18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til Moldova – Danmark

Danmark er gigantiske favoritter ude mod Moldova, men det var man også mod Færøerne, hvor Kasper Hjulmands tropper var fem minutter fra en historisk fiasko rent odds-mæssigt. Hvordan griber de flyvende danskere en udekamp i Chisinau an? SpilXpertens Benjamin Leander forsøger at finde værdien.

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander

Leanders Lette – lørdag d. 9. oktober kl. 20:45

Moldova – Danmark: Danmark vinder med rent bur til odds 1,50 ved bet365*

Moldaverne har scoret tre gange indtil videre i VM-kvalifikationen. To mod Færøerne og en enkelt mod Israel, og fælles for alle tre scoringer har været, at der har været tale om gigantiske rodebutikker. To kiksede, færøske tilbagelægninger og en tilfældig returbold mod Israel har været opspillet til Moldovas scoringer, og ikke én gang i turneringen har man sat en stor chance op derudover.

Danskernes målscore på 22-0 taler fortsat sit tydelige sprog, og det er voldsomt svært at se moldaverne blive første hold til at passere ærgerrige Kasper Schmeichel og forsvaret, uanset om Kasper Hjulmand beslutter sig for at rotere som han gjorde det på Færøerne.

Spil Leanders Lette til odds 1,50* (spilbar til 1,35)

Leanders Listige – lørdag d. 9. oktober kl. 20:45

Moldova – Danmark: Mikkel Damsgaard laver assist til odds 2,90 ved LeoVegas*

“Damsinho” topper listen for Danmark både hvad angår registrerede “deep completions” og “key passes”. Førstnævnte er afleveringer, der bringer holdet indenfor en afstand af 20 meter fra modstandernes mål, mens key passes er en aflevering, der umiddelbart efterfølges af en stor chance.

Ulempen ved at spille på Damsgaard i en hovedrolle er, at den vævre kreatør nærmest uden undtagelse hives ud efter 60-70 minutter, men på det tidspunkt skal Danmark også gerne ha’ scoret 2-3 gange mod de underlegne moldavere.

Fint med næsten tre gange pengene på assist nummer FEM fra Damsgaard i denne kvalifikation.

Spil Leanders Listige til odds 2,90* (spilbar til 2,40)

Leanders Langskud – lørdag d. 9. oktober kl. 20:45

Moldova – Danmark: Cristian Dros får kort til odds 4,33 ved bet365*

Decideret voldsomt odds på Moldovas tilnærmelsesvis eneste hårde hund. Dros har fået øjen-opspærrende seks gule kort i ni kampe for belarussiske Slavia denne sæson, ligesom han for Moldovas U21-landshold fik tre gule kort i seks kampe ved sidste EM-kvalifikation, bla. to mod Tyskland, der må siges at repræsentere en lignende overmagt a la den, han kommer op mod lørdag aften.

De to gule kort mod tyskerne var begge decideret tåbelige. På hjemmebane begik Dros et frustreret benspænd 10 minutter før tid bagud 0-4, og i den omvendte kamp begik han straffespark efter et frisparksindlæg. For Slavia i Belarus har frisparkene også tendens af at være tåbelige, og det er et mindre under, at han på landsholdsplan kun har begået et frispark i sine tre kampe fra start senest i september.

Meget fine chancer for, at Dros kommer i infight med den danske midtbane, og 4,33 på kort til ham skal være skyhøjt.

Spil Leanders Langskud til odds 4,33* (spilbar til 3,00)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Hør flere spiltips fra Benjamin Leander i podcasten SpilXpoden

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Skriv et svar