18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til Premier League i Dart 1. februar 2024

Premier League i Dart starter torsdag, og de næste 17 torsdage kan du sætte dig godt til rette og nyde både verdens bedste dartspillere i aktion og saftige spiltips til alle aftenerne fra Benjamin Leander.

Foto: IMAGO / Pro Sports Images, Ian Stephen

Leanders Lette – torsdag d. 1. februar kl. 20:10

Peter Wright – Rob Cross: Cross til odds 1,36 ved bet365*
Premier League Darts, 1. runde

Peter Wright startede 2024 med at sige, at han ryddede alle sine pokaler af vejen og smed sine gamle dartpile ud for at starte på en helt frisk i det nye år.

I de første tre kampe har Wright slået japanske Muramatsu 6-5 med møje og besvær i en kamp, hvor Muramatsu snittede 87,1 og Wright selv 91,7, mens han i de to andre nederlag har tabt soleklart med 1-6 til Michael Smith og 2-6 til Kevin Doets i to kampe, hvor “Snakebite” snittede groteske 81,7 mod sidstnævnte.

Wrights 2023 var en rendyrket katastrofe med 59 sejre og 53 nederlag – den med afstand dårligste sæson for den tidligere verdensmester, som til sammenligning vandt 128 og tabte 38 i 2020 og ikke siden 2014 har været under 90 sejre på et kalenderår. Premier League har aldrig været Wrights turnering, og blot to gange på 10 forsøg er han gået i Final4 i PL-regi.

Rob Cross har to gange Final4 i fire Premier League-deltagelser og kommer i god form fra et flot VM, hvor han gik helt til semifinalerne og måtte strække våben til sensationelle Luke Littler.

Selvom Cross tabte til van Barneveld i Holland og til Michael van Gerwen i Bahrain, snittede Cross over 98,5 i begge nederlag, og hans bundniveau er milevidt over Peter Wrights lige pt.

Cross har tilmed fire sejre i de seneste fire indbyrdes møder med Wright, her i blandt en 7-0 overkøring i seneste opgør i Australien, så her skal der ske mærkelige ting, hvis Wright pludselig tropper op i kampform.

Spil Leanders Lette til odds 1,36* (spilbar til 1,30)

Leanders Listige – torsdag d. 1. februar kl. 21:15

Michael van Gerwen – Michael Smith: van Gerwen -1,5 runder til odds 1,72 ved bet365*
Premier League Darts, 1. runde

Michael van Gerwen tankede selvtillid ved at vinde på hjemmebane i Den Bosch sidste weekend, og han bør møde op til første runde af Premier League med troen på sejr mod en selvtillidsforladt Michael Smith.

Smith røg i første runde i Holland i weekenden mod Gian van Veen, hvor han så komplet opgivende ud med et uvant ringe snit på 88,2, og ugen forinden i Bahrain havde han også match darts mod sig i opgøret mod upåagtede Paolo Nebrida, men endte med ultimativt at vinde den kamp med 6-5.

Smith har generelt været sløjt kørende på stor scene de sidste tre måneder, hvor 18 kampe har givet 10 sejre og otte nederlag. Til sammenligning har van Gerwen 23 sejre og seks nederlag i perioden, kombineret med tre indbyrdes sejre i træk over Smith, dog med tætte cifre som 7-6, 7-3 og 10-8.

Alt i alt fin betaling på, at van Gerwen vinder med to overskydende mod Smith.

Spil Leanders Listige til odds 1,72* (spilbar til 1,65)

Leanders Langskud – torsdag d. 1. februar kl. 20:45

Gerwyn Price – Nathan Aspinall: Over 10,5 runder i kampen til odds 4,00 ved bet365*
Premier League Darts, 1. runde

Om det er en igangsat KETO-kur, som får Gerwyn Price’s præstationer til at svinge en del vides ikke, men “The Iceman” har svært ved at få pilene til at ramme som han gerne vil ha’ det – i hvert fald på kontinuerligt plan.

Ved Dutch Darts Masters startede han forrygende med at slå Dimitri van den Bergh med 6-3 og 103,4 point i snit, inden han med besvær slog Kevin Doets med samme cifre og 94,9 point i snit, inden Luke Littler slog Price i semifinalen, igen med middelmådige 94,5 i snit fra Price, som heller ikke spillede godt ugen forinden i Bahrain Darts masters, hvor gennemsnittene lå på mellem 90 og 92,5 i snit.

Nu har Price hjemmebane i Cardiff, hvor runde 1 spilles, men kuriøst nok har waliseren ikke vist storslåede takter i egen hal set over tid, hvor det godt nok blev til tre sejre og samlet triumf i sidste års Premier League-runde i Cardiff, men med jævnt middelmådige præstationer til følge undervejs. Derudover har Price tabt 3-6 og 3-7 til James Wade og Gary Anderson, spillet 6-6 med Daryl Gurney og slået Michael Smith 8-5 mellem 2018 og 2023.

Price er pæn forhåndsfavorit mod Nathan Aspinall, som er inde i en af karrierens værste formdyk med fire sejre og 13 nederlag i 17 kampe siden slutningen af september. “The Asp” snittede 88,4 i weekenden, da han røg med 2-6 mod Danny Noppert ved Dutch Darts Masters, men i Bahrain ugen inden snittede Aspinall 100,5 i sit nederlag til Luke Littler, så spillet er ikke katastrofalt dårligt.

I en kamp mellem to spillere med meget svingende takter, er det alt for højt at gå fire gange stålet på, at kampen går i 11. og afgørende runde.

Spil Leanders Langskud til odds 4,00* (spilbar til 3,50)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Denne artikel er sponsoreret af bet365.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar