18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til nytårsaftensdag 31. december

Den står på champagne, kransekage og nytårskrudt for de fleste, men der spilles også kampe kloden rundt i løbet af årets sidste dag, og det skal naturligvis fejres med en håndfuld nytårluringer fra Benjamin Leander.

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander

Leanders Lette – fredag d. 31. december kl. 13:30

Al-Hazem – Al Taee: X2 til odds 1,68 ved Nordicbet*
Saudi Arabien, Pro League

Det virker besynderligt, at Al Hazm er gjort til knebne favoritter, for som spillet er lige pt, ligner gæsterne fra Al Taee et mærkbart bedre hold.

Gæsterne har fået ni point i de sidste fire kampe – to point mere end man fik i de første 10 af slagsen. En del af forklaringen ligger blandt andet i, at man har fået Jose Luis Sierra som ny cheftræner, og selvom alle tre sejre blev hentet på eget græs, bør Al Hazms lidet intimiderende hjemmebane gøre forskellen her.

Det er naturligvis et tab, at man må undvære forsvarsspilleren Majrashi og midtbanemanden Al Harabi med karantæne, men begge spillere har siddet lige så meget på bænken som man har været på banen denne sæson og bør derfor være erstatbare.

For Al Hazms vedkommende er man oppe på over tre måneder uden sejr, og det med en offensiv, som har været helt og aldeles værgeløs med sølle én fuldtræffer de sidste otte kampe, og holdet er også ramt af defensive fravær med karantæner til Al-Dakheel og brasilianske Alison – især sidstnævnte har været voldsomt vigtig for Al Hazm, som har lukket 10 mål ind i 10 kampe med brasilianeren fra start, men hele otte ind i de fire han ikke har spillet.

Tidligere Vejle-træner Constantin Galca har overtaget holdet tidligere i december, men hans ligadebut blev tabt med 1-2 ude til Al Nassr uden videre succes, og det er fra den kamp, at man nu har to spillere i skammekrogen.

Glimrende odds på, at gæsterne blot får point.

Spil Leanders Lette til odds 1,68* (spilbar til 1,65)

Leanders Listige – fredag d. 31. december kl. 14:00

Emirates – Sharjah: Sharjah -1,5 (AH) til odds 1,96 ved Cashpoint*
Emiraterne, UFL

I Emiraterne tabte Emirates Club det voldsomt vigtige bundmøde med Al Orooba med 2-4 på en gennemført rædderlig eftermiddag, hvor man både lukkede fire mål ind mod en direkte konkurrent og fik midtstopperen Ahmed Eisa udvist med direkte rødt kort tre minutter før tid.

Man gav også debut til totalt uprøvede Suhail Abdulla på målmandsposten – hans første senioroptræden i den bedste række var ikke just succesfuld, og med kun et point i 11 kampe er det voldsomt svært at se hjemmeholdet gøre det meget bedre end tilfældet har været hidtil.

Gæsterne fra Sharjah gør det omvendt fint og er på fjerdepladsen i rækken kun et point fra rækkens andenplads. Man skiftede træner sidste måned, og ny mand Cosmin Olaoiu er kommet fornemt fra land med maksimumpoint i ligaen plus tre sejre og to uafgjorte i gruppespilsformatet i Liga Cuppen.

Topscorer Ben Malango var ikke med senest, men er meldt i bedring her, omend han stadig er et spørgsmålstegn. Uden hans medvirkende vandt Sharjah dog stensikkert med 3-0 over Bani Yas, og så burde det også være en formsag at køre over ligaens svageste mandskab fra Emirates.

Fint odds på, at gæsterne vinder med mindst to overskydende.

Spil Leanders Listige til odds 1,96* (spilbar til 1,86)

Leanders Langskud – fredag d. 31. december kl. 14:00

Khorfakkan – Ittihad Kalba: Ittihad Kalba vinder til odds 2,72 ved Marathonbet*
Emiraterne, UFL

Gæsterne fra Ittihad Kalba havde en sløv start på sæsonen, men har for alvor fået rettet skuden op hen mod afslutningen på 2021. Hvor de første fem kampe blot gav tre point, har de sidste seks kampe givet det firedobbelte og placeret Kalba solidt i midten af Emiraternes bedste fodboldrække. Skalpene på det seneste tæller både top6-hold som Al Wahda og Al Nassr, ligesom man er videre til Liga Cuppens kvartfinaler.

Derfor virker det dristigt af bookmakerne at vurdere, at modstanderne fra Khorfakkan fortjener favoritværdigheden til opgøret her. Med samme cheftrænere i sidste sæson endte det med to gange sejr til Kalba, og det ligner tre på stribe nytårsaftensdag, for Khorfakkan-defensiven er hullet som en si. 0-4 og 1-3 lyder de to sidste nederlag i ligaen på, ligesom man også strøg ud af Liga Cuppen med to nederlag på hjemmebane på 0-2 og 1-3.

Cheftræner Caio Zanardi famler i blinde efter sin idealopstilling og har benyttet 28 spillere de første 11 spillerunder, og af samme grund skal det være et skud værd at gå efter endnu et nederlag til de formsvage værter.

Spil Leanders Listige til odds 2,72* (spilbar til 2,55)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Læs også Leander Luringer til Dronningens Nytårstale

Skriv et svar