18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til Nations League-kampene 2. – 3. juni 2022

Klubfodbolden nåede kun lige at slutte, før landsholdsfodbolden er over os. Benjamin Leander disker op med tre spilforslag til Nations League-turneringerne.


Leanders Lette – torsdag d. 2. juni kl. 20:45

Spanien – Portugal: Under 2,5 mål til odds 1,72 ved Nordicbet*
Nations League, Gruppe A

Godt nok var det rendyrkede venskabskampe uden noget sportsligt på spil, men det endte 0-0 både i 2020 og i 2021 mellem Spanien og Portugal, og det er svært at se 2022 bringe tre mål mellem holdene efter en lang sæson for begge nationers udtagne spillere og en ikke-eksisterende pause mellem sæsonafslutningerne og landskampene.

Holdene mødtes på præcis samme tidspunkt i 2021 som optakt til EM-slutrunden, og selvom der er Nations League-point på spil her, er det svært at forestille sig et meget anderledes kampbillede end for et år siden, hvor Spanien var klart mest på bolden med 65%, men havde store problemer med at skabe kvalitetsafslutninger mod portugisernes defensive udgangspunkt.

Der er tale om den moralske gruppefinale i en gruppe, som udover de to mandskaber indeholder Tjekkiet og Schweiz, så uafgjort vil heller ikke være nogen katastrofe for nogle af holdene. Fin fin betaling på maksimalt to scoringer.

Spil Leanders Lette til odds 1,72* (spilbar til 1,63)

Leanders Listige – fredag d. 3. juni kl. 15:00

Liechtenstein – Moldova: Liechtenstein scorer IKKE til odds 2,10 ved betfair*
Nations League, Gruppe D

Nok scorede Liechtenstein tre gange i den seneste Nations League-turnering, men det var også mod hold som San Marino og Gibraltar, hvor fyrstedømmet var vurderet som et klart bedre hold end førnævnte.

Denne gang er Liechtenstein klare underdogs hjemme mod Moldova, som rykkede ud af Nations League C-gruppen sidste termin, men som immervæk stadig kommer med lutter fuldtidsprofessionelle spillere; noget som Liechtenstein bestemt ikke kan bryste sig af.

Moldoverne kommer blot med syv markspillere fra den hjemlige liga, mens resten primært begår sig i østeuropæisk fodbold, mens Liechtenstein-anfører Nico Hasler er eneste spiller med mindst fem landsholdsscoringer i truppen. Landsholdsvicetopscorer Dennis Salanovic er i øvrigt skadet og ikke med, og et kig på moldovernes beskedne kampprogram mod modstandere, hvor de rent faktisk var forhåndsbedømt som klare favoritter, afslører resultater som 1-0 og 0-1 mod Andorra (mærkbart bedre end Liechtenstein) samt 1-0, 2-0 og 2-0 mod San Marino de sidste fem år.

Klart godkendt odds på en gentagelse – der er løbet meget vand i åen siden Moldova i 2014 tabte med 0-1 hjemme til Liechtenstein og spillede 1-1 på udebane.

Spil Leanders Listige til odds 2,10* (spilbar til 1,85)

Leanders Langskud – fredag d. 3. juni kl. 20:45

Belgien – Holland: Kampen ender uafgjort til odds 3,60 ved Nordicbet*
Nations League, Gruppe A

Ingredienserne er ret beset de samme som i “Leanders Lette”; moralsk gruppefinale mellem to jævne nabolande, tilsat det faktum, at hjemmeholdets Kevin de Bruyne har været ude at kalde Nations League for en ligegyldig omgang.

Begge hold mangler en række stamspillere og har udtaget en række mindre rutinerede spillere. Belgierne kommer fx. med hele 10 mand, der har under 10 A-landskampe, mens hollænderne kommer med samme antal, hvor tallet sågar er under syv A-landskampe. Vigtige Wijnaldum og vicetopscorer Luuk de Jong er begge ude af truppen, mens belgierne savner Thibault Courtois, Jason Denayer, Christian Bentete og Divock Origi blandt de profilerede navne.

Polen og Wales er så tilpas meget under de to Benelux-nationer, at der også her er tale om en moralsk finale, hvor krydset igen virker spiseligt mellem to trætte mandskaber.

Spil Leanders Langskud til odds 3,60* (spilbar til 3,40)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Skriv første kommentar

Skriv et svar