18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til midtugens kampe 4. – 5. juli 2023

Sommerferien har for alvor gjort sit indtog i starten af juli, så Benjamin Leander tager for alvor på langfart til tre forskellige kontinenter for at finde sine tre bedste spil til midtugen.

Foto: Bildbyrån

Leanders Lette– tirsdag d. 4. juli kl. 02:00

Blooming- Independiente Petrolero: Over 2,5 mål til odds 1,83 ved bet365*
Bolivia, Copa Simon Bolivar

Liga Cup i Bolivia med fem spillerunder, hvor Blooming og Independiente Petrolero efter to runder ligger naglet til bunden med hhv. 1 og 0 point. Der er tre pladser på spil til kvartfinalerne, så alt andet end sejr her sender holdene på noget, der minder om katastrofekurs.

Mål-DNA mæssigt er det den bolivianske ligas mest målrige hold fra Blooming med 3,5 mål pr. kamp i snit i ligaen denne sæson mod et af de mindst målrige hold fra Independiente Petrolero med blot 2,1 mål pr. kamp i snit. I den helt nye Liga Cup har begge hold dog roteret kraftigt og stillet med hhv. 18 og 19 forskellige spillere i de første to opgør, så det er næppe at overdrive, hvis man antager, at Liga Cuppen ikke har voldsomt stor prioritet for holdene – især for Blooming, der både har spillet internationalt gruppespil indtil sidste uge og samtidig er kraftigt involveret i nedrykningsstriden i Bolivias bedste række.

Syv indbyrdes opgør siden 2021 er endt med 22 scoringer fordelt på fem overe og to undere mellem de to mandskaber, og natten til tirsdag dansk tid er det svært at se nogen specielt afventende, målfattig affære med tanke på uafgjort som jævnt ubrugeligt for begge mandskaber.

Fint odds på mål fra begge sider.

Spil Leanders Listige til odds 1,83* (spilbar til 1,75)

Leanders Listige– tirsdag d. 4. juli kl. 16:00

Kuwait – Indien: Under 0,5 mål i 1. HALVLEG til odds 2,10 ved bet365*
SAFF Cup, Finale (Spilles i Indien)

Sydøstasiatiske mesterskaber i Indien, hvor værtsnationen har chancen for at hjemspille det andet trofæ på blot tre uger, efter man i midt juni vandt Hero Intercontinental Cup – ligeledes spillet på indisk grund.

Det bliver indernes NIENDE kamp på 26 dage, så det er svært at forestille sig et hæsblæsende tempo mod Kuwait på Sree Kanteerava Stadium i Bangalore, der har lagt græs til SAMTLIGE 14 turneringskampe indtil videre, og kraftige regnbyger med 18-20 millimeter nedbør i timerne op til kickoff gør næppe kampen mere seværdig.

Inderne mødte netop Kuwait i gruppespillet, hvor det blev 1-1 efter indisk scoring i sidste minut af 1. halvleg og kuwaitisk scoring i sidste minut af 2. halvleg. Begge hold spillede 0-0 i ordinær tid under svære forhold i semifinalerne – Kuwait mod Bangladesh og Indien mod Libanon – og derfor vil det overraske meget, meget lidt, hvis finalen bliver en stor omgang følen hinanden an på tænderne uden ret meget risiko fra nogle af holdene.

Målløs 1. halvleg til over dobbelt op er klart godkendt.

Spil Leanders Listige til odds 2,10* (spilbar til 1,95)

Leanders Langskud – onsdag d. 5. juli kl. 00:30

Canada – Cuba: Canada -1 (EH) 1. HALVLEG til odds 2,75 ved bet365*
Gold Cup, Gruppe C. Spilles i Houston.

Efter to mediokære indsatser mod Guatemala og Guadeloupe er der ingen undskyldninger for Canada i den sidste Gold Cup-kamp mod allerede sommerferie-klare Cuba.

Missionen er klar: Håb på X mellem Guadeloupe og Guatemala i gruppens sidste kamp og vind selv med mindst fire scoringer for at kunne nå førstepladsen i gruppen, som giver en på papiret overkommelig kamp mod 2’eren i Gruppe C.

Canada er videre blot med almindelig sejr på et mål, med mindre Guadeloupe og Guatemala spiller 3-3/4-4 eller mere målrig uafgjort, mens sejr på mindst to mål giver 100% sikkert avancement.

Derfor giver et pausespil på Canada rigtig god mening mod et cubansk hold, som var fornærmende ringe senest mod Guadeloupe, hvor man var bagud 0-3 efter 45 minutter og flere grelle, personlige fejl. Niveauet er ganske enkelt for lavt og fysikken for dårlig hos cubanerne, som for fire år siden tabte 0-7 til Canada ved selvsamme Gold Cup-turnering i et fuldkommen identisk scenarie, hvor Cuba var færdige i turneringen og Canada skulle bruge et resultat.

Fin fin betaling på, at Canada kører Cuba over fra start og fører med mindst to ved pausen.

Spil Leanders Langskud til odds 2,75* (spilbar til 2,50)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Denne artikel er sponsoreret af bet365

spx logo

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen! 📩

Skriv et svar