjemme mod Viborg på bagkant af to hårde Conference League-opgør mod Leicester.

Derfor skal man også være pæne favoritter ude mod et Sønderjyske-mandskab, som ikke har set nævneværdigt bedre ud under Henrik Hansen i forårssæsonen end man gjorde under Michael Boris som cheftræner i efterårssæsonen. Sønderjyderne har været næstbedst i nærmest alle fire kampe, og kun i 2-2 kampen mod OB var man tilnærmelsesvis dominerende, men også på bagkant af et langskuds-dommedagshug fra Emil Berggren og en grov personlig fejl fra OB, som gjorde, at Sønderjyske kunne komme tilbage fra 0-2.

Et Randers-hold med fysisk og spilmæssigt overtag bør kunne score et par gange her og sikre fine forudsætninger for også at vinde opgøret.

Spil Leanders Listige til odds 2,22* (spilbar til 2,10)

Leanders Langskud – søndag d. 20. marts kl. 14:30

AaB – Brøndby: Anis Ben Slimane (BIF) scorer i kampen til odds 4,60 ved LeoVegas*
Superligaen, 22. spillerunde

Oddset på Brøndby-sejr i AaB er faldet kraftigt siden det blev kendt, at både forsvarskrumtap Rasmus Thelander og midtbanekometen Malthe Højholt misser kampen med karantæne. Grelle afbud for nordjyderne, som i forvejen har været Superligaens med afstand heldigste hold i forhold til at give et utal af store chancer væk og alligevel lukke et hæderligt antal mål ind.

Den tendens bør ikke kunne fortsætte når Brøndby kommer på besøg, også selvom Niels Frederiksens tropper har offensive udfordringer og tydeligvis skal finde fodfæste efter salget af talisman Mikael Uhre.

En af de spillere, som kan få en ny, offensiv nøglerolle er Anis Ben Slimane, som har været brandvarm i offensiven og bidraget med et mål og tre oplæg foruden syv afslutninger og masser af aktivitet i modstandernes straffesparksfelt, hvor han senest mod AGF havde sæson-næsthøjeste seks sekvenser, hvor han modtog bolden indenfor straffesparksfeltet, men ikke fik afsluttet.

Naturligvis er Marko Divkovic som spydspids et bedre bud end Ben Slimane, men det afspejler oddsene så sandelig også med ned mod odds 3 for Divkovic-kasse. Langt større værdi i at gå efter forårs-fuldtræffer nummer to fra Ben Slimane.

Spil Leanders Listige til odds 4,60* (spilbar til 4,00)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.


Find flere tips fra Leander i SpilXpoden

Skriv et svar