18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Gratis spiltips til midtugens kampe 14. – 15. juni 2023

Nok er klubfodbolden overstået i store dele af Europa, men landsholdsfodbolden ruller de næste par uger, og Leanders Luringer har eksotiske tips med!

En caucasisk mand fejrer succes i en konkurrencesport på scenen, imago1030730935h scaled.

Den nye Liverpool-spiller, Alexis Mac Allister, skal i aktion for Argentina – Foto: Imago / AP Images

Leanders Lette – onsdag d. 14. juni kl. 01:30

Gimnasia La Plata – Huracan: Under 2,5 mål til odds 1,50 ved bet365*
Argentina, Liga Profesional

Hverken Gimnasia LP eller Huracan sælger voldsomt mange offensive billetter for tiden. Gæsterne rundede voldsomme TI TIMERS fodbold uden scoring i den argentinske liga med 0-2 nederlaget til Central Cordoba forrige uge, mens Gimnasia ikke har scoret tre kampe i træk og før det kom fra to knebne 1-0 sejre over Lanus og Arsenal – førstnævnte på en sejrsscoring i 92. minut.

Et kig på de første 19 spillerunder afslører da også, at det står skidt til på de underliggende parametre, hvor Gimnasia La Plata har den fjerdedårligste træfprocent af alle hold i den 28 mandskaber store række, mens Huracan ligger pladsen dybere og tredjesidst.

Gimnasia har NI kampe i træk i alle turneringer (Liga Profesional og Copa Sudamericana) under 2,5 mål, mens Huracan siden maj måned kan mønstre syv ud af otte kampe under 2,5 mål – ligeledes i ligaen og i Copa Sudamericana. Begge hold har med andre ord et voldsomt hårdt kampprogram, og det er svært at se opgøret natten til onsdag udvikle sig i retning af nogen voldsom målfest med formkuverne og ømme fødder in mente. De seneste tre indbyrdes opgør siden 2021 er da også endt 1-1, 0-0 og 1-0 til Gimnasia på et selvmål midt i 2. halvleg, så her ligner det velbetalt kedsomhed.

Spil Leanders Lette til odds 1,50* (spilbar til 1,40)

Leanders Listige – torsdag d. 15. juni kl. 14:00

Argentina – Australien: Australien +1,5 (AH) til odds 2,30 ved bet365*
Venskabskamp, spilles i Beijing

Det er mere end svært at se Argentinas hårdtbelastede spillere hidse sig op til at spille ubetydelig showkamp mod Australien på kinesisk grund i Beijing. 22 af 26 udtagede spillere kommer fra de fem største ligaer i Europa, og det er nok mere end tvivlsomt, om Lionel Messi, Angel di Maria eller Champions League-vindende Julian Alvarez spiller fra start.

Udover de tre spillere er der ikke en eneste femmåls-skytte eller mere udtaget for Argentinas landshold, og derfor bør Australien langt fra være chanceløse i kampen. Det er ikke mere end et halvt år siden, at australierne tabte med sølle 1-2 i 1/8-finalen ved VM i Qatar, og argentinerne er slet ikke vant til at spille denne form for ligegyldige testkampe, fordi man som oftest har haft enten Copa America eller en slutrunde at bage op til.

Gå derfor efter mere sult hos “Socceroos”, som maks må tabe med en enkelt pind på Asian Handicap +1,5 linjen.

Spil Leanders Listige til odds 2,30* (spilbar til 2,15)

Leanders Langskud – onsdag d. 14. juni kl. 20:45

Holland – Kroatien: Uafgjort og under 2,5 mål i ordinær tid til odds 4,00 ved bet365*
Nations League Semifinale, spilles i Holland

Kroaterne er specialister i at drive knockoutkampe ud i forlænget spilletid. Fra og med EM i 2016 har holdet været i ni afgørende kampe ved EM og VM, og absurde NI af dem er gået i forlænget spilletid. De to undtagelser var VM-semifinalen mod Argentina i 2022 og VM-finalen mod Frankrig i 2018.

Holland kommer ikke tæt på Argentina og Frankrig i niveau, og selv med hjemmebane i Rotterdam virker forhåndsfavoritværdigheden ned mod odds 2 til den markant nærige side. Hollænderne lagde alt andet lige fra land med at blive flæsket 0-4 af Frankrig på udebane, inden man pinligt måtte nøjes med en 3-0 sejr over lilleputterne fra Gibraltar – endda med en mand i overtal i 40 minuter.

Begge nationers spillere kommer fra en lang sæson på klubplan, og kampens tempo vil med mindste sandsynlighed blive ret opskruet. Derfor virker det forbløffende fint, at vi får enten 0-0 eller 1-1 som resultat efter 90 minutters fodbold – seks af kroaternes syv uafgjorte kampe i ordinær tid i knockoutkampe har haft de cifre.

Spil Leanders Langskud til odds 4,00* (spilbar til 3,70)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Denne artikel er sponsoreret af bet365

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

4 Kommentarer

Skriv et svar

 1. Carsten Jensen

  Man spiller vel på at det bliver 0-0 eller 1-1. Hvorfor så ikke spille direkte på 0-0 og 1-1

  1. Hvis man tager det højeste odds for 0-0 som er 9.00 hos Nordicbet og for 1-1 som er 6.75 som Bwin får man et effektivt odds på 3.86 ved at fordele én unit over begge væddemål.

   Jeg gætter på at Leander’s forslag skal være ét spil, hvorfor krydset og under 2.5 mål er det bedre valg end at tage det effektive odds fra de to resultater 🙂

 2. Carsten Jensen

  Uafgjort giver odds 3,40. Men hvorfor giver uafgjort og under 2,5 mål så kun odds 4,0. Hvor mange udfald er der lige som kan give uafgjort med under 2,5 mål.

  1. InuitSlim

   Du vender det jo på hovedet, prøv at betragte uafgjort som grundspillet så giver det fin mening. I en kamp af den type er uafgjort med altovervejende sandsynlighed lig med enten 0-0 el. 1-1, så du får ikke ret meget ekstra for at udelukke 2-2 og opefter. Men derfor kan man jo lige så godt tage det lille hop til 4,0 med, medmindre du tror på en “stor” uafgjort.