18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til midtugens landskampe 14. – 16. juni 2022

Efter intense uger med hundredevis af A- og U-landskampe i en lind strøm, er det på tide at sige farvel med programmet i midtugen. Leanders Luringer trakterer med halvårets sidste landsholdsluringer.

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander


Leanders Lette – tirsdag d. 14. juni kl. 20:45

Liechtenstein – Letland: Liechtenstein under 0,5 mål til odds 1,82 ved LeoVegas*
Nations League, Gruppe D

Liechtenstein skabte nul og niks i det omvendte opgør, hvor Letland efter lang tids “power play” endte med at få skovlen under Liechtenstein med en kneben 1-0 sejr. Det blev blot til fire afslutninger med en Expected Goals-ratio på 0,26 for Liechtenstein i kampen, og holdet brugte mange kræfter i Andorra i weekenden, hvor man tabte 1-2 efter en fin indsats, men hvor man dog også var klart næstbedst på banen.

Et reduceringsmål til 1-3 hjemme mod Island i efteråret 2021 er den eneste scoring Liechtenstein har sat ind i de seneste 12 hjemmekampe, og nu møder man altså igen det klart stærkeste hold i Nations League Gruppen, som udover Letland indeholder Andorra og Moldova.

Letterne slog netop Moldova med 4-2 på udebane og kan med 99% sikkerhed sikre sig oprykning til C-gruppen med en sejr her. Spørgsmålet er dog hvad den lange tur til Moldova har at sige ift. truppens parathed, og det var alt andet lige kun 20 minutter fra at ende målløst i det omvendte opgør mod Liechtenstein.

Derfor går vi efter det konservative udfald med Liechtenstein som målløse, mens de mere risikovillige kan gå efter Letland-sejr med rent bur til mellem 2,25 og 2,35.

Spil Leanders Lette til odds 1,82* (spilbar til 1,65)

Leanders Listige – tirsdag d. 14. juni kl. 18:00

Danmark U21 – Tyrkiet U21: Danmark vinder og over 2,5 mål til odds 2,35 ved LeoVegas*
U21 EM-kvalifikation, Gruppe 9

Efter 1-1 mod Skotland står U21-landsholdet nu i en bøvlet situation, hvor man skal besejre tyrkerne med mindst fire mål for at blive bedste 2’er og dermed kvalificere sig direkte til næste sommers slutrunde. Missionen er dog ikke decideret umulig, for tyrkerne kommer helt umotiverede til Vejle efter deres ufattelige 0-0 skuffelse mod umotiverede Kasakhstan fra bunden af tabellen, så opgøret her skal med største sandsynlighed bruges til at se nogle af de spillere, som ikke har været så meget i spil i kvalifikationen. Angriberen Ali Akman er endda i karantæne efter kvalifikationens tredje advarsel for tyrkerne.

Forvent derfor sprudlende dansk angrebsspil, som dog også giver muligheder til tyrkerne den anden vej. Alt andet lige skal over to gange pengene på dansk sejr og mindst tre mål dog være et både logisk og velbetalt udfald.

Spil Leanders Listige til odds 2,35* (spilbar til 2,15)

Leanders Langskud – torsdag d. 16. juni kl. 03:15

Atletico Nacional – Junior: 0-0 efter 1. halvleg til odds 2,54 ved Marathonbet*
Colombia, Primera A

Sidste runde i slutspillet af den bedste, colombianske fodboldrække, hvor otte hold er fordelt i to puljer, og så spiller vinderne af de to grupper playofffinale mod hinanden om forårs- og efterårsmesterskab.

Junior og Atletico Nacional mødes i den ene gruppe i lidt af en gyserfinale, hvor gæsterne fra Junior har ni point og Atletico har otte. Ergo tager vinderen det hele, mens Junior lever med krydset.

Det bliver femte gang på blot et halvt år at de to hold mødes. Tre gange er det endt 1-1 og en enkelt gang har Atletico vundet med 3-1 hjemme. Ikke just målfattige opgør, men denne gang bliver præmissen lidt en anden. Der er voldsomt meget på spil i forhold til at komme i finalen, og kendskabet til holdene i mellem må også siges at være ret intenst.

Derfor går vi efter en afventende affære uden mål i 1. halvleg – holdene har mere eller mindre spillet hver 3. – 4. dag siden slutningen af maj og bør derfor heller ikke være i stand til at producere en kamp, der fra første fløjt er end-to-end-action.

Spil Leanders Langskud til odds 2,54* (spilbar til 2,35)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.


Skriv et svar