18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til midtugens kampe 30. november – 1. december

Julemåneden står for døren, og det fejrer de store ligaer med midtugeprogram. Benjamin Leander finder dog værdien i de mindre profilerede ligaer.

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander


Leanders Lette – onsdag d. 1. december kl. 20:30

Watford – Chelsea: Chelsea vinder med rent bur til odds 2,10 ved bet365*

Som det er nævnt i SpilXpoden over flere omgange, har det været en udpræget god forretning at spille Chelsea til at vinde med rent bur under Thomas Tuchel som manager. I 51 kampe under Tuchel har Chelsea vundet de 33, og blandt de 32 sejre har exceptionelt høje 27 af dem været uden scoringer fra modstanderne.

Når Watford samtidig har tabt syv af otte kampe i Premier League denne sæson uden at lukke mål ind, så giver det endnu en gang rigtig fin mening at gå på “vinder til nul varianten” til 2,10 i stedet for ren Chelsea-sejr helt ned mod odds 1,35.

Spil Leanders Lette til odds 2,10* (spilbar til 1,90)


Leanders Listige – tirsdag d. 30. november kl. 20:45

Linfield – Carrick Rangers: Linfield vinder med rent bur til odds 2,32 ved LeoVegas*

I Nordirlands Premier League er der stor forskel på top og bund. Således var der sidste sæson 23 point mellem Crusaders på den sjette og sidste slutspilsplads ned til Portadown på niendepladsen i den 12 hold store ligaer, og kun seks gange i 72 kampe endte det med en sejr til et af de fire bundhold i rækken mod et top6-mandskab.

Tirsdag aften ligner det igen klasseforskel, når Linfield fra toppen af rækken tager mod Carrick Rangers fra midterbunden af rækken. Carrick har skrabet fornuftige 18 point sammen på 14 kampe; to færre end man gjorde hele sidste sæson, men et blik nedover holdets præstationer afslører, at 16 af holdets point er kommet mod de fem hold under dem i tabellen, mens man to gange har fået uafgjort 0-0 mod Larne og Coleraine på 4. og 5.pladsen. Kun i sæsonens første udekamp mod Cliftonville lykkedes man med at score, hvorimod de øvrige seks kampe alle er endt uden scoring og fire af dem med nederlag uden scoring.

Linfield har rækkens med afstand bedste defensiv med kun syv mål mod sig i 14 kampe. Udover en 3-2 sejr mod bundholdet Portadown har man holdt nullet i alle øvrige kampe mod hold udenfor top6, og manager David Healy har i 15 indbyrdes opgør mod Carrick hentet 41 ud af 45 mulige point med en målscore på 39-3!

Carrick Rangers har derudover langt mere “winable matchup” i weekenden hjemme mod Dungannon i en forventet bundkamp, så manager Stuart King kunne sagtens spare lidt af kræfterne her og kigge frem mod lørdagens opgave.

Fremragende odds på Linfield-sejr med rent mål.

Spil Leanders Listige til odds 2,32* (spilbar til 2,00)


Leanders Langskud – onsdag d. 1. december kl. 16:00

Levadiakos – Olympiakos: Dobbeltchance 1X til odds 4,33 ved betfair*

Olympiakos er suverænt gode i græsk fodbold med syv ud af ni mulige mesterskaber i sæsonerne 2010/11 – 2020/21, og selvom PAOK løb med mesterskabet sidste sæson, er Olympiakos allerede nu i pole position til at nappe mesterskabspokal nummer 47.

Man er dog også kraftigt engagerede i Europa, så spørgsmålet er, hvor meget man kan hidse sig op til første pokalottendedelsfinale af to mod Levadiakos fra den næstbedste række. Der spilles under meget ydmyge forhold på stadion i Levadia med plads til 5.500 tilskuere onsdag eftermiddag klokken 16 med tvivlsomme baneforhold efter Levadiakos’ 3-1 sejr så sent som lørdag aften, og Olympiakos har rigeligt med tid til at vende et eventuelt lige resultat til returopgøret, der afvikles som årets sidste kamp 21. december.

Kampen bliver den fjerde for Olympiakos efter landsholdspausen, og forude venter topkamp i ligaen mod OFI Kreta og et voldsomt vigtigt opgør ude mod Antwerp i Europa League. Derfor MÅ cheftræner Pedro Martins spare spillere her, og under hans tre-årige regime har Olympiakos altså blot vundet fire ud af 10 pokaludekampe; flere af dem endda på tidspunkter, der har ligget diametralt anderledes end i starten af december, hvor programmet i år er ekstra travlt.

Gå derfor efter, at Levadiakos som minimum ikke taber 1. kamp. Værterne ligger i toppen af den næstbedste række og slog Superliga-holdet Asteras Tripolis med 1-0 for en måned siden for at nå til opgøret her. For Olympiakos vil det være helt acceptabelt eksempelvis at spille uafgjort eller sågar tabe med en enkelt pind for så at kunne klare paragrafferne i årets sidste kamp om tre uger.

Spil Leanders Langskud til odds 4,33* (spilbar til 3,40)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Skriv et svar