18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltip til natbasker d. 9. juni 2023

De internationale klubturneringer fylder denne midtuge, hvor Leanders Luringer fokuserer på Copa Libertadores, Conference League-finale og Copa Sudamericana

20230528 175629 L 1920x1280we, konkurrerende sportsmænd i uniform på spillefeltet

Foto: Darren Staples AFP / Scanpix

Leanders Lette – fredag d. 9. juni kl. 00:00

Metropolitanos – Independiente Medellin: Ind. Medellin til odds 1,60 ved bet365*
Copa Libertadores, Gruppe B

Som det eneste af 32 hold i årets otte Copa Libertadores-grupper, har Metropolitanos fra Venezuela udspillet sin rolle allerede efter fire runder.

Med 0 point er holdet garanteret en sidsteplads i Gruppe B, hvor brasilianske Internacional, uruguayanske Nacional og colombianske Independiente Medellin slås om gruppens førsteplads med hhv. otte, otte og syv point. For colombianerne gælder således KUN sejren torsdag aften, og det er da også svært at se dem kvaje sig i Venezuela.

Hjemmeholdet kommer fra en kamppause på 14 dage og skal oven i købet gå 14 dage mere inden næste kamp, så de kan næppe beskyldes for at være helt oppe i gear. I den hjemlige liga har man indledt dybt middelmådigt med syv sejre, en uafgjort og seks nederlag i de første 14 kampe – blot et nederlag færre end man havde i hele sidste sæson med syv af slagsen i 30 ligakampe.

Til kampen her må man undvære sit unge stjernefrø Andres Ferro, som er med Venezuelas U20-landshold til Toulon-ungdomsturneringen sammen med venstre backen Steven Pabon. Unge Giovanny Sequera er i karantæne efter at være blevet udvist i den seneste kamp mod Internacional.

Colombianerne kommer til Venezuela i tvivlsom offensiv form med nul mål i de seneste tre kampe, men har generelt vist lovende takter siden man ansatte Sebastian Botero som ny cheftræner for otte kampe siden med tre sejre, tre uafgjorte og to nederlag i processen. Man besejrede problemfrit Metropolitanos i det omvendte opgør efter en 4-1 føring ved pausen, hvor 2. halvleg blev lidt af en ørkenvandring med venezuelansk reducering til 4-2 i overtiden.

Gå efter motivation og klasse i form af sejr til gæsterne.

Spil Leanders Lette til odds 1,60* (spilbar til 1,55)

Leanders Listige – onsdag d. 7. juni kl. 21:00

West Ham – Fiorentina: Fiorentina flest kort i ordinær tid til odds 2,30 ved bet365*
Conference League, Finale. Spilles i Prag

Forbløffende højt odds på, at det ender med flest italienske kort onsdag aften i finalen mellem West Ham og Fiorentina, hvor englænderne er minimale favoritter på vinder-odds, men bør være klare underdogs rent disciplinært.

Statistikbanken Wyscout opererer med et såkaldt “Challenge intensity” index, hvor man har målt holdenes antal tacklinger, dueller og bolderobringsforsøg der laves pr. minut som modstanderen er i boldbesiddelse.

West Ham fik en suveræn sidsteplads i Premier League med 4,5 dueller, tacklinget etc. pr. minuts boldbesiddelse hos modstanderne, mens Nottingham Forest var helt oppe på 5,1 som det næstlaveste hold. Kun Brentford og Manchester City begik færre frispark end West Ham i PL-sæsonen, og sammen med netop City noterede West Ham sig for ekstremt lave 44 gule kort i 38 PL-kampe sammenholdt med et ligagennemsnit på 69.

I Conference League har holdet modtaget 28 kort på 14 kampe sammenholdt med Fiorentinas 44 kort på 16 kampe, og i Serie A lå italienerne da også på en 4.plads over flest modtagne kort og på en tredjeplads i Challenge Intensity med hele 6,3 – over 35% højere end West Hams index i Premier League.

Spanske Carlos del Cerro Grande bør have fine chancer for at uddele flest kort til “Viola” her.

Spil Leanders Listige til odds 2,30* (spilbar til 2,00)

Leanders Langskud – onsdag d. 7. juni kl. 04:00

LDU Quito – Botafogo: X’et til odds 3,40 ved bet365*
Copa Sudamericana, Gruppe A

Ægte gruppefinale mellem ecuadorianske LDU Quito og brasilianske Botafogo, hvor vinderen af kampen står voldsomt stærkt inden sidste runde, hvor holdene hver især møder de umotiverede bundhold fra Magallanes og Cesar Vallejo på hjemmebane.

Det efterlader uafgjort som den oplagte, salomoniske løsning, for så vil begge hold være placeret med 9 point og en +5 målscore, hvorefter der er bagt op til mål-bonanza på hjemmebane i sidste runde for begge hold.

Det omvendte opgør i Brasilien endte 0-0 i en kamp, hvor Botafogo var klare favoritter med odds 1,60, men denne gang blir det langt mere jævnt i de ecuadorianske højder, og det er Botafogo, der fortsat vil være nummer et pga. flest scorede mål i Copa Sudamericana indtil videre i tilfælde af uafgjort.

Flot betaling på den logiske pointdeler.

Spil Leanders Langskud til odds 3,40* (spilbar til 3,05)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Denne artikel er sponsoreret af bet365

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar