18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til midtugens kampe 18. – 19. juli 2023

Sommerferien er forlængst forbi rundt omkring i Europa, og midtugen ruller ind med både skotsk Liga Cup og Champions League-kvalifikation i Leanders Luringer på SpilXperten

Foto: IMAGO / Digitalsport

Foto: IMAGO / Digitalsport

Leanders Lette – tirsdag d. 18. juli kl. 17:00

Struga – Zalgiris: Under 2,5 mål i ordinær tid til odds 1,47 ved bet365*
CL-kvalifikation, 2. kamp (1. opgør 0-0)

Første opgør i Litauen var en tam og chancefattig affære, og intet tyder på voldsomt anderledes kampforløb i returopgøret i kogende, makedonske omgivelser.

Der loves 35 grader ved kickoff på det åbne atletikstadion i Ohrid, hvor opgøret skal spilles, og det bør lægge en gevaldig dæmper på tempoet i angrebsspillet hos begge hold.

Især Struga var helt værgeløse offensivt i det første opgør, hvor næsten halvdelen af holdets Expected Goals-ratio på 0,40 kom fem minutter før tid, da man spillede sig frem til en mellemstor chance, men hvor indskiftede Koshovski kiksede fælt i afslutningsøjeblikket.

Zalgiris’ favoritværdighed virker noget til den høje side med odds helt ned mod 2,10-2,20, men vinder de opgøret, ligner 1-0 eller 2-0 også pæne ciffertipmuligheder, ligesom kampen ved 1-1 inde i 2. halvleg formentlig vil gå død.

Fin betaling på max to scoringer i ordinær tid.

Spil Leanders Lette til odds 1,47* (spilbar til 1,40)

Leanders Listige – tirsdag d. 18. juli kl. 20:45

Raith – Albion Rovers: Raith -2,0 (EH) til odds 2,30 ved bet365*
Skotland, Liga Cup

Albion Rovers måtte tage den tunge tur ud af det skotske fodboldligasystem efter nedrykningen i sidste sæson, hvor man blev sidst i League Two og efterfølgende tabte sammenlagt med 1-2 til Spartans fra den femtebedste række.

Afgangen har medført massiv spillerflugt fra trængte Albion, som først i løbet af sidste uge fik præsenteret syv nye spillere i en trup med otte spillere på kontrakt. Der var bla. tale om de to 17-årige akademispillere fra Airdrieonians i den næstbedste række samt to spillere fra bundholdet Gretna i den femtebedste række.

Man har beholdt 66-årige Sandy Clark som manager, der i sidste sæson overtog holdet i marts måned, men ikke kunne styre dem fri af nedrykning, og det blir som glasklare underdogs, at holdet deltager i dette års Liga Cup Gruppespil.

Raith Rovers fra den næstbedste række blev 7’er i sidste sæson og har holdt fast i samtlige profiler fra den svært rutinerede trup, hvor alle syv spillere med mindst 2.000 spilminutter stadig er i klubben sammen med manager Ian Murray. Samtidig har man forstærket truppen med adskillige offensivspillere, som alle har set potente ud i testkampene, hvor man har vundet tre ud af fire kampe med en målscore på 11-4.

Man var i aktion i weekenden i første runde af Liga Cuppens gruppespil mod Dunfermlines oprykkere fra den tredjebedste række, og fik en 1-1’er med i en fornuftigt spillet affære. Nu bydes man på eklatant dårligere modstand, og det bør man straffe med klar sejr til følge.

Fin betaling på sejr på mindst tre til hjemmeholdet mod de hårdrprøvede gæster.

Spil Leanders Listige til odds 2,30* (spilbar til 2,15)

Leanders Langskud – onsdag d. 19. juli kl. 17:00

Valmiera – Olimpija Ljubljana: Olimpija vinder med rent bur til odds 3,00 ved bet365*
CL-kvalifikation, 2. kamp (1. opgør 2-1)

Olimpija cruisede mod en sikker 2-0 sejr i første opgør i Slovenien, men et øjebliks slendrian kostede dyrt, da indskiftede Meissa Diop kunne heade reduceringen ind med få minutter igen, som også forhindrede Leanders Listige i at stryge i land sidste uge.

Dengang blev der skrevet, at letterne har mistet kolossalt mange spillere fra det overraskende mesterskab i sidste sæson og er milevidt fra mesterskabet i den lettiske liga denne sæson.

Onsdagens kamp er rykket fra Valmieras minimale kunstgræs hjemmebane til et større, UEFA-godkendt stadion med græs som underlag. Det skal også være en enorm bet for de lettiske værter.

Som nævnt i sidste uge vandt Olimpija The Double i Slovenien sidste sæson og bør være minimum halvanden klasse over letterne. Den korte udebanetur på bør også være barnemad for gæsterne, og selvom de ikke behøver sejren for at gå videre, bør de komme i situationer, hvor Valmiera skal satse og efterlader hul bagtil.

Derfor går vi nok engang med sejr til rent bur til Olimpija.

Spil Leanders Langskud til odds 3,00* (spilbar til 2,70)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Denne artikel er sponsoreret af bet365

spx logo

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen! 📩

Skriv et svar