18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til Nations League-kampene 9. – 10. juni 2022

Landsholdenes tætte program fortsætter med tredje runde i Nations League, hvor flere matchups ser interessante ud. Benjamin Leander jagter mere landsholdsguld, blandt andet med odds 8,90 på langskuddet!

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander


Leanders Lette – torsdag d. 9. juni kl. 20:45

Grækenland – Cypern: Cypern under 0,5 mål til odds 1,53 ved Nordicbet*
Nations League, Gruppe C

Cyprioternes landshold er i en sløj forfatning, hvilket i høj grad hænger sammen med, at den hjemlige liga er domineret af et hav af fallerede lykkeridere i karrierens efterår. De tre tophold fra Apollon, AEK og APOEL havde tilsammen SEKS cyprioter blandt de 3 x 11 spillere med mest spilletid, og den slags sætter sig naturligvis i kvaliteten hos landsholdet, som har lagt fra land med 0-2 mod Kosovo og 0-0 hjemme mod Nordirland i kampe, hvor Cypern har ramt målet på to ud af 19 afslutninger, hvoraf de 14 er kommet udenfor feltet.

Derfor er det gevaldigt op ad bakke, når man tager den korte tur fra Middelhavsøen indtil fastlandet for at møde storebror Grækenland på udebane. Hvor Cypern scorede nul mål og fik et point mod Nordirland og Kosovo hjemme, hentede Grækenland maksimumpoint efter to gange 1-0 på udebane i kampe, hvor Kosovo og Nordirland blev holdt på hhv. 0,27 og 0,26 Expected Goals, og hvor største chance imod var 0,15 mod Kosovo efter en dødbold.

På den baggrund skal der være overordentlig stor chance for rent bur til grækerne – de mindre risikovillige går efter græsk sejr med Clean Sheet til i omegnen af 1,70-1,75.

Spil Leanders Lette til odds 1,53* (spilbar til 1,45)

Leanders Listige – fredag d. 10. juni kl. 18:00

Moldova – Letland: Under 0,5 mål i 1. halvleg til odds 2,43 ved LeoVegas*
Nations League, Gruppe D

Moralsk gruppefinale mellem Moldova og Letland, hvor hjemmeholdet ikke kan tåle et nederlag, da det vil bringe dem fem point efter letterne på gruppens førsteplads med blot tre kampe tilbage og en udekamp i “returopgøret” på lettisk grund. Derfor er der al god grund til at regne med en afventende indledning på opgøret mellem to hold, der begge spiller deres tredje landskamp på blot en uge.

Letterne har et bedre hold, men imponerede ingenlunde mod Liechtenstein på hjemmebane i midtugen, hvor man skulle bruge 75 minutter på at komme på tavlen i en kamp med lav kvalitet og tempo. Moldova blev hæmmet af et rødt kort til kantspilleren Victor Stina efter 44 minutter i udekampen mod Andorra og brugte også mange kræfter på at forsøge at nedkæmpe andorranerne i undertal.

For Letland er uafgjort aldeles glimrende, da man så fortsat er i Pole Position til at hjemtage førstepladsen og en retur til Gruppe C i Nations League, mens Moldova givetvis vil forholde sig afventende og måske satse på at gå efter sejren senere i kampen. Alt i alt skal langt over dobbelt op for en målløs første halvleg testes her.

Spil Leanders Listige til odds 2,43* (spilbar til 2,30)

Leanders Langskud – fredag d. 10. juni kl. 20:45

Andorra – Liechtenstein: Kampen ender 0-0 til odds 8,90 ved Cashpoint*
Nations League, Gruppe D

Kæmpe Match of the WEAK faktor i dette lilleputmøde mellem Andorra og Liechtenstein, hvor andorranerne er gjort til temmelig klare favoritter hjemme på den slidte kunstgræsbane i Andorra la Vella.

Det er dog svært at se, hvordan de umiddelbart skal dirke et voldsomt defensivt Liechtenstein-hold op, for man skabte absolut ingenting i sidste kamp hjemme mod Moldova, hvor man godt nok var klare underdogs, men omvendt spillede i overtal mere end en halvleg med et ekstraordinært dårligt output på seks afslutninger udenfor boksen, hvoraf Alex Martinez’ langskud fra 30 meter ligepå den moldaviske keeper var noget nær bedste forsøg.

Liechtenstein holdte stand i 75 minutter mod Letland i deres knebne 0-1 nederlag på udebane og er traditonelt meget målfattige mod tilsvarende dårlige hold. Det endte 0-0 og 2-0 mod San Marino og 1-1 og 0-1 mod Gilbraltar i sidste Nations League-turnering, og fælles for begge hold er, at de i exceptionelt lille grad kommer i boksen for at afslutte. Andorra har 16 afslutninger i de første to kampe, hvoraf hele 13 er udenfor feltet, mens Liechtenstein har sølle otte, hvoraf fem er kommet udenfor feltet.

Holdene mødtes i en venskabskamp i 2018 hvor Andorra vandt 1-0 på neutral grund i Cadiz i en kamp med et hav af frispark og gule kort. Forvent det samme i en kamp om point, og så er Cashpoints næsten ni gange pengene altså vældig meget for højt på en nullert.

Spil Leanders Langskud til odds 8,90* (spilbar til 6,75)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Benjamin Leander jagter højoddser på Andorra-kamp. Foto: Bildbyrån

Benjamin Leander jagter højoddser på Andorra-kamp. Foto: Bildbyrån

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.


Skriv et svar