18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til midtugens kampe 23. – 25. august 2022

Leanders Luringer sætter fokus på både de europæiske knald-eller-fald-kampe og på både engelsk og skotsk pokalfodbold denne midtuge.

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander


Leanders Lette – tirsdag d. 23. august kl. 20:30

Sheffield Wednesday – Rochdale: Sheffield Wednesday til odds 1,45 ved Nordicbet*
England, EFL Cup

Rochdale har fået en forfærdelig start på tilværelsen i League Two i denne sæson. Alle fem kampe er tabt, og nu venter lidt af en tidlig skæbnekamp mod næstsidsteplacerede Crawley lørdag eftermiddag.

Ny træner Jim McNulty tabte sin første kamp med 0-3 til Swindon denne weekend, og det vil undre meget, hvis han vælger i nærheden af stærkeste opstilling til en udekamp mod Sheffield Wednesday i Liga Cuppen.

Sheffield er pæne favoritter til at rykke retur til Championship efter sæsonen og bør have nok bredde til også at nyde et “cup run”. Man slog Sunderland fra netop Championship med 2-0 i første runde og bør få let spil her mod det trængte udehold.

Fin pris på Sheffield, der også kan overvejes på handicap.

Spil Leanders Lette til odds 1,45* (spilbar til 1,37)

Leanders Listige – onsdag d. 24. august kl. 21:00

Buckie Thistle – Brora: Buckie til odds 2,10 ved bet365*
Scotland, Challenge Cup

Med tanke på, at Buckie slog Brora 5-0 i den 5.bedste række for blot fem måneder siden, så virker oddset her foruroligende højt på værterne. Nok har Brora maksimumpoint i Highland League, hvor begge hold residerer, men man var 12 point efter Buckie i sidste sæson og tabte fem ud af seks opgør til de tre hold, der sluttede højere i tabellen.

I første runde slog Brora et svagt Aberdeen B-mandskab med 2-0 på to sene scoringer, og selvom Buckie heller ikke imponerede ved at slå Hearts med 3-2 på udebane i samme runde, så har Buckie været i gear noget længere end Brora qua deres deltagelse i den skotske Liga Cup, hvor man ydede fornuftig modstand i fire kampe mod modstandere, der spillede op til tre rækker højere.

Læg dertil, at Brora skal på over 2,5 timers bustur sydøst på til Buckie, og med kickoff 20:00 lokal tid er det overvejende sandsynligt, at en del af de gæstende spillere kommer fra fuldtidsarbejde ved siden af.

Flot pris på hjemmesejren.

Spil Leanders Listige til odds 2,10* (spilbar til 1,90)


Leanders Langskud – torsdag d. 25. august kl. 20:00

Ballkani – Shkupi: 0-0 efter 1. halvleg til odds 2,80 ved LeoVegas*
Conference League, playoff-runde 2. kamp (1. kamp 2-1 Ballkani)

Ballkani og Shkupi står foran den vigtigste kamp nogensinde, når de to miniputklubber fra Kosovo og Nordmakedonien mødes om en plads i Conference League-gruppespillet og en milliongevinst, som overgår klubbernes budget helt utrolig mange gange.

Derfor er det nærliggende at tro på en langsom start i Prishtina på et udsolgt Fadil Vokrri Stadion, hvor der i øvrigt ventes mere eller mindre non-stop regn fra mandag morgen, hvilket næppe giver fantastiske forhold for de to mandskaber.

Ballkani vandt det første opgør med 2-1 i en kamp af relativt lav kvalitet, hvor alle tre mål blev lavet i 1. halvleg, og hvor de sidste 45 minutter var præget af nerver og mange frispark.

Kampens vigtighed in mente virker det højt betalt, at vi skal op at runde næsten odds 3 for 0-0 ved pausen.

Spil Leanders Langskud til odds 2,80* (spilbar til 2,60)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.


Skriv et svar