18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Premier League i Dart er nået til uge 10, og det spidser til i jagten om eftertragtede Final4-billetter. Benjamin Leander har tips klar til tre af de fire indledende kampe.


Leanders Luringer

Leanders Lette – torsdag d. 4. april kl. 21:15

Michael Smith – Luke Humphries: Humphries -1,5 runder til odds 1,66 ved bet365*
Premier League Dart, 10. runde

Luke Humphries er decideret “unplayable” for tiden. Den regerende verdensmester har vundet 20 af sine seneste 23 kampe siden 1. marts, og i weekenden snittede han fuldstændig absurde 107,5, da han sejrede ved European Tour i München.

Torsdag aften jagter Humphries den fjerde sejr i årets Premier League, når han i AO Arena i Manchester byder Michael Smith op til dans for fjerde gang på en lille måned. Smith har tabt 3-6, 4-6 og 2-6 til Humphries i Premier Leagues runde 6, 7 og 8, og i de to seneste indbyrdes møder har verdensetteren ligget ni og 13 point over Smith’s gennemsnit.

“Bully Boy” Smith har voldsomt svært ved at få sat en stime sammen i kampene på stor scene og har tabt 10 af sine 16 seneste kampe siden midten af februar. Selvom Smith vandt i Manchester sidste år, er Humphries så ufattelig stabilt spillende, at der skal ske mystiske ting, før han ikke også slår Smith med et par runder her.

Spil Leanders Lette til odds 1,66* (spilbar til 1,55)

Leanders Listige – torsdag d. 4. april kl. 20:40

Luke Littler – Michael van Gerwen: Over 9,5 runder til odds 1,83 ved bet365*
Premier League Dart, 10. runde

Møde mellem en tidligere verdensetter og en kommende en af slagsen, når Luke Littler og Michael van Gerwen krydser klinger. De to herrer har tre sejre hver i seks indbyrdes 2024-opgør, og med en enkelt undtagelse har det været vældig jævnt indtil videre.

Littler har sejre på 8-5 i Bahrain Darts Masters samt 6-2 og 6-3 i Premier League, mens van Gerwen har en 8-6 sejr i Dutch Darts Masters og to knebne 6-5 sejre i Premier League.

De to spillere står åbenlyst godt til hinanden, og kun i Littlers 6-2 sejr har mere end et enkelt break adskilt de to spillere.

Vældig fine chancer for, at vi får mindst 10 runder i en klassekamp mellem de to herrer.

Spil Leanders Listige til odds 1,83* (spilbar til 1,75)

Leanders Langskud – torsdag d. 4. april kl. 21:45

Gerwyn Price – Peter Wright: Flest 180’ere i kampen: Uafgjort til odds 5,00 ved bet365*
Premier League Dart, Nat 10

Flest 180’ere er altid lidt af et spørgsmål om dagsform hos den enkelte spiller, men det er alligevel bemærkelsesværdigt at se antallet af 180ere mellem Gerwyn Price og Peter Wright over deres seneste fire indbyrdes møder, hvoraf to af dem er spillet her i marts:

1-1, 5-5, 3-3 og 2-2.

Price er hårdt spændt for i disse uger, hvor ingen sejre kommer let til waliseren. Hans modstandere har det med at finde deres A-game frem, når de møder “The Iceman”, og møderne med Peter Wright lever i den grad deres eget liv med seks sejre til hver siden 2021 og intet tidspunkt, hvor en af spillerne har vundet mere end to indbyrdes møder i træk.

Wright virker endelig til at have fundet et sæt pile, som fungerer for ham, sådan så han på dagen sagtens kan give Price kamp til stregen. På 180’er kontoen er det nogenlunde tæt mellem de to herrer, hvor Price i sine sidste fem kampe har 17 180ere på 48 runder, mens Wright i sine sidste fem kampe har 10 180ere på 43 runder.

Godkendte fem gange indsatsen på lige mange maksimum-hits fra de to entertainere.

Spil Leanders Langskud til odds 5,00* (spilbar til 4,75)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Denne artikel er sponsoreret af bet365.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar