18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltip til pokalkampe d. 13. januar 2023

Pokalbolden ruller alle ugens dage inden weekenden. Benjamin Leander disker op med sine tre bedste spil onsdag til fredag.

Leanders Lette – onsdag d. 11. januar kl. 20:00

Venlo – Emmen: Venlo +0,5 (AH) i ordinær tid til odds 1,68 ved Nordicbet*
Holland, KNVB Beker

Det virker mystisk, at Emmen skal være favoritter på udebane mod Venlo i den hollandske pokalturnering. Nok er gæsterne at finde i den bedste række, mens Venlo spiller et niveau lavere i Eerste Divisie, men Emmen er involveret i bundstriden og spiller kæmpe bundbrag mod sidsteplacerede Cambuur allerede søndag eftermiddag.

Derfor vil det undre, hvis ikke Emmen-træner Dick Lukkien roterer godt og grundigt på sit hold og gør det i noget større grad end i seneste pokalkamp mod ADO 20 fra den fjerdebedste række, hvor Emmen stillede med syv af de spillere, der startede årets første ligakamp ude mod Twente og tilmed fik den luksus at være i overtal 80 minutter af den ordinære spilletid efter et tidligt rødt kort til amatørholdet.

Alligevel måtte Emmen ud i 120 minutters fodbold for at sikre sejren i forlænget spilletid, og hvis det er niveauet, så får man problemer mod Venlo.

Hjemmeholdet kommer uden nederlag i alle turneringer siden oktober måned og slog tophold som Eindhoven og Maastricht i december. Holdet har en dag længere hvile til næste kamp i forhold til Emmen, og hvis gæsterne kommer med et reservespækket hold, kan vi sagtens ende med at have helt lige odds på kampen her ved kickoff.

Værdi på Venlo i alle varianter – vi går forsigtigt til værks og anbefaler hjemmeholdet til ikke at tabe i ordinær tid.

Spil Leanders Lette til odds 1,68* (spilbar til 1,57)

Leanders Listige – onsdag d. 11. januar kl. 21:00

Den Bosch – Ajax: Begge hold scorer i ordinær tid til odds 2,38 ved Bet365*
Holland, KNVB Beker

Ajax har leveret en undervældende sæson rent defensivt, hvor man i Eresdivisie har lukket 18 mål ind i 15 ligakampe – lidet imponerende med tanke på, at man i hele sidste sæson lukkede 19 mål ind i 34 kampe.

I alle turneringer er det blevet til fem Clean Sheets i 22 kampe, og selvom man er gigantiske favoritter mod Den Bosch fra den næstbedste række onsdag aften, så er det slet ikke udelukket, at underdogsne kan komme på tavlen.

Ajax mistede nemlig vigtige point i mesterskabsstriden den forgangne weekend, da man kun fik 1-1 ude mod Nijmegen og dermed er tre point efter førerholdet Feyenoord. De næste to spillerunder venter topkampe mod Twente og netop Feyenoord, og det virker komplet usandsynligt, at cheftræner Alfred Schreuder kommer til at benytte i nærheden af stærkeste start-11’er på Den Bosch’ slidte kunstgræsbane.

Dermed kan et par af profilerne fra Jong Ajax – Ajax’ reservehold med daglig residens i den næstbedste række – komme i spil, og dem har Den Bosch og cheftræner Jack de Gier stor erfaring mod.

I sin trænerkarriere har de Gier mødt Jong Ajax 13 gange med den underholdende målscore 19-38 som facit. Jong Ajax har naturligvis som strategi at spille i tråd med hvad A-holdet gør, og derfor bør det kunne bruges som parameter, at de Gier med både Den Bosch, Nijmegen, Go Ahead Eagles og Almere City har spillet målrige og offensive kampe, hvor kun to af 13 indbyrdes opgør er endt med, at begge hold IKKE kom på tavlen.

I den næstbedste række har Den Bosch været sløje med 19 point for 19 kampe, ligesom de seneste fire af slagsen alle er tabt, senest med uacceptable 1-4 i årspremieren mod Utrechts reserver. Det er derfor helt utænkeligt, at Ajax ikke scorer i kampen og endsige ikke vinder opgøret, men hvis Ajax kommer foran med fire-fem mål, kan det nemt tænkes, at der går slendrian i den, og selv tidligt i kampen kan Ajax stadig stille med så usammenspillet et hold, at Den Bosch sagtens kan komme på tavlen. Det er ikke mere end to måneder siden, at Den Bosch spillede 4-4 på udebane mod Ajax’ reserver, og en scoring mod A-holdet bør også være indenfor rækkevidde.

Spil Leanders Listige til odds 2,38* (spilbar til 2,20)

Leanders Langskud – fredag d. 13. januar kl. 20:45

Altrincham – Wrexham: Altrincham vinder til odds 4,00 ved Nordicbet*
England, FA Trophy

Der bør være grænser for, hvor mange jern i ilden Wrexham kan have dette forår. Det ambitiøse, walisiske mandskab jagter oprykning til League Two og en tilbagevenden til det engelske ligasystem for første gang siden man rykkede ud i 2009, men man ligger i benhård kamp med en anden traditionsklub, Notts County, og kampprogrammet hober sig op for klubben, der har stjerneskuespilleren Ryan Reynolds som storaktionær.

I weekenden leverede man en artig FA Cup-overraskelse ved at slå Coventry fra Championship ud, men 4-3 sejren på udebane var hårdt tilkæmpet, og man spiller sågar liga-tirsdagskamp mod Bromley inden ovenstående FA Trophy cup-kamp.

Finalen i FA Trophy spilles på Wembley, hvilket i sagens natur er en stor gulerod for alle hold, men for det første er dette blot en 1/16-finale, og for det andet VAR Wrexham i finalen sidste år, men tabte til Bromley. Derfor bør manager Phil Parkinson rotere godt og grundigt til opgøret her med tanke på de udfordringer, der venter forude i både ligaen og i FA Cuppen, hvor Wrexham har fået en hjemmekamp mod Sheffield United senere i januar. Parkinson har ikke givet mange hvil til profiler som målmand Mark Howard, forsvarsdirigent Ben Tozer og topscorertrioen Ollie Palmer, Paul Mullin og Aaron Hayden, som alle har spillet mindst 23 ud af 24 ligakampe fra start. Det vil overraske meget, hvis nogle af disse spiller kampen i Altrincham fredag aften.

Det åbner for et godt spil på Altrincham, der ligger i samme række som Wrexham og som godt nok tabte 0-4, da de besøgte Racecourse Ground i Wrexham i oktober måned, men denne gang har man hjemmebanefordel plus det faktum, at man kommer med overordentlig fin moral efter otte kampe i træk i alle turneringer uden nederlag.

Naturligvis skal Wrexham stadig være favoritter, men spørgsmålet er, om Wrexhams reserver skal være det mod et Altrincham-hold, som kommer med 10 dages hvile siden deres seneste kamp nytårsdag.

Gå efter pokaloverraskelsen til fire gange indsatsen.

Spil Leanders Langskud til odds 4,00* (spilbar til 3,75)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Skriv et svar