18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til PSV – FCK og de øvrige torsdagskampe 10. marts

FC København skal på en stor mundfuld af en tur til Holland. Leanders Torsdags-luringer fokuserer på Danmarks enlige, tilbageværende hold og to øvrige kampe fra Conference League.

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander

Leanders Lette – torsdag d. 10. marts kl. 21:00

Leicester – Rennes: Rennes +0,5 (AH) til odds 1,78 ved LeoVegas*
Conference League, 1. 1/8-finale

Nok er Leicester resultatmæssigt på vej tilbage med to sejre i træk med Clean Sheet mod Burnley og Leeds, men niveaumæssigt bør Rennes også være på en højere hylde end de to Premier League-bundhold.

I Ligue 1 har Rennes efter et flot 2022 efterhånden spillet sig op i top4 med blot tre point op til Nice på 2.pladsen, og holdet var voldsomt imponerende mod Leicesters Premier League-kolleger fra Tottenham, hvor man fik 2-2 på eget græs og var det bedste hold i det opgør inden man vandt 3-0 på skrivebordet i udekampen.

For nuværende er Leicester hverken kvalitetsmæssigt eller tabelmæssigt i top10 i Premier League, mens Rennes alt andet lige må betragtes som 4’er i Frankrig. På den baggrund skal Leicesters favoritværdighed ganske enkelt være for stor.

Spil Leanders Lette til odds 1,78* (spilbar til 1,65)

Leanders Listige – torsdag d. 10. marts kl. 21:00

Atalanta – Leverkusen: Begge hold scorer og over 2,5 mål til odds 1,95 ved Nordicbet*
Europa League, 1. 1/8-finale

Atalanta og Leverkusen rimer ekstremt godt på underholdende fodbold og mange mål, så det virker gavmildt, at der næsten er dobbelt op på scoringer fra begge hold og mindst tre scoringer, når holdene mødes på italiensk grund torsdag aften.

Atalanta har i sæsonens otte europæiske kampe en målscore på 17-14 og seks af de opgør, der kvalificerer under “begge hold scorer og over 2,5 mål” parameteret. For Leverkusen er tallet godt nok kun to ud af seks opgør, men også mod markant ringere modstand i form af Celtic, Betis og Ferencvaros, hvor man givetvis vil komme under langt tungere beskydning mod Atalanta. Til sammenligning har man i den hjemlige liga mod europæiske kollegaer som Frankfurt (2-5) Dortmund (3-4 og 5-2) og Bayern (1-5 og 1-1) været langt mere målrige og attraktive at se på.

Spil Leanders Listige til odds 1,95* (spilbar til 1,83)

Leanders Langskud – torsdag d. 10. marts kl. 21:00

PSV – FC København: PSV vinder og under 2,5 mål i kampen til odds 3,60 ved bet365*
Conference League, 1. 1/8-finale

FC København er udfordret af, at hverken Khouma Babacar, Nicolai Jørgensen, Akinkunmi Amoo eller Paul Mukairu er spilberettigede til opgøret mod PSV. Samtidig ligger der en voldsomt vigtig udekamp mod FC Midtjylland i weekendens Superligarunde og venter forude, så spørgsmålet er, om ikke Jess Thorups tropper forsøger at holde 0-0 så længe som muligt.

PSV har kun tabt til Inter, Barcelona, Monaco og Granada de sidste fire sæsoner i 21 europæiske hjemmekampe, og selvom FC Midtjylland var corona-decimerede til efterårets CL-kvalifikation, var det tydeligt, at PSV var overlegne og sidenhen endda er gået op i kadence og har snor i Ajax i den hjemlige liga.

På den baggrund ligner det et fornuftigt spil på, at PSV vinder smalt, for FC Københavns defensiv har også sagt spar-2 i store dele af sæsonen og givet meget få store chancer væk både internationalt og i Superligaen.

Spil Leanders Listige til odds 3,60* (spilbar til 3,25)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.


Skriv et svar