18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til midtugens kampe 9. – 10. januar 2024

Pokalbolden ruller i både England og i Grækenland. Benjamin Leander har sine tre bedste tips klar til tirsdag og onsdag.

Leanders Luringer.

Leanders Listige – onsdag d. 10. januar kl. 18:00

Panathinaikos – Olympiakos: Under 2,5 mål til odds 1,67 ved bet365*
Grækenland, Pokal (Første 1/8-finale)

Tidligt pokalbrag mellem to af de græske tophold, når Panathinaikos og Olympiakos brager sammen i 1. kamp på Apostolos Nikolaidis til et opgør uden tilskuere.

Begge hold brugte mange kræfter så sent som søndag aften – Panathinaikos på at vinde 2-1 over Panaitolikos, mens Olympiakos skuffende tabte topkampen mod AEK med 1-2 og nu er otte point efter Panathinaikos i den hjemlige liga efter lige under halvdelen af sæsonen færdigspillet. Derfor er pokalturneringen ikke faldet i betydning for gæsterne, snarere tværtimod.

De to trænere Fatih Terim (PAO) og Carlos Carvahal (OLY) er begge blevet udpeget indenfor de sidste to uger og leder altså stadig efter spilfilosofien, og med tanke på, at de sidste tre sæsoners indbyrdes opgør er endt 0-0, 0-0, 1-0, 2-1, 1-1, 0-0, 2-0, 1-0 og 1-1, synes der at være glimrende værdi i et spil på få mål i den første, måske lidt afventende ottendedelsfinale, mens tingene så kan eksplodere til sidst i returopgøret i næste uge.

Spil Leanders Lette til odds 1,67* (spilbar til 1,57)

Leanders Listige – onsdag d. 10. januar kl. 20:00

Blackpool – Burton: Burton +0,5 (AH) i ordinær tid til odds 2,37 ved bet365*
England, EFL Trophy 1/8-finale

Voldsom pris på Burton i denne rendyrkede League One-ottendedelsfinale i EFL Trophy-turneringen. 11 point og ni placeringer skiller de to hold ad i Englands tredjebedste række, men at Blackpool skulle være tindrende klare favoritter virker overdrevet.

Især fordi onsagens værter brugte voldsomt mange kræfter i FA Cuppen mod Nottingham Forest så sent som søndag eftermiddag, hvor man sågar førte med 2-0 ved pausen, men måtte lade sig spise af med 2-2 og dermed en omkamp om en plads i fjerde runde. Allerede på lørdag venter der en vigtig kamp mod Exeter i ligaen i Blackpools forsøg på at lukke hyllet op til playoff-pladserne, som pt. er fire point væk, men også med to kampe mere spillet end Barnsley på den nuværende sjetteplads.

Derfor er det mere end svært at se manager Neil Critchley komme med ret mange gengangere fra lørdagens FA Cup-matchup, hvilket bør betyde spilletid til mere perifære spillere. Blackpool gjorde det glimrende i EFL Trophys gruppespil med tre sejre over Barrow, Morecambe og Liverpools reserver, hvor de to førstnævnte hold dog residerer i League Two.

Gæsterne fra Burton har fået fint udbytte af at fyre manageren og få ny energi ind i Gary Mills. Man har kun et nederlag i de sidste fem kampe – et knebent 0-1 af slagsen mod topholdet fra Bolton, som vandt på et selvmål – mens man i de øvrige fire kampe blot har lukket to mål ind med otte point til følge – bla. med sejr over netop Blackpool på 1-0 på eget græs.

Burton slog storsatsende Wrexham ud med 3-2 i sidste runde af EFL Trophy, hvor man absurd førte med 2-0 efter mindre end tre minutter på banen, så man er ikke fremmede med at levere i turneringen.

Alt for høje 2,37 på, at Burton ikke taber i ordinær tid. Man går direkte i straffesparkskonkurrence i tilfælde af uafgjort efter 90 minutter.

Spil Leanders Listige til odds 2,37* (spilbar til 2,15)

Leanders Langskud – tirsdag d. 9. januar kl. 20:00

Wycombe – West Ham U21: West Ham i ordinær tid til odds 4,00 ved bet365*
England, EFL Trophy 1/8-finale

U21-holdene har det traditionelt svært i “den voksne turnering”, men West Hams akademi har gang i en fabelagtig sæson, hvor man i 17 kampe i alle turneringer (Premier League U21, Premier League Cup og EFL Trophy) har 13 sejre, tre uafgjorte og et enkelt nederlag med en voldsom målscore på 51-15. Holdet kan både angribe og forsvare, og i EFL Trophy-gruppespillet smadrede man sig videre med en målscore på 8-1 mod Bristol Rovers, Newport og Cheltenham, inden Colchester i første knockoutrunde blev kværnet med 4-0.

Derfor er det opsigtsvækkende, at Wycombe er gjort til klare favoritter på hjemmebane – et Wycombe-hold, som ligger nummer 16 i League One – seks placeringer bag det Bristol Rovers-hold, som West Ham altså slog med 3-1.

Wycombe gik videre fra gruppespillet på tre spinkle et-målssejre over Crystal Palace U21, Stevenage og AFC Wimbledon. Selvsamme Crystal Palace-hold fik i øvrigt på munden af West Ham med hele 1-5 i årets sidste kamp, mens sejrene over Stevenage og AFC Wimbledon til gengæld var fine – dog også præget af en god portion reserver hos begge hold.

Manager Michael Bloomfield har hidtil svoret til et blandet hold, hvor kun unge Harry Boyes blandt spillerne med Top10-mest spilletid i League One for Wycombe har fået mere end halvdelen af de fire kampe på banen rent minutmæssigt. Stærkt benyttede profiler som keeper Stryjek og topscorer Leahy har fået hhv. nul og én start ud af fire mulige, og holdets usikre form med kun en sejr i League One de sidste FJORTEN kampe har fået nedrykningsstregen til at glimre blot seks point væk.

West Ham kommer komplet udhvilede med tre ugers juleferie i benene, hvor Wycombe har spillet fem tætte kampe siden, og eneste reelle fare er, at Hammers-talenterne har mistet kampformen ovenpå pausen.

Den risiko tager vi, når vi får serveret fyrstelige 4,00 på udesejren i ordinær tid. Wycombe trak sølle 323 tilskuere til seneste EFL Trophy-kamp mod Fulham, sammenlignet med et ligasnit på 4.929, så her bliver West Ham næppe presset ret meget i kulissen.

Spil Leanders Langskud til odds 4,00* (spilbar til 3,60)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Denne artikel er sponsoreret af bet365.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar