18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til Østrig – Danmark i Nations League 6. juni 2022

Både Østrig og Danmark kom flyvende fra start i Nations League med flotte udebanesejre over Kroatien og Frankrig. Hvem fører gruppen efter mandagens topkamp i Wien? SpilXpertens Benjamin Leander trakterer med tre spilforslag til kampen.

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander


Leanders Lette – mandag d. 6. juni kl. 20:45

Østrig – Danmark: Danmark +0,5 (AH) til odds 1,45 ved bet365*
Nations League, Gruppe A

Danskerne har stadig kun tabt fem kampe af betydning ud af 23 mulige, og her står Belgien for de tre af dem, mens en sportsligt ubetydelig kamp mod Skotland i VM-kvalen, hvor Danmark kom med reserverne, samt 0-1 nederlaget til Finland ved EM-slutrunden under traumatiske omstændigheder. Det efterlader indtrykket af et hold, som er voldsomt svært at besejre, og derfor virker det også mystisk, at opgøret mod østrigerne er vurderet så jævnt.

Selvom Danmark kommer med en del skavanker til opgøret, er Østrig heller ikke gået fri. Hele 10 mand med mindst 20 A-landskampe mangler i truppen, heriblandt Aleksandar Dragovic og Martin Hinteregger i forsvaret, mens Hintereggers holdkammerat Stefan Ilsanker fra Frankfurt også er ude sammen med den langtidsskadede anfører Julian Baumgartlinger og flere andre.

På den baggrund må der være en snert af værdi i Danmark til ikke at tabe kampen.

Spil Leanders Lette til odds 1,45* (spilbar til 1,40)

Leanders Listige – mandag d. 6. juni kl. 20:45

Østrig – Danmark: 1. halvleg ender 0-0 til odds 2,80 ved LeoVegas*
Nations League, Gruppe A

Begge indbyrdes opgør stod 0-0 til pause i to kampe, hvor de store chancer på ingen mulig måde stod i kø og med under 72 timers restitution siden to krævende udekampe for begge hold, er det svært at forestille sig kampen her gå over i historien som en angrebsivrig og velspillet affære.

Begge hold må samtidig ventes at rotere i forhold til de to mandskaber, der gik på banen i Zagreb og Paris, hvilket også influerer på relationer og flydende spil, og så loves der faktisk op mod 25 grader ved kickoff i den østrigske hovedstad, hvilket også bør tale for en afventende affære.

Spil Leanders Listige til odds 2,80* (spilbar til 2,55)

Leanders Langskud – mandag d. 6. juni kl. 20:45

Østrig – Danmark: Danmark holder rent bur ved betfair*
Nations League, Gruppe A

Et stort og ægte tillykke til østrigerne med den flotte 3-0 sejr mod Kroatien, men Balkan-folket er notorisk kendte for primært at være gode ved slutrunder og kval-kampe – knap så meget i venskabskampe og glorificerede testkampe. Østrig scorede to ud af tre gange udenfor boksen, mens kroaterne udviste ualmindelig slapt forsvarsspil ved Michael Gregoritsch’ scoring til 0-2.

Østrigerne er et nyligt bekendtskab for Danmark, som besejrede dem 4-0 ude og 1-0 hjemme i to kampe, hvor Østrig ikke magtede ET eneste skud på mål. Nok mangler Simon Kjær og Andreas Christensen for Danmark, men især Victor Nelsson og viste fornemme prøver på sit potentiale i det danske midterforsvar, og selvom Østrig kommer med sult og selvtillid under Ralf Rangnick, har holdet næppe forvandlet sig fuldstændig fundamentalt siden det mandskab, der tabte klart og fortjent til danskerne sidste år.

Tre gange pengene for Clean Sheet til Schmeichel og co. er alt for højt.

Spil Leanders Langskud til odds 3,00* (spilbar til 2,70)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.


Skriv et svar