18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Benjamin Leander: Gratis spiltips til midtugens pokalkampe 14. – 15. december

Pokalbolden ruller flere steder i Europa, og fidusflyveren tager en tur til Italien og Spanien for at finde denne midtuges udgave af Leanders Luringer.

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander


Leanders Lette – onsdag d. 15. december kl. 19:00

Andratx – Sevilla: Under 3,5 mål til odds 1,66 ved Marathonbet*

Sevilla skal en ubelejlig tur til Mallorca på et tidspunkt af året, hvor det ikke ligefrem dufter af grisefest og lune temperaturer. Forude venter en kamp mod værterne fra den fjerdebedste række midt i et voldsomt intenst program, hvor Sevilla forsøger at holde fast i Real Madrid i toppen af rækken, og de næste to kampe i ligaen er voldsomt skæbnesvangre opgør mod Atletico Madrid og Barcelona med tre dages mellemrum.

Derfor bør der ingen verdens tvivl være om, at cheftræner Lopetegui kommer med ca. samme reserveprægede mandskab, der skulle bruge forlænget spilletid på at slå Cordoba fra samme niveau som Andratx. Nok spillede bla. Thomas Delaney og Munir fra start sammen med Ludwig Augustinsson, men holdet manglede åbenlyst relationer, og her bliver det på en tvivlsom græsbane i Andratx, at sejren blot skal fikses uden goal show til følge.

Hjemmeholdet slog Oviedo med 2-1 i den forgangne runde, men har haft svært ved at komme på tavlen i den fjerdebedste række på det seneste, hvor de seneste fem kampe er endt med målscoren 3-4.

Fine odds på under 3,5 mål i en kamp, hvor Sevilla til odds 1,06 ligner en rendyrket joke. Langt bedre værdi i at gå efter få mål eller Andratx på handicap.

Spil Leanders Lette til odds 1,66* (spilbar til 1,55)


Leanders Listige – tirsdag d. 14. december kl. 21:00

Genoa – Salernitana: Under 2,5 mål i kampen til odds 1,97 ved Marathonbet*

Hverken Genoa eller Salernitana bryder sig givetvis om, at man midt i en nervepirrende bundstrid skal ud i en Coppa Italia kamp, så forvent to voldsomt blandede hold til denne anden runde-affære mellem Serie As to agterlanter.

Begge hold skal ud i krævende kampe i weekenden hvor Genoa møder Lazio i Rom, mens Salernitanas hårdtprøvede mandskab skal møde Inter hjemme. Afstanden til Spezia over stregen er ikke mere end to og fire point, men det vil være fjollet at investere kræfter i en turnering som man med alverdens sandsynlighed ikke kommer til at gå langt i alligevel.

Det omvendte opgør endte med 1-0 til Salernitana tilbage i starten af oktober, hvor der blot var to afslutninger i kampen over 0,15 Expected Goals, så i en kamp med to hold uden ret mange fasttømrede relationer, ligner det få mål endnu en gang.

Spil Leanders Listige til odds 1,97* (spilbar til 1,87)


Leanders Langskud – tirsdag d. 14. december kl. 18:00

Udinese – Crotone: Udinese -2,5 (AH) til odds 3,15 ved LeoVegas*

Udinese bør være markant bedre end de fem bundhold i f Serie A, nemlig Salernitana, Cagliari, Genoa, Spezia og Venezia, og afstanden til syv point ned til nedrykningsstregen bør derfor ikke bekymre voldsomt. Af samme grund bør klubben satse pænt på et “cup run” i Coppa Italia, og man har fået en formidabel lodtrækning i første runde, hvor Crotone fra bunden af Serie B venter.

Gæsterne kan derimod ikke tillade sig at satse på ret meget andet end overlevelse i den næstbedste række, hvor man har tabt fem på stribe og allerede søndag 14:00 har mini-skæbneopgør hjemme mod Pordenone. Afstanden op til Cosenza på 17.pladsen, der udløser play-off kampe om nedrykning er allerede på voldsomme otte point, og derfor er hjemmekampen mod Pordenone lige under i tabellen en gigantisk must-win kamp for gæsterne. Efter weekendens nederlag til Cremonese fyrede Crotone træneren for anden gang i sæsonen, og derfor må man også regne med, at det bliver lidt af en pose blandede bolcher, som tager turen fra det sydligste Italien til Udine i nord i løbet af tirsdagen.

Forskellen på nederste tredjedel af Serie A og reserverne hos bunden af Serie B bør være eklatant stor, og derfor går vi med stor Udinese-sejr i ordinær tid med mindst tre overskydende.

Spil Leanders Langskud til odds 3,15* (spilbar til 2,95)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Skriv et svar