18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til midtugens kampe d. 31. august 2023

Engelsk pokalfodbold og europæiske skæbnekampe er på spisesedlen, når Leanders Luringer tager på midtugeudflugt.

Aston Villa kan med ro i sindet juble over Conference League-gruppespil inden returopgøret mod Hibernian. Foto: Imago

Leanders Lette – tirsdag d. 29. august kl. 20:30

Grimsby – Man. City U21: Over 2,5 mål til odds 1,50 ved bet365*
England, EFL Trophy

Den lille Liga Cup starter i England, hvor der køres gruppespilsformat med fire hold og tre kampe pr. gruppe. Premier League-klubberne stiller med U21-mandskaber, hvor Manchester Citys hold denne sæson primært består af spillere fra sidste sæsons U18-mandskab, der smadrede deres række med 57 point for 24 kampe og 81 mål i processen.

I U21 Premier League har holdet dog haft det markant sværere med tre kampe og nul sejre – til gengæld med en voldsomt underholdende målscore på 5-11 for de første tre kampe, og nu venter hård seniormodstand i form af Grimsby fra League Two.

Netop de to hold mødte hinanden i sidste sæsons EFL Trophy turnering, hvor det mirakuløst endte 1-1 på trods af to scoringer efter 16 minutter og et hav af chancer i begge ender. Dengang havde Manchester City en noget stærkere årgang, som også vandt sidste sæsons U21 Premier League suverænt, mens denne sæsons markant yngre årgang ser ud til at være noget mere udfordret.

Det bør dog være nok til at komme på tavlen mod et Grimsby-hold, der ikke så prangende ud, da de røg ud af Liga Cuppen med 0-2 mod Mansfield tidligere på måneden, men hvor manager Paul Hurst til gengæld traditionelt har stor succes med at deltage i pokalturneringer. Grimsby nåede sensationelt kvartfinalen i FA Cuppen sidste sæson, ligesom Hurst vandt EFL Trophy-turneringen med Shrewsbury i 2018.

Derfor ligner det en underholdende og målrig affære med en snert af værdi i de nuværende odds 1,50 på mindst tre af slagsen.

Spil Leanders Lette til odds 1,50* (spilbar til 1,44)

Leanders Listige – torsdag d. 31. august kl. 18:00

Bodø/Glimt – Sepsi: Bodø vinder og holder nullet til odds 2,20 ved bet365*
Conference League Playoff, 2. kamp (første kamp 2-2)

Bodø/Glimt er en uhyggelig størrelse at møde på Aspmyras kunstgræs i kvalifikationsregi. Siden klubbens opblomstring under Kjetil Knutsen som cheftræner har Bodø spillet 13 hjemmekampe i kvalifikationsregi med en fuldkommen vanvittig målscore på 40-5! Tre af modstandermålene blev endda lukket ind i samme kamp mod Legia Warszawa i et 2-3 nederlag i 2021, men derudover har Glimt vundet de 12 øvrige hjemmekampe – de seneste 10 i træk med Clean Sheet.

Nok har modstanden budt på hold som Kauno Zalgiris, KI Klaksvik og Pyunik Yerevan undervejs, men rumænske Sepsi har ikke været noget voldsomt imponerende bekendtskab i europæisk fodbold som beskrevet i sidste uge i Dagens Spil her på SpilXperten. Derudover er langt stærkere hold som Dinamo Zagreb og Bohemians Prag blevet besejret med hhv. 1-0 og 3-0 i kvalifikationsregi.

Der er en verden til forskel på Sepsi ude og hjemme, og kunstgræs er ikke noget holdet er vant til at spille på. Derfor virker det voldsomt generøst, at springet fra almindelig Bodø-sejr til 1,28 skal være astronomisk helt op til langt over to gange pengene.

Spil Leanders Listige til odds 2,20* (spilbar til 2,05)

Leanders Langskud – torsdag d. 31. august kl. 21:00

Aston Villa – Hibernian: Under 0,5 mål i 2. halvleg til odds 6,00 ved bet365*
Conference League Playoff, 2. kamp (første kamp 5-0 Aston Villa)

Hibernian var komplet chanceløse mod Aston Villa i første kamp i Edinburgh og kan nu tage turen til Villa Park for at spille et sportsligt ligegyldigt returopgør efter 0-5 øretæven på eget græs.

Unai Emery vælger givetvis også at rotere heftigt på sit mandskab som har storkamp mod Liverpool under 72 timer senere, men på eget græs vil Villa naturligvis spille professionelt til fra start af for at undgå blot den mindst tænkelige spænding om det samlede udfald.

Til gengæld er det ikke svært at forestille sig, at de sidste 45 minutter bliver en langsomme, arytmisk affære med mange udskiftninger og forholdsvis få etablerede relationer på banen blandt de reserver, som utvivlsomt vil spille for begge hold.

Derfor går vi planken ud og satser på en dødssejler af en anden halvleg uden scoringer til skyhøjt odds.

Spil Leanders Langskud til odds 6,00* (spilbar til 5,00)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Denne artikel er sponsoreret af bet365.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar