18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til Nordic Darts Masters

Verdens bedste dartspillere gæster København henover weekenden, og Benjamin Leander har spil med til tre af de otte første runde-kampe


Foto: AP / Alamy

Leanders Lette – fredag d. 7. juni kl. 22:30

Luke Humphries – Benjamin Reus: Humphries -3,5 legs til odds 1,72 ved bet365*
Dart, Nordic Darts Masters

Danmarks nummer 1 mod Verdens Nummer 1. Matchuppet er faktisk ikke unikt, for Benjamin Reus nåede sensationelt 1/16-finalerne ved den traditionsrige Major UK Open, hvor Humphries dog blev endestationen med en sejr på 10-3. Reus spillede tilmed pænt over sit vanlige niveau og snittede 89,5 mod et årsgennemsnit på 86 ligeud.

I København har Reus dog haft svært ved at kontrollere nerverne foran publikummet i Forum. Sidste år tabte han 0-6 til Gerwyn Price i en affære, som knap nok varede et kvarter, og året forinden var facit det samme med 0-6 mod Dimitri van den Bergh fra Belgien.

Luke Humphries er i hård konkurrence om at være den bedste Luke i verden lige pt. i indædt tvekamp med teenage-fænomenet Luke Littler, som dog ikke stiller til start i København. Derfor er vejen banet for en titel til Humphries, som jagter sejrens sødme igen efter tre turneringer i træk uden et trofæ. Sidste år smadrede Humphries finske Marko Kantele, som bør være præcis på niveau med Reus, med 6-1 i første runde, og der skal ske mystiske ting, hvis Benjamin Reus skal få mere end to legs i kampen mod verdensstjernen.

Spil Leanders Lette til odds 1,72* (spilbar til 1,60)

Leanders Listige – fredag d. 7. juni kl. 20:00

Gerwyn Price – Madars Razma: Razma under 0,5 180’ere til odds 2,37 ved bet365*
Dart, Nordic Darts Masters

Madars Razma tilhører den ekstremt sjældne del af dartspillere, som foretrækker Triple-19 feltet fremfor Triple-20 feltet. Letten har det med at skifte hurtigt ned til dartskivens næsthøjeste, store felt, hvis han ikke sætter første pil i Triple 20, og da Razma nåede semifinalerne ved European Tour 6 for en lille måned siden, lavede han sølle tre 180’ere på 53 legs!

For året i alle turneringer snitter Razma da også blot en 180’er hver 10. leg, og i matchuppet mod Gerwyn Price er letten soleklar underdog i en match, hvor Price af bookmakerne er tippet til at vinde 6-3.

På den baggrund skal der være glimrende værdi i, at der ikke råbes “OOOONEEEEHUUUNDREEDAAANDEEEEIIIIGHTYYY” på noget tidspunkt efter et Razma-kast.

Spil Leanders Listige til odds 2,37* (spilbar til 2,00)

Leanders Langskud – fredag d. 7. juni kl. 21:30

Michael Smith – Paavo Myller: Smith vinder 6-0 til odds 5,50 ved bet365*
Dart, Nordic Darts Masters

Præstationerne er meget op og ned for Michael Smith for tiden med triumf ved Players Championship-stævnet 6. maj og sejr i 16. Premier League-runde den 16. maj, men også med forsmædelig exit til Jeff Smith i US Darts Masters i sidste uge.

Smith har dog altid været et familiemenneske, som aldrig har klaret sig ret imponerende på de lange ture på tværs af Atlanten eller Down Under, og derfor bør han trives, når han er tilbage på europæisk grund i København fredag aften.

Smith lammetævede Darius Labanauskas med 6-0, da han spillede første runde ved Nordic Darts Masters sidste år, og nu sættes han overfor en mærkbart dårligere spiller i finske Paavo Myller, som tropper op med det laveste årsgennemsnit af alle spillere med sølle 79.

Myller er end ikke at finde i Top20 over skandinaviske spillere i denne sæson, og erfaringen på den store scene begrænser sig til én sølle kamp de sidste tre år, hvor han tabte med 3-6 til Ross Smith på Europa Touren i en kamp, hvor Smith snittede over 12 point mere end Myller, men var håbløs på doublerne og missede enorme 18 skud for at lukke.

Hvis blot Michael Smith kan snitte omkring de 95 han ligger på for året, skal det være overvejende sandsynligt, at han også gør kort proces med en 6-0 sejr over den stakkels finne.

Spil Leanders Langskud til odds 5,50* (spilbar til 4,25)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Denne artikel er sponsoreret af bet365.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar